Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

«Θα το δεχθεί η κοινωνία;;;»: Δείτε τι ετοιμάζεται για Αιγαίο, Καστελόριζο και Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ


Έτοιμη να πιει η Ελλάδα το «πικρό ποτήρι»...

Έκπληξη προκάλεσε η ευθύτητα με την οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε χθες διατεθειμένος να συζητήσει μία “τολμηρή ατζέντα” με την Τουρκία, αλλά και παραδέχθηκε ότι συμφωνία για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα μπορεί να σημαίνει και κάποιες υποχωρήσεις.

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην οποία δρομολογήθηκε νέος διάλογος για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι σκοπός του είναι οι συζητήσεις να μπουν “στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς”, δηλαδή την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα, και ιδανικά να υπάρξει συμφωνία για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

“Αλλά προφανώς το να πάμε στη Χάγη δεν είναι μια απλή υπόθεση ούτε είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη”, σημείωσε.

«Αυτό περιλαμβάνει απομείωση της κυριαρχίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα», είπε η δημοσιογράφος στον πρωθυπουργό για αυτό που ετοιμάζεται στο Αιγαίο!

«Η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μια έννοια σχετική, αλλά πρέπει να σας πω ότι οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες ελληνικές θέσεις», απάντησε εκείνος.

 

Μάλιστα πλέον η κοινή γνώμη πράγματι ετοιμάζεται για το «πικρό ποτήρι» που κατά τα φαινόμενα θα πιούμε όλοι μαζί!

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται αν κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί κάποια υποχώρηση στο Καστελόριζο, συνδέοντάς το με τις παράλογες απαιτήσεις της Τουρκίας για την Κρήτη!

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα ίσως υποχωρήσει από το Καστελόριζο (απομείωση κυριαρχίας) και η Τουρκία απλά θα υποχωρήσει από τις παράλογες απαιτήσεις της χωρίς να χάνει κάτι.

Δείτε λοιπόν:


 
 
photo intime
ΠΗΓΗ
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Αγαπημένο μας ιστολόγιο , εμείς που δεν γνωρίζουμε πολλά από την τεχνολογία , πώς θα σας παρακολουθούμε στό νέο ιστολόγιο; Πήγα να μπώ αλλά χρειάζεται ιμέϊλ και δεν ξέρω. Κρίμα ! Αυτοί οι αντίχριστοι , στο τέλος δεν θα μας αφήσουν τίποτα να μαθαίνουμε. Ο Θεός να σας ενδυναμώνη στόν ευλογημένο αγώνα που κάνετε ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ σὲ εὐχαριστοῦμε καὶ ἐμεῖς γιὰ τὰ καλά σου λόγια καὶ γιὰ τὴν παρακολούθηση.
      Τὸ ἱστολόγιο δὲν θὰ καταργηθῇ, θὰ μπαίνουν κανονικὰ ἀναρτήσεις ὅσο μᾶς τὸ ἐπιτρέπουν, ἐκτὸς τὰ ἀντινεοταξικὰ.

      Ὅσο γιὰ τὸ ἄλλο ἱστολόγιο, μπορεῖς νὰ ἀπευθυνθῇς σὲ κάποιον γνωστό σου ἤ συγγενῆ σου νὰ σὲ βοηθήση νὰ φτιάξης ἕνα μέϊλ καὶ νὰ μπεῖς νὰ μᾶς παρακολουθεῖς.

      Εἶναι πολὺ εὔκολο καὶ οἱ περισσότεροι ποὺ ἀσχολοῦνται ἔστω καὶ ἐλάχιστα μὲ τὸν ὑπολογιστή, θὰ ξέρουν νὰ στὸ φτιάξουν.

      Νομίζω ὅμως, κάτω ἀπὸ ἐκεῖ ποὺ ζητᾶ μέϊλ, ἔχει μιὰ ἐπιλογὴ νὰ συνεχίσεις, πατῶντας τὸ «ἀργότερα» ἤ κάτι ἄλλο, δὲν θυμᾶμαι ἀκριβῶς καὶ δὲν μπορῶ τώρα νὰ τὸ τσεκάρω.

      Ἅμα κάνεις τὴν προσπάθειά σου, ἐνημέρωσέ με ἀδελφέ νὰ μοῦ πεῖς ἄν τὰ κατάφερες.

      Διαγραφή
  2. Όποιος μας πρόδωσε και θα μας προδώσει, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ... Και εήμερα, ουδεμία μνεία για την ημικατεχόμενη Ελληνική Κύπρο.... Αλλά θυμάστε ...;
    Το Κυπριακό έχει μεταβληθεί σε εθνική γάγγραινα και αποτελεί εθνική περιπέτεια στην οποία σύρεται η Ελλάς και η μόνη λύση που σπομένει είναι μια απ ευθείας συνεννόηση με τους Τούρκους.» (14-12-1958.) ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...
    Αρχίζουν λοιπόν οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, παρ όλον ότι οι βάρβαροι συνεχίζουν να αλωνίζουν στην Κυπριακή και Ελληνική ΑΟΖ και FIR, να εισβάλλουν για δεύτερη φορά στην σκλαβωμένη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και να διεκδικούν πάτρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ……Αναμενόμενη και αυτονόητη για ακόμη μια φορά η εγκατάλειψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και από τους Έλληνες ταγούς μας αλλά και από τους άσπονδους δόλιους συμμάχους μας……!

    Συνεχίστε λοιπόν και σήμερα τυχόν επίδοξοι ολετήρες της Ελλάδας και της Ελληνικής Κύπρου και περπατήστε στην πεπατημένη οδό που ακολούθησαν και ορισμένοι προκάτοχοι σας….

    Και σημειώστε...Σαράντα χρόνια μετά, την 1η Αυγούστου 2004, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων της μάχης της Τηλλυρίας, ο Στρατηγός Γεώργιος Καρούσος ανέφερε: «Σας βεβαιώνουμε, νεκροί συμπολίτες μας, ότι είμαστε έτοιμοι να λογοδοτήσουμε για τον απρόσφορο θάνατο σας. Έτοιμοι για όλα, όταν σε λίγο εκμετρώντας τον βίο μας, βρεθούμε απέναντι σας. Αλίμονο στους ανέτοιμους που ζουν με τις ψευδαισθήσεις ότι θα αποφύγουν το κολαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, που επέρχεται ως καταλύτης και κριτής αδυσώπητος, για όσα έπραξαν εις βάρος αυτών που τους εμπιστεύτηκαν».
    Ο φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». Καποδίστρας.

    H TOYΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΙΣΤΙΑ...



    Tu quoque, Brute, fili mi. Μια λατινική φράση, που σημαίνει KAI ΕΣΥ ΤΕΚΝΟ ΒΡΟΥΤΕ;
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ Ο ... ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΟΣ...

    Μπούμεραγκ ο δι..Απρεπής, αλλά Ελληνοπρεπής, από προδομένη ημικατεχόμενη Ελληνική Κύπρο, που σήμερα λησμονήθηκε πάλι και έτοιμη είναι για νέες πισώπλατες μαχαιριές ... όπως παρομοίως και στο ΑΓΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 34 ΑΙΏΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΆΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή