Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Gatestone Institute: Το «δικαίωμα» στον βιασμό και την υποδούλωση μη μουσουλμάνων γυναικών

Κάποιοι θα τρέξουν να χαρακτηρίσουν το δημοσίευμα με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες δικαιωματιστές, αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν στις Δυτικές και Χριστιανικές κοινωνίες / χώρες, το Ισλάμ. Όχι, το άρθρο δεν είναι ούτε «ρατσιστικό», ούτε «ισλαμοφοβικό». Παρουσιάζει αλήθειες, που πονάνε τους ψευτοπροοδευτικούς φασίστες, που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη.


Το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ιδιαιτέρως διαφωτιστικό άρθρο δημοσιεύτηκε από το Gatestone Institute. Συγγραφέας του είναι ο Raymond Ibrahim, συγγραφέας του Defenders of the West και Sword and Scimitar. Είναι διακεκριμένο μέλος του Gatestone Institute και μέλος του Middle East Forum. Το άρθρο αφορά τον τρόπο που βλέπουν οι μουσουλμάνοι τις γυναίκες. Όχι όλοι οι μουσουλμάνοι, αλλά πάρα πολλοί. 
Τον περασμένο μήνα, στη Γαλλία, ένας μουσουλμάνος είπε σε ένα ανήλικο κορίτσι με το οποίο συνομιλούσε στο Facebook: «Θα σας κάψω όλους. Θα σας κόψω τον λαιμό. Θα βιάσω εσένα και τη μητέρα σου γιατί έχω το δικαίωμα να το κάνω».

Ο πατέρας του κοριτσιού, που περιγράφεται ως «συντετριμμένος και θυμωμένος», απάντησε στις τρομοκρατικές απειλές με τις οποίες ζούσε η οικογένειά του και ο ίδιος, λέγοντας: «Το Ισλάμ δεν είναι αυτό που άκουσα ότι είναι... Η θρησκεία είναι ειρήνη, ανεκτικότητα, σεβασμός... Εδώ και ένα χρόνο ζούμε με τον φόβο!».

Το αφήγημα υποστηρίζει ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης. Αυτό που δεν λέγεται είναι ότι αυτή η ειρήνη έρχεται μόνο αφού όλοι απολαύσουν την «γαλήνη» του μουσουλμάνου. Μέχρι τότε, αυτό που συχνά παρουσιάζεται για να επιταχύνει αυτό το αποτέλεσμα, είναι το ακριβώς αντίθετο: τζιχάντ ή βία υπέρ του Ισλάμ. Πολλοί μουσουλμάνοι θέλουν, φυσικά, να ζουν μια ήσυχη ζωή, να έχουν καλές δουλειές και να απολαμβάνουν τις χαρές αυτής της ζωής. Άλλοι ωστόσο, όπως οι δυτικοί προσήλυτοι στη «θρησκεία της ειρήνης» ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται τρομοκράτες.

Αυτοί οι άντρες παραθέτουν τους ίδιους στίχους από το Κοράνι. Τα εδάφια 4:3 και 4:24, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους μουσουλμάνους άντρες να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όσες γυναίκες «έχουν στο δεξί τους χέρι» - δηλαδή όσες γυναίκες - όλες μη μουσουλμάνες, φυσικά - μπορούν να πάρουν αιχμάλωτες κατά τη διάρκεια μιας τζιχάντ.

«Πριν βιάσει το 12χρονο κορίτσι, ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους αφιέρωσε χρόνο στο να εξηγήσει ότι αυτό που επρόκειτο να κάνει δεν ήταν αμαρτία. Επειδή το κορίτσι ανήκε σε άλλη θρησκεία εκτός από το Ισλάμ, το Κοράνι, όχι μόνο του έδινε το δικαίωμα να τη βιάσει, αλλά τον συγχώρησε και τον ενθάρρυνε» σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Στη Γερμανία, ορισμένοι μουσουλμάνοι μετανάστες κάνουν πράξη την πεποίθησή τους ότι όλες «οι Γερμανίδες είναι εκεί για σεξ». Στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Κολωνία, μετανάστες κακοποίησαν περίπου χίλιες γυναίκες.

Στη Βρετανία, όπου εδώ και χρόνια υπάρχει μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα, χιλιάδες Βρετανίδες διαφόρων περιοχών, κακοποιούνται και βιάζονται ομαδικά από «συμμορίες» που αποτελούνται κυρίως από μουσουλμάνους, οι οποίοι προφανώς το θεωρούν ισλαμικό δικαίωμά τους. Ένα θύμα βιασμού είπε: «Οι άνδρες που μου το έκαναν αυτό δεν έχουν τύψεις. Μου έλεγαν ότι αυτό που έκαναν ήταν εντάξει για την κουλτούρα τους».

Σε μια άλλη υπόθεση, ένας άλλος μουσουλμάνος που καταδικάστηκε για βιασμό είπε σε Βρετανικό δικαστήριο ότι το να μοιράζονται για σεξ κορίτσια μη Μουσουλμάνες, «ήταν μέρος της κουλτούρας της Σομαλίας» και «θρησκευτική απαίτηση».

Μουσουλμάνος ιμάμης στη Βρετανία ομολόγησε ότι οι μουσουλμάνοι άντρες διδάσκονται ότι οι γυναίκες είναι «πολίτες δεύτερης κατηγορίας, κάτι περισσότερο από κτήμα ή περιουσία πάνω στα οποία έχουν απόλυτη εξουσία» και ότι οι ιμάμηδες κηρύττουν ένα δόγμα «που υποτιμά όλες τις γυναίκες και μεταχειρίζεται τους λευκούς μη μουσουλμάνους, με ιδιαίτερη περιφρόνηση».

Παρόλο που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτές οι πεποιθήσεις δεν έχουν «καμία σχέση με το Ισλάμ», σε γενικές γραμμές είναι αποδεκτές στη μουσουλμανική κοινωνία. Αν και μπορεί να υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτές οι ιδέες περιορίζονται στο Ισλαμικό Κράτος και σε άλλους φανατικούς τζιχαντιστές, τα στοιχεία υποδηλώνουν κατηγορηματικά το αντίθετο.

Η απάνθρωπη μεταχείριση και η σεξουαλική υποβάθμιση των μη μουσουλμάνων γυναικών και των παιδιών από μουσουλμάνους άνδρες, που το θεωρούν «δικαίωμά» τους, είναι προφανώς κάτι «εξωτικό» που η Δύση προφανώς αναμένεται να αγκαλιάσει στο βωμό της
πολυπολιτισμικότητας.
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου