Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ: 1.884 καρδιακές ανακοπές αθλητών σε 2,5 χρόνια, 1.310 νεκροί

 
Πρέπει να φταίει η κλιματική αλλαγή...
 
Frank Bergman
 
Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο αριθμός των αθλητών που παθαίνουν αιφνίδια καρδιακή ανακοπή και των συναφών προβλημάτων έχει εκτοξευθεί σε ανησυχητικά επίπεδα.

Στις αρχές του 2021, νεαροί αθλητές άρχισαν να καταρρέουν ξαφνικά με ιατρικά επείγοντα περιστατικά που σχετίζονται με την καρδιά. Από τότε, έχουν καταγραφεί 1.884 εντυπωσιακές καρδιακές ανακοπές ή άλλα σοβαρά ζητήματα μεταξύ αθλητών.

Δυστυχώς, 1.310 από αυτούς τους αθλητές πέθαναν ξαφνικά.

Το Good Sciencing διατηρεί έναν μη εξαντλητικό και συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο με νεαρούς κυρίως αθλητές που υπέστησαν σοβαρά ιατρικά προβλήματα το 2021, το 2022 και το πρώτο μισό του 2023. Σύμφωνα με το Good Sciencing, όλοι οι αθλητές της λίστας έχουν ένα κοινό στοιχείο: Υπέστησαν ξαφνικά σοβαρά προβλήματα υγείας αφού έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις ενέσεων Covid.


Μέχρι τον Απρίλιο του 2023, η Good Sciencing είχε καταγράψει 1.884 καρδιακές ανακοπές ή σοβαρά προβλήματα αθλητών από τον Ιανουάριο του 2021. 55 ακόμη περιπτώσεις που η Good Sciencing εξακολουθεί να διερευνά ή αναμένει περαιτέρω πληροφορίες.

Η Good Sciencing δεν έχει ακόμη καταγράψει και διερευνήσει πιο πρόσφατα περιστατικά, όπως τα τέσσερα περιστατικά των Νεοζηλανδών παικτών ράγκμπι. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες ράγκμπι, που ανέφερε η New Zealand Herald την περασμένη εβδομάδα, είναι επίσης μια προσθήκη στη λίστα του Mark Crispin Miller.
 
Από τον Ιανουάριο του 2022, ο Crispin Miller καταγράφει παγκοσμίως τα περιστατικά που "πέθαναν ξαφνικά" και τα οποία αναφέρονται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης σε μια συγκεκριμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το The Exposé. Στην τελευταία του συλλογή, κατέγραψε 57 Νεοζηλανδούς που αναφέρθηκαν ότι έχασαν απροσδόκητα ή ξαφνικά τη ζωή τους μεταξύ 19 και 26 Ιουνίου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Crispin Miller δεν κάνει καμία προσπάθεια να διερευνήσει αν το περιστατικό σχετίζεται με τις ενέσεις Covid.

Ο κατάλογος απλώς καταγράφει τις σχετικές λεπτομέρειες, όπως αυτές αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων. Για παράδειγμα, ένας άνδρας στο Όκλαντ πέθανε μετά από ιατρικό συμβάν που υπέστη ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση. Το περασμένο Σάββατο, ένας άνδρας τέθηκε υπό κράτηση για παράνομη παρέμβαση σε όχημα.

"Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Περιφερειακή Μονάδα Φύλαξης του Όκλαντ, ωστόσο κατά την άφιξη οι αστυνομικοί ανησύχησαν για την ευημερία του άνδρα, καθώς φαινόταν να υποφέρει από ιατρικό συμβάν", ανέφερε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν αμέσως τον άνδρα στο νοσοκομείο, αλλά απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα. "Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου", σημείωσε ο Κρίσπιν Μίλερ.

Σε ένα άλλο τραγικό περιστατικό που σημείωσε ο Crispin Miller, μια μαθήτρια της 12ης τάξης ενός σχολείου στην Καλκούτα της Ινδίας πέθανε αφού κατέρρευσε στην πανεπιστημιούπολη. Το κορίτσι κατέρρευσε ξαφνικά μετά τη συνεδρίαση της συνέλευσης γύρω στις 9.30 π.μ. "Στη συνέχεια την παρακολούθησε ο γιατρός του σχολείου, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι σφυγμοί της ήταν πολύ χαμηλοί", δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.
 
"Κηρύχθηκε νεκρή όταν μεταφέρθηκε στην κοντινή κλινική Belle Vue".

Σε σχέση με το θάνατο σχηματίστηκε δικογραφία και η σορός στάλθηκε για νεκροψία. "Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το κορίτσι έπασχε από κάποια ασθένεια", δήλωσε ο αξιωματικός. "Φαίνεται ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αλλά ο ακριβής λόγος του θανάτου της θα μπορούσε να γίνει γνωστός μόνο μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας."

Στην Ουκρανία, ένας δικηγόρος σκοτώθηκε σε ένα "vaxxident", όταν πέθανε ξαφνικά στο τιμόνι.

Σύμφωνα με τις τοπικές κοινότητες του Telegram, ένα ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο εμβόλισε πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Οδησσό. Ο θανών είναι ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός της πόλης, ο R. Bershavsky. Δεν αναφέρθηκε η ηλικία ή η αιτία θανάτου.

Στη Ρωσία, ο ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Mikhail Lozhkin, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών. Η αιτία θανάτου δεν σημειώθηκε.

Στο Βέλγιο, δύο ποδοσφαιριστές "πέθαναν ξαφνικά". Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην Red Devil Cédric Roussel απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 45 ετών. Κατέρρευσε σε μια βεράντα στο Μπέργκεν το Σάββατο, οι πρώτες βοήθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Και ο Στεφάν Ντεμόλ, ο πρώην αμυντικός, πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή. Ήταν ηλικίας 57 ετών.
 
Στη Γερμανία, στις 21 Ιουνίου ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του. Είχε σταθμεύσει το όχημά του σε ένα πάρκινγκ το βράδυ της Τρίτης για να περάσει εκεί τη νύχτα. Το σταθμευμένο φορτηγό με το πτώμα στην καμπίνα είχαν ανακαλύψει κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο άνδρας φαίνεται ότι πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας από φυσικό θάνατο, δήλωσε η αστυνομία. Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.

Στην Ισλανδία, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για την ανακάλυψη ενός νεκρού ατόμου. Βρέθηκε στο έδαφος δίπλα σε ένα ποδήλατο. Ένας γιατρός βρέθηκε στο σημείο και διαπίστωσε τον θάνατο του ατόμου. Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.

Στις 28 Ιουνίου, ο Paweł Kotwica, γνωστός Πολωνός αθλητικός δημοσιογράφος, πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα του Handball Champions League στην Κολωνία. Λιποθύμησε ξαφνικά όταν η αγαπημένη του ομάδα από το Kielce αγωνιζόταν για την πρώτη θέση με την SC Magdeburg την Κυριακή. Αρκετά λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Παρά την άμεση ιατρική βοήθεια, η ζωή του δεν μπόρεσε να σωθεί. Ήταν λιγότερο από 51 ετών.

Η σειρά των λιστών του Mark Crispen Miller με τίτλο "Στη μνήμη εκείνων που πέθαναν ξαφνικά" για την εβδομάδα 19 έως 26 Ιουνίου συνεχίζεται. Είναι τραγικό να το βλέπεις.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες κοινότητες ανθρώπων δεν έχουν υποστεί μυστηριώδεις αιφνίδιους θανάτους ή καρδιακές προσβολές.
 
Οι Αμερικανοί Άμις δεν έχουν υποστεί υπερβολικούς θανάτους από το Covid ή αύξηση των καρδιακών ανακοπών. Οι Άμις αγνόησαν πλήρως τις οδηγίες του CDC κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ως εκ τούτου, δεν εμβολιάστηκαν, δεν φόρεσαν μάσκες, δεν συμμετείχαν σε αποκλεισμούς ή σε άλλους περιορισμούς.

Οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μία οριστική περίπτωση ατόμου των Άμις που πέθανε από το Covid μετά από ανάλυση δέκα χιλιάδων ανθρώπων. Σημείωσαν επίσης ότι δεν μπόρεσαν επίσης να βρουν ούτε ένα ανεμβολίαστο άτομο των Άμις με αυτισμό ή διάφορες άλλες παθήσεις που επηρεάζουν την υπόλοιπη Αμερική. 
 

________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου