Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Έξαλλο πάρτι διοργανώθηκε εντός του ελληνορθόδοξου ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη!!!


Έξαλλο πάρτι διοργανώθηκε εντός του ελληνορθόδοξου ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη!!! Ο Βαρθολομαίος λείπει για δουλειές … με ΝΑΤΟ-Ζελένσκι.. ΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Πάρτι ,πρόκληση σε ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης αναφέρει ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του OPEN στην Κων/πολη, της Μαρίας Ζαχαράκη. Τουρκικό πάρτι πρόκληση μέσα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης. Προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις στην Τουρκία από την ελληνορθόδοξη κοινότητα πάρτι που έγινε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Βουκόλου που χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο από το μητροπολιτικό δήμο της Σμύρνης. Σε μια γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της ελληνικής κοινότητας της Σμύρνης αναφέρεται ότι οι Ορθόδοξοι πληγώθηκαν και βίωσαν βαθύ πόνο μετά από αυτό το γεγονός. Το πάρτι έγινε με σύγχρονη μουσική. Ακόμη και Τούρκοι το χαρακτηρίζουν μεγάλη ασέβεια απέναντι σε μια άλλη θρησκεία κι κάνουν έκκληση στις αρχές να βρουν τους υπευθύνους..

To τοπικό μέσο ittifakgazetesi αναφέρει: Σε γραπτή δήλωση εκ μέρους της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Σμύρνης, ο Γιώργος Θεοδωρίδης είπε: “Μοιραζόμαστε τη βαθιά και απερίγραπτη θλίψη, τον πόνο και τη θλίψη μας μαζί σας….”. κι αναρωτήθηκε πως γίνεται να συμβεί αυτό ”στον ιερό ναό του Αγίου Βούκολου, που χτίστηκε το 1886, είναι ένα μέρος όπου χιλιάδες οι άνθρωποι προσεύχονταν, βρήκαν καταφύγιο και από αγίους άνθρωποι βρήκαν τη θεραπεία, και πήγαιναν εκεί για να ευχαριστήσουν τον Θεό. Οι τοίχοι του φέρουν τα ίχνη προσευχών . Οι εικόνες του καλούν τους ανθρώπους στην καλοσύνη για αιώνες.” Τόνισε ότι εμείς σεβόμαστε όλες τις θρησκείες και τους ευκτήριους οίκους τους κι αυτό είναι άδικο.. To μέσο μάλιστα καυτηριάζει το γεγονός και κάνει ιδιαίτερη μνεία ότι έπιναν και μεθούσαν μέσα στο ναό..

 

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου