Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Δώδεκα αδιαμφισβήτητα σημάδια ότι οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν το τέλος της ανθρωπότητας (Εξαιρετικό, διαδώστε!)


Mike Adams
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Δεν είναι πλέον ταμπού να μιλάμε δημοσίως για τον αποπληθυσμό. Ακόμα και πολλοί που κάποτε απέρριπταν την έννοια ως θεωρία συνωμοσίας, αναγνωρίζουν πλέον δημόσια την πραγματικότητα ότι γίνονται παγκόσμιες προσπάθειες για τη δραστική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μιλούν τώρα συχνά για "κλιματικό αποκλεισμό" ως κάτι καλό - για να σταματήσει η ανθρώπινη δραστηριότητα στον πλανήτη Γη προκειμένου να "σωθεί ο πλανήτης" από τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή, μια μαζική κατασκευή και ψεύτικη επιστημονική απάτη που έχει τις ρίζες της στο ψέμα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι κατά κάποιο τρόπο κακό για τη ζωή στον πλανήτη. (Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε φωτοσύνθεση, δεν θα υπήρχαν φυτά, ζώα και άνθρωποι).

Τώρα, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης καλούν ανοιχτά για μπλακ άουτ και κλείδωμα του κλίματος, για τη διανομή των κλιματιστικών και ενδεχομένως ακόμη και για την απαγόρευση της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας για τη ψύξη των σπιτιών και των κτιρίων κατά τη διάρκεια των ημερών με καύσωνα. Όλα αυτά τοποθετούνται ως απαραίτητα για τη σωτηρία του πλανήτη, φυσικά. Οι Los Angeles Times, για παράδειγμα, δημοσίευσαν πρόσφατα ένα άρθρο στο οποίο ρωτούσαν αν ένα "περιστασιακό μπλακ άουτ" θα μπορούσε να "βοηθήσει στην επίλυση της κλιματικής αλλαγής".

Όπως σωστά επεσήμανε η Slay News
 
Οι κινδυνολόγοι της πράσινης ατζέντας στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ζητούν τώρα εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στο ηλεκτρικό δίκτυο για το "γενικότερο καλό" της "επίλυσης της κλιματικής κρίσης". Σε ένα άρθρο των Los Angeles Times, το καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει ότι θα ήταν "ευκολότερο και λιγότερο δαπανηρό να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή" αν το κοινό ήταν "πρόθυμο να ζήσει με" τις διακοπές ρεύματος.

Με άλλα λόγια, έχουμε ξεπεράσει το σημείο όπου τα ελεγχόμενα εταιρικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι τα τεχνητά μπλακ άουτ και τα κλιματικά λουκέτα είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας - παρόλο που το NPR εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η πίεση για να κάνουν τους ανθρώπους να τρώνε έντομα είναι μια θεωρία συνωμοσίας, λίγο καιρό αφότου το NPR προώθησε τα έντομα ως την επόμενη μεγάλη πηγή τροφής. Τώρα, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ανοιχτά ότι η λειτουργία της ανθρώπινης κοινωνίας θα καταστρέψει τον πλανήτη. Επομένως, υπονοούν ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο πλανήτης είναι να καταστραφεί η υποδομή τροφίμων και ενέργειας που κρατάει την ανθρωπότητα ζωντανή. 
 
Ο σημερινός πληθυσμός των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, φυσικά, είναι συνάρτηση της προσιτής τροφής που τροφοδοτείται από προσιτή και άφθονη ενέργεια (κυρίως με τη μορφή ορυκτών καυσίμων). Ο τερματισμός αυτού του γεγονότος - που είναι τώρα ο παραδεκτός στόχος των αιρετικών του κλίματος, των Δημοκρατικών και της ίδιας "επιστημονικής" κοινότητας που μας είπε ότι τα εμβόλια COVID ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά - θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε παγκόσμια ερήμωση της ανθρώπινης φυλής. Χωρίς καύσιμα = χωρίς αγροκτήματα. Χωρίς φάρμες = χωρίς τρόφιμα. Χωρίς τροφή = χωρίς ανθρώπους. Αυτός είναι ο ανοιχτά παραδεκτός στόχος.

Εδώ, παραθέτω δώδεκα αδιαμφισβήτητες ενδείξεις ότι οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν ενεργά την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής από αυτόν τον πλανήτη. Σημειώστε ότι και τα δώδεκα από αυτά τα σημάδια είναι άμεσα επαληθεύσιμα και ούτε καν απλές θεωρίες. Τα περισσότερα από αυτά καυχώνται ανοιχτά από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, το WEF και τους προωθητές των παγκοσμιοποιητικών αφηγήσεων, οι οποίοι δεν προσποιούνται πλέον ούτε καν ότι είναι με το μέρος της ανθρώπινης βιωσιμότητας ή της γενετικής ακεραιότητας. Επιδιώκουν απροκάλυπτα τον αφανισμό της ανθρώπινης φυλής και καταβάλλουν την παραμικρή προσπάθεια να αποκρύψουν αυτόν τον τελικό στόχο, περιτυλίγοντας τις ατζέντες τους για την πλανητική γενοκτονία με τη γλώσσα του "κλιματικού αποκλεισμού" ή των "εντολών εμβολίων".

Κάτω από τα ψέματα, την ψεύτικη επιστήμη, τις στημένες εκλογές, την ελεγχόμενη από την κυβέρνηση λογοκρισία και τις ενέσεις mRNA του τρανσουμανισμού, θα βρείτε την πραγματική ατζέντα: Γενοκτονία πλανητικής κλίμακας με στόχο την ανθρώπινη φυλή.

Εδώ είναι τα δώδεκα σημάδια που δεν πρέπει να χάσετε.
 
Τα δώδεκα αδιαμφισβήτητα σημάδια της παγκοσμιοποιημένης πλανητικής γενοκτονίας κατά της ανθρώπινης φυλής

#1) Διαμορφώνουν τον πλανήτη μέσω ατμοσφαιρικών αλλαγών πλανητικής κλίμακας - Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες μεγάλης κλίμακας για την αλλαγή της χημείας του πλανήτη Γη προκειμένου να καταστεί αφιλόξενος για την ανθρώπινη ζωή, αφαιρώντας το CO2 από την ατμόσφαιρα μέσω προσπαθειών "δέσμευσης άνθρακα". Δεδομένου ότι το CO2 είναι απαραίτητο για όλη τη φωτοσύνθεση - η οποία κινεί τον ιστό της ζωής στον πλανήτη Γη - αυτή η προσπάθεια θα κατέρρεε όλες τις καλλιέργειες τροφίμων, τα τροπικά δάση, τα θαλάσσια οικοσυστήματα και πολλά άλλα, σκοτώνοντας τελικά σχεδόν όλα τα ζώα και τους ανθρώπους στον πλανήτη, αν δεν σταματήσει. Χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα, ουσιαστικά δεν υπάρχει αναγνωρίσιμη ζωή στον πλανήτη Γη, και όμως ολόκληρη η μηχανή της "κλιματικής λατρείας" (και σχεδόν όλοι οι Δημοκρατικοί, οι προπαγανδιστές των μέσων ενημέρωσης, οι κυβερνητικοί ρυθμιστές, οι παγκοσμιοποιητές κ.λπ.) βρίσκονται σε πόλεμο με το CO2 και προσπαθούν να το εξαλείψουν εντελώς από την ατμόσφαιρα της Γης.


 
 
2) Η βιομετρική απογραφή της ανθρώπινης φυλής (WorldCoin) έχει ξεκινήσει, και όλοι οι άνθρωποι θα "απογραφούν", ώστε οι παγκοσμιοποιητές να μπορούν να παρακολουθούν σωστά τα ορόσημα της ερήμωσής τους - Η προσπάθεια του WorldCoin να σαρώσει τους οφθαλμούς όλων και να δημιουργήσει ένα κλειδί κρυπτογράφησης με βάση τα βιομετρικά τους στοιχεία είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο "ανθρώπινης απογραφής" για την ψηφιακή καταγραφή όλων των ανθρώπων που είναι γνωστό ότι υπάρχουν στον πλανήτη. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να παρακολουθούνται τα ορόσημα της ανθρώπινης ερήμωσης και να εντοπίζονται όσοι δεν έχουν απογραφεί από το σύστημα... "Unscannable!" από το Idiocracy, με άλλα λόγια.

3) Έχουν εγκαταλείψει την εκπαίδευση των νέων ώστε να είναι προετοιμασμένοι για ένα παραγωγικό μέλλον - Παρατηρήστε ότι τα κυβερνητικά σχολεία δεν διδάσκουν πλέον τίποτα που να θυμίζει πρακτικές δεξιότητες, ανεξάρτητη σκέψη ή ακόμη και βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση εργασιών σε μια παραγωγική κοινωνία. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την αξιοποίηση των νεότερων γενεών ανθρώπων σε οποιαδήποτε παραγωγική δραστηριότητα. Το σχέδιο είναι η εξόντωσή τους, και όταν σχεδιάζεις να εξοντώσεις έναν πληθυσμό, δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να τους διδάξεις δεξιότητες ή γνώσεις. Η εγκατάλειψη της εκπαίδευσης - ένα σχέδιο που τώρα υποστηρίζεται πλήρως από τα συνδικάτα των δασκάλων, παρεμπιπτόντως - είναι ένα υποκατάστατο της εγκατάλειψης κάθε ελπίδας για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

4) Ελεγχόμενη κατεδάφιση της ενεργειακής υποδομής που κινεί τις ανθρώπινες οικονομίες - Όπως συζητήθηκε παραπάνω, η προγραμματισμένη κατεδάφιση της ενεργειακής υποδομής είναι σχεδιασμένη να προκαλέσει τόσο οικονομική κατάρρευση όσο και έλλειψη τροφίμων που θα οδηγήσει σε μαζική πείνα. Χωρίς προσιτή και άφθονη ενέργεια, κανένας πολιτισμός δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Καθώς η ενέργεια διακόπτεται σκόπιμα, οι πολιτισμοί καταρρέουν και πεθαίνουν. Παρόλο που ζούμε σε έναν κόσμο με άφθονη ενέργεια, οι φασιστικές κυβερνήσεις του κόσμου - δηλαδή τα δυτικά έθνη όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία κ.λπ. -- απαγορεύουν σκόπιμα την πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια. Το αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος δεν αμφισβητείται: Η κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού.


 
 
5) Οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούν, αναπτύσσουν και αναπτύσσουν γενετικά βιολογικά όπλα κατά του ανθρώπου - Σαν να μην ήταν αρκετή η τεχνητή πείνα και η οικονομική κατάρρευση από μόνες τους, οι δυτικές κυβερνήσεις, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, συνεχίζουν να χρηματοδοτούν γενετικά βιολογικά όπλα που στοχεύουν την ανθρώπινη φυλή. Η πρωτεΐνη spike είναι ένα τέτοιο όπλο, και ενσωματώθηκε τόσο στην πανδημία των covid όσο και στα εμβόλια mRNA, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είναι ο υποκινητής αυτών των βιολογικών όπλων, και έχει μακρά ιστορία λειτουργίας παράνομων εργαστηρίων βιολογικών όπλων σε χώρες όπως η Ουκρανία (και διάφορα αφρικανικά έθνη επίσης), ενώ αναπτύσσει ενεργά αυτοαναπαραγόμενα βιολογικά όπλα που διαθέτουν εθνοτική στόχευση με βάση γενετικές διαφορές στη βιολογία.

 
 
6) Υπάρχει μια συντονισμένη, παγκόσμια προσπάθεια να καταστραφεί η ποικιλομορφία των σπόρων και να καταστούν οι καλλιέργειες ανίκανες να αναπαραχθούν - Για να διασφαλιστεί ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα μπορούν να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή, βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη μια παγκόσμια προσπάθεια να ελεγχθεί η προσφορά σπόρων και να καταρρεύσει η ποικιλομορφία των σπόρων, ενώ παράλληλα η γεωργία μεταβαίνει σε τοξικούς, γενετικά τροποποιημένους σπόρους που αναπτύσσουν καλλιέργειες οι οποίες συνθέτουν χημικά φυτοφάρμακα απευθείας μέσα στην ίδια την καλλιέργεια (όπως με το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι). Οι γίγαντες σπόρων όπως η Monsanto (τώρα Bayer) έχουν εξαγοράσει πολλούς μικρότερους προμηθευτές σπόρων με την πάροδο των ετών, εξαφανίζοντας την ποικιλομορφία των σπόρων και σχεδόν μονοπωλώντας την αλυσίδα εφοδιασμού της γεωργίας για την παραγωγή καλλιεργειών. Αυτός ο συγκεντρωτισμός της παραγωγής τροφίμων στα χέρια λίγων, ισχυρών εταιρειών είναι ένα από τα απαραίτητα βήματα για την οπλοποίηση της έλλειψης τροφίμων και τη χρήση της τεχνητής πείνας ως εργαλείο κοινωνικού ελέγχου και μαζικής συμμόρφωσης με τις κυβερνητικές απαιτήσεις.

7) Ταχεία εξάπλωση των ρομπότ αυτοματισμού που θα αντικαταστήσουν τους εργάτες και τους οδηγούς μεταφορών - Οι εργάτες πρόκειται να γίνουν παρωχημένοι, χάρη σε μια πληθώρα ρομπότ αυτοματισμού που πρόκειται να εξαπολυθούν στο εργατικό δυναμικό. Οι εργαζόμενοι σε αποθήκες σύντομα θα αντικατασταθούν από δίποδα ρομπότ αποθήκης που μπορούν να διεκπεραιώσουν σχεδόν όλες τις ίδιες εργασίες, ενώ οι εμπορικοί οδηγοί (που εργάζονται για την UPS, τη Fedex, την USPS και διάφορες εταιρείες μεταφορών) θα βρεθούν σύντομα παρωχημένοι και άνεργοι. Στη γεωργία, δεν θα αργήσουν να αντικαταστήσουν τα ρομπότ συλλογής σοδειάς τους μετανάστες εργάτες, και ακόμη και στις κατασκευές, τα ρομπότ θα αναλάβουν σταδιακά πολλές εργασίες που σήμερα διεκπεραιώνονται από ανθρώπους.

8) Άνοδος των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης που θα αντικαταστήσουν τους υπαλλήλους: Δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, προγραμματιστές, συγγραφείς και άλλοι - Αν νομίζατε ότι η δουλειά σας ήταν ασφαλής επειδή είστε υπάλληλος, ξανασκεφτείτε το: Τα αναγεννητικά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT, βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα αντικαταστήσουν δημοσιογράφους, συγγραφείς, προγραμματιστές, διευθυντές επιχειρήσεων και πολλούς άλλους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εκτελείτε μια εργασία με τρόπο ρουτίνας, που απαιτεί πολύ λίγη καινοτομία ή πρωτότυπη σκέψη (π.χ. εργάζεστε ως προπαγανδιστής που διαβάζει σενάρια για το CNN ή την Washington Post). Με άλλα λόγια, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει πολύ εύκολα τους NPC. (Non-Player Characters, δηλαδή ανθρώπους που απλώς ακολουθούν σενάρια και δεν έχουν πρωτότυπες ιδέες).

9) Το CDC κυλάει τις συστάσεις για ετήσιες ενέσεις covid μέχρι να πεθάνετε - Η νέα διευθύντρια του CDC Dr. Mandy Cohen είναι φυσικά ένα υπάκουο τσιράκι της φαρμακοβιομηχανίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Blaze, σχεδιάζει να προωθήσει τις ετήσιες ενέσεις COVID, όπως και τα ετήσια εμβόλια γρίπης - κανένα από τα οποία δεν είναι αποτελεσματικό, παρεμπιπτόντως. Από αυτή την ιστορία:

"Βρισκόμαστε μόλις στο κατώφλι αυτού του γεγονότος, οπότε δεν θέλω να προλάβω το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επιστήμονές μας εδώ και κάνουν αυτή την εργασία αξιολόγησης, αλλά ναι, αναμένουμε ότι το COVID θα γίνει παρόμοιο με τα εμβόλια γρίπης, όπου θα κάνετε το ετήσιο εμβόλιο γρίπης και το ετήσιο εμβόλιο COVID.... Εκεί θα πάμε", συνέχισε η ίδια και πρόσθεσε: "Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί".

Άρα έχει ήδη αποφασίσει ότι θα εγκριθεί το ετήσιο εμβόλιο COVID, πριν ακόμη οι επιστήμονες καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με αυτό. Όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα στο CDC, η πολιτική της Big Pharma καθοδηγεί την επιστήμη, και η πολιτική της Big Pharma καθορίζεται από το κέρδος. Έτσι, φυσικά οι ετήσιες ενέσεις mRNA θα κάνουν θαύματα για τα κέρδη της Big Pharma, και όποιοι άνθρωποι είναι αρκετά ξεχασμένοι ώστε να επιτρέψουν στον εαυτό τους να τους κάνουν αυτές τις πειραματικές ενέσεις, θα επιταχύνουν την πορεία τους προς έναν πρόωρο τάφο.

10) Παγκόσμιος λιμός που καθοδηγείται από τη γεωμηχανική για να εξαπολύσει μαζική πείνα - Αν και καλύψαμε ήδη τη δέσμευση του CO2 και τις επιχειρήσεις terraforming παραπάνω, αυτό το σημείο αναφέρεται στον γεωμηχανικό έλεγχο των καιρικών συνθηκών που καθοδηγεί τη διασπορά των υδάτινων μαζών για την παραγωγή πλημμυρών, ξηρασίας, καταιγίδων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βλάψει τις καλλιέργειες και να προκαλέσει εκτεταμένη έλλειψη τροφίμων και πληθωρισμό τροφίμων. Δείτε το Geoengineering.news για περισσότερα πρωτοσέλιδα που καλύπτουν αυτό το θέμα.

 
 
11) Τα χημικά προϊόντα υπογονιμότητας τοποθετούνται στην προσφορά τροφίμων (ατραζίνη, γλυφοσάτη, ορμονικοί διαταράκτες) για να μειωθεί η βιωσιμότητα του πληθυσμού - Είναι αλήθεια ότι η ατραζίνη, το Νο 2 πιο κοινό ζιζανιοκτόνο στην προσφορά τροφίμων μας, είναι ένας χημικός ευνουχιστής που "κάνει τους βατράχους γκέι". Με τον τρόπο αυτό, προκαλεί επίσης απώλεια της αναπαραγωγικής βιωσιμότητας, οδηγώντας σε μείωση του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε για ατραζίνη στο εργαστήριο επιστήμης τροφίμων μαζικής ανάλυσης και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βλέπουμε ατραζίνη στην ανθρώπινη τροφή. Ελέγχουμε επίσης για γλυφοσάτη και βαρέα μέταλλα, μεταξύ άλλων, και βλέπουμε πολλές μολύνσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

12) Οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να δρομολογήσουν το τέλος της οικονομίας που βασίζεται στο χρέος και η οποία έχει οδηγήσει στη φθηνή τροφή και στην προσιτή αύξηση των ανθρώπινων πληθυσμών - Η φθηνή τροφή προέρχεται από τη φθηνή ενέργεια. Η φθηνή ενέργεια είναι πιο εύκολο να βρεθεί όταν έχεις φθηνό χρήμα... δηλαδή τεχνητά χαμηλά επιτόκια και πολλά κίνητρα εκτύπωσης χρήματος για να στηρίξεις μια οικονομία ζόμπι. Τα οικονομικά της ΜΜΤ (Μαγική Νομισματική Θεωρία, όπου οι παραπλανημένοι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι το χρήμα μπορεί να τυπωθεί μέχρις εξαφανίσεως χωρίς να προκαλέσει προβλήματα) είναι καταστροφικά μακροπρόθεσμα, και όταν η παγκόσμια πυραμίδα χρέους του χρέους σε δολάρια ΗΠΑ φτάσει στο τέλος της, θα απελευθερώσει μια νομισματική δίνη που μοιάζει με μαύρη τρύπα και θα καταστρέψει επιχειρήσεις, πλούτο και ολόκληρες οικονομίες σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το παγκόσμιο "τράβηγμα του χαλιού" με το πλασματικό νόμισμα είναι όλα σχεδιασμένα και χρονικά προγραμματισμένα για μέγιστο καταστροφικό αντίκτυπο, και πλησιάζει μέρα με τη μέρα. Σύντομα, οι παγκοσμιοποιημένες τράπεζες θα εγκαταλείψουν τα δολάρια και θα ζητήσουν την παγκόσμια μετάβαση σε ένα σύστημα CBDC, όπου θα μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν όλες τις πηγές εισοδήματος και τις δαπάνες σας.

Παρακολουθήστε την εξαιρετικά δημοφιλή συνέντευξή μου με τον Dr. Chris Martenson από το Peak Prosperity για μια λεπτομερή συζήτηση σχετικά με την παγκόσμια χρηματοδότηση, τις αλυσίδες εφοδιασμού, την πείνα και το πλασματικό νόμισμα:


 
 
Οι ενημερωμένοι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν από την παγκόσμια προσπάθεια γενοκτονίας, αλλά οι αδαείς μάζες δεν θα τα καταφέρουν καλά.

Τα καλά νέα σε όλα αυτά είναι ότι οι ενημερωμένοι, ξύπνιοι άνθρωποι (όχι " ξύπνιοι", αλλά αφυπνισμένοι) είναι σε καλή θέση για να επιβιώσουν από την προσπάθεια παγκόσμιας γενοκτονίας με στόχο την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι που θα επιβιώσουν θα είναι αυτοί που έχουν αυτό που ονομάζω "εκτός δικτύου" τρόφιμα, χρήματα, φάρμακα, ενέργεια, επικοινωνίες, νερό και άλλους κρίσιμους πόρους. Αντίθετα, οι άνθρωποι που είναι αρκετά αφελείς ώστε να πιστεύουν στα συγκεντρωτικά συστήματα θα ανακαλύψουν (με τον δύσκολο τρόπο) ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούν ενεργά να τους εξοντώσουν. Οτιδήποτε μπορεί να σας πάρει η κυβέρνηση επειδή έχει τον έλεγχο - χρήματα, τρόφιμα, ομιλία, ενέργεια κ.λπ. -- θα μετατραπεί σε όπλο για να χτυπήσει τις μάζες σε εξόντωση.

Ενώ οι "ηλίθιοι της υπακοής" είναι πολύ εύκολο να σκοτωθούν από τους παγκοσμιοποιητές -- ίσως 20+ εκατομμύρια έχουν ήδη δολοφονηθεί από τα μRNA τσιμπήματα -- εκείνοι που ασκούν διάκριση και ενημερωμένη αυτοδυναμία θα είναι αρκετά ικανοί να επιβιώσουν από την παγκόσμια απόπειρα γενοκτονίας.

Αν θέλετε να επιβιώσετε, απλά 1) Μην εμπιστεύεστε ποτέ καμία κυβέρνηση ή οποιαδήποτε "επίσημη" πηγή, και 2) Εκπαιδευτείτε με αληθινές, ειλικρινείς, φιλο-ανθρώπινες πληροφορίες που βρίσκονται στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης όπως το NaturalNews.com και το Brighteon.com. Δείτε επίσης το Censored.news για μια συγκέντρωση δεκάδων από τις πιο λογοκριμένες (και πιο σημαντικές) ιστοσελίδες σε όλο το 'net. 
 
Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία, την ιδιωτική σας ζωή και τις ελευθερίες σας, καθώς η παγκοσμιοποιημένη συμμορία περιορίζει την ανθρώπινη ελευθερία

Είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία πριν από όλα αυτά. Το δολάριο θα καταρρεύσει, αλλά περιουσιακά στοιχεία εκτός δικτύου, όπως ο χρυσός, το ασήμι και ορισμένες μορφές κρυπτογράφησης, είναι πολύ πιο ανθεκτικά για διάφορους λόγους. Ο χρυσός και το ασήμι είναι φυσικά και διαχρονικά, ενώ η κρυπτογράφηση είναι αποκεντρωμένη και αδύνατο για τις κυβερνήσεις να την καταστρέψουν κεντρικά. Ορισμένοι τύποι κρυπτογράφησης - γνωστοί ως νομίσματα ιδιωτικότητας - είναι σχεδόν αδύνατο για τις κυβερνήσεις να τα εντοπίσουν, να τα λογοκρίνουν ή να τα κατασχέσουν. Στη νέα μου εκπομπή Decentralize.TV, παίρνουμε συνεντεύξεις από πρωτοπόρους στο χώρο των νομισμάτων ιδιωτικότητας και της αποκεντρωμένης δημοσίευσης περιεχομένου για την παράκαμψη της κυβερνητικής λογοκρισίας. Οι τρεις κρυπτομηχανές ιδιωτικότητας που έχουμε καλύψει μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Monero - Monero.org - Το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα ιδιωτικότητας στον κόσμο, που χρησιμοποιεί κρυφές διευθύνσεις και συναλλαγές δακτυλίου για να αποκρύψει τις λεπτομέρειες των συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Beam - Beam.MW - Ένα ελάχιστα γνωστό αλλά τεχνικά πολύ ικανό νόμισμα ιδιωτικότητας που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό των MimbleWimble και Lelantus για να επιτύχει τόσο online όσο και offline ιδιωτικές κρυπτογραφικές συναλλαγές με το νόμισμά του.

Firo - Firo.org - Ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο των κρυπτονομισμάτων ιδιωτικότητας που βρίσκεται στα πρόθυρα της απελευθέρωσης του Lelantus Spark, το οποίο προσφέρει ένα πολύ μεγάλο σύνολο ανωνυμίας, καθιστώντας τις συναλλαγές στο Firo σχεδόν αόρατες για οποιονδήποτε άλλον εκτός από τα άτομα που κατέχουν τα κλειδιά της συναλλαγής.

Έχουμε επίσης πάρει συνέντευξη από τους επικεφαλής των έργων αυτών των δύο έργων, τα οποία διαθέτουν και τα δύο P2P, αποκεντρωμένη διανομή περιεχομένου που είναι απρόσβλητη από τις κατακτήσεις των dot-com και τη μέθοδο "internet kill switch" για την ενεργοποίηση του DNS. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε και τις δύο πλατφόρμες για τη διανομή περιεχομένου που είναι αλεξίσφαιρο ενάντια στη λογοκρισία:

Qortal - Qortal.org - Κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή Qortal και θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή QBrighteon μέσα στο Qortal, η οποία διανέμει βίντεο της Brighteon με αποκεντρωμένο, P2P τρόπο που είναι ανθεκτικός στη λογοκρισία.

Bastyon - Bastyon.com - Κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή Bastyon και θα έχετε ένα περιβάλλον που μοιάζει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δυνατότητα να διανέμετε μηνύματα κειμένου, εικόνες, αρχεία και βίντεο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης ή διευθύνσεις dot-com.

Παρακολουθήστε περισσότερα από τα επεισόδια μας στο Decentralize.TV για να μάθετε για την επίτευξη αποκεντρωμένης ζωής στην τεχνολογία, τα οικονομικά, τα τρόφιμα, την ιατρική, την ενέργεια και πολλά άλλα. 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: