Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Βόμβα από τον Σουχαρίντ Μπάγκντι: «Τα εμβόλια τροποποίησαν το γονιδίωμα του ανθρώπου»


Για τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με κόβιντ στον ανθρώπινο οργανισμό, ακόμη και μήνες μετά τη χορήγηση της τελευταίας δόσης μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο γνωστός Γερμανοταϊλανδός ιολόγος, Σουκαρίτ Μπάγκντι.

«Οι παθολοανατόμοι, έχουν συλλέξει αποδείξεις, και είναι απολύτως σαφές, ότι η ξένη πρωτεΐνη ακίδας,που υπάρχει στο σώμα αυτών που έχουν εμβολιαστεί, μήνες μετά τον εμβολιασμό, προκαλεί ασθένεια. Το ερώτημα που μας απασχολεί από το περασμένο έτος είναι το εξής: η πρωτεΐνη ακίδας παράγεται μετά από οδηγία του σώματός μας. Η εντολή αυτή είναι το Mrna. Αν το Mrna παράγει κάτι, τότε η συνταγή μπαίνει στον κάλαθο των αχρήστων», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπάγκντι.

«Επομένως, το γεγονός εύρεσης της ακίδας στον οργανισμό μήνες μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ ανησυχητικό. Είναι πολύ κακή ιδέα να έχεις ένα κύτταρο που με μηχανισμούς του παράγει κάτι ξένο στο σώμα σου», συνέχισε.

Κατόπιν ανέλυσε τον μηχανισμό αλλοίωσης του γενετικού υλικού από το γονιδίωμα των mrna εμβολίου:

«Το χρωμόσωμα περιέχει DNA. Όταν τοποθετείς το γονίδιο μέσα στη μεμβράνη, το χρωμόσωμα πρέπει να αφαιρεθεί. Το ερώτημα είναι αν τα τρισεκατομμύρια των χρωμοσωμάτων αφαιρέθηκαν από αυτά τα τρισεκατομμύρια των φακέλων. Η απάντηση, δυστυχώς, είναι όχι. Ανακαλύφθηκε ότι αυτά τα χρωμοσώματα επειδή δεν αφαιρέθηκαν τοποθετήθηκαν και αυτά μέσα στη μεμβράνη και μολύνουν τους άλλους φακέλους που περιέχουν mRna. Επομένως υπάρχει χρωμοσωμικό DNA βακτηρίων και Mrna στην ίδια φιάλη, που σας βάζουν μέσα στο σώμα σας»

«Αυτό σημαίνει ότι το γονιδίωμά σας έχει αλλοιωθεί, γιατί δεν έχετε μόνο το δικό σας DNA, αλλά και το DNA βακτηρίων, όπως το Escerichia Coli. Ειδικά εσείς που εμβολιαστήκατε με πολλές δόσεις, εύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει», συμπλήρωσε.

«Τα ξένα γονίδια εξακολουθούν να εντοπίζονται στον οργανισμό και ενάμισι χρόνο μετά (σ.σ. τον εμβολιασμό) και, καθώς είναι χρωμοσώματα, δε καταστρέφονται. Έχετε τροποποιηθεί γενετικά οι εμβολιασμένοι. Ειδικά αν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, θα έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα μακράς διαρκείας(…) Είναι τρομακτικό αυτό που σας λέω. Οι αρμόδιες Αρχές στη χώρα σας πρέπει να ξεσηκωθούν και να σταματήσουν να ακούν στον ΠΟΥ»

«Αν μια τέτοια “σελίδα” καταστραφεί, που αποτρέπει τον καρκίνο, ενδέχεται να υπάρχουν καρκινογενέσεις. Αν είχε συμβεί σε άπαντες (σ.σ. ο εμβολιασμός) άπαντες θα είχαν πεθάνει. Τα ενθαρρυντικά νέα είναι οι “φάκελοι”, οι μεμβράνες που απαιτούνται είναι χείριστης ποιότητας, καθώς τους παρασκεύασαν και τα γονίδια και το DNA διέρρεαν έξω από αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα 70-80% των εμβολιασμένων δε παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες»

«Υπάρχει ένα γιγαντιαίο σχέδιο που χρηματοδοτείται από την Pfizer-BioTech σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μάιντζ, με σκοπό να βελτιώσουν αυτά τα “πακέτα”» αποκάλυψε ο γνωστός ιολόγος για τα πλάνα του φαρμακευτικού “κολοσσού”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:


 
Δείτε τη συνέντευξη του Σ. Μπάγκντι με μετάφραση εδω: https://rumble.com/v2vdpwy-173640562.html
Και χωρίς μετάφραση εδώ: https://rumble.com/v2vduhm–english.html
 
Η συνέντευξη στο rumble με μετάφραση. 
 

 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου