Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Αντωνιάδης για τις κατηγορίες περί ψευδών ειδήσεων για τα εμβόλια

 

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για κατάρρευση του συστήματος που είχε ως σκοπό να διώξει όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και ότι από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι δίκες για όλα αυτά που είχε καταγγείλει σχετικά με τα εμβόλια και με τους νεκρούς που επιζητούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα στα νοσοκομεία με σκοπό να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για 50 και πλέον δικογραφίες του κ. Αντωνιάδη, στην προσπάθεια που θα κάνει για να «ξεσκεπάσει την εγκληματική οργάνωση που οδήγησε εκατοντάδες ανθρώπους στο θάνατο», όπως ο ίδιος τονίζει και να αποδείξει μέσω οπτικοακουστικού υλικού, από μαρτυρίες παθόντων αλλά και συγγενών θυμάτων, το τι συνέβη στη Ελλάδα κατά τα χρόνια της «πανδημίας».

 
 
Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για απάτη του κορωνοιου και για εγκληματική οργάνωση στη διαχείριση της πανδημίας. Είναι αυτός που μίλησε για διασωληνωσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, για νοσηλειες και θανάτους που χρεωθηκαν κοβιντ χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον ιό και για πρωτόκολλο θανάτου στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας.

Τα ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο εγκληματία και παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Εμφανίστηκε με μια βαλίτσα αποδείξεις και δεκάδες μάρτυρες. Μετά από πολλές αναβολές από μεριάς δικαστών, δικάστηκε σήμερα.

Αθώος ο κατηγορούμενος, Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ούτε προκάλεσε θανάτους ανθρώπων. Άρα; Και κάπου εδώ αλλάζουν οι ρόλοι. Από κατηγορούμενος, γίνεται κατήγορος…
 
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΚΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο "ΜΑΤΣ".(ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ!!!!!!!!!!!)......ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥ ΛΗ ΘΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΠΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή