Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


Η χώρα μας είναι προδομένη από παντού. Έχει περιέλθει εντελώς δε, στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών, μέσω της εγχώριας ελίτ και των πολιτικών, πρωτοστατούντων των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ο "εθνάρχης" Καραμανλής είχε την κατεπείγουσα εντολή να μάς βάλει και στην Ευρώπη, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε μελλοντικός κίνδυνος να συμπλεύσωμε με την Ρωσία, διότι διέβλεπαν την σημερινή της εξέλιξη. 

Γι αυτό δε, και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαρχής προορισμένη για πολυφυλετικό κομμουνιστικό πολυκράτος των σιωνιστών τραπεζιτών.

Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει σήμερα, οι εθνικόφρονες πατριώτες να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και να θεωρούμαστε επικίνδυνοι δονκιχώτες. Ο δε εξτρεμισμός είναι λαμπρό πεδίο δράσης μόνο των ανθελλήνων αριστερών και αμείβονται καλά γι αυτό. 

Αν δοκιμάζαμε εμείς κάτι τέτοιο, θα μάς είχαν εξατμίσει πριν καν το σκεφτούμε, εφόσον έχουν στρατολογήσει ρουφιάνους ακόμα και μέσα στις οικογένειές μας.

Τα σενάρια Ελληνοτουρκικού Πολέμου είναι στημένα για περισσότερο από 120 χρόνια, μέχρι να έρθει η στιγμή να κοπεί η πίττα που περιλαμβάνει τις δύο χώρες και την Κύπρο μαζί. Αλλά καλύτερα από εμένα, πάνω στο θέμα αυτό, θεωρώ ότι έχουν βρει μιαν άκρη του νήματος, ο κύριος Αδαλής και ο φίλος Λύκαστρος, εδώ.

Θεωρούσαμε για αρκετό καιρό, εδώ στον Διόδοτο, ότι ο αδύναμος κρίκος της όλης υπόθεσης είναι ο Ερντογάν, ώστε να πάρουν μια άλλη τροπή τα πράγματα (αντί του διεθνούς σχεδιασμού δηλαδή) και ένας πραγματικός ελληνοτουρκικός πόλεμος να δημιουργούσε προϋποθέσεις και ευκαιρία για ένα κυρίαρχο ελληνικό κράτος, έξω από τη σιωνιστική σκακιέρα και σύμμαχο με την ομόδοξη Ρωσία. 

Όλα όμως συνηγορούν ότι ο Ερντογάν ήταν απλά ένας πράκτορας πολλών ταχυτήτων, του οποίου η αποστολή φτάνει στο τέλος της, και μία από τις αποστολές του, από κοινού ατζέντα Βρυξελών, Καταριανών κ.ά. ήταν να σπρώξει στο εσωτερικό της Ευρώπης, αλλά κυρίως στην Ελλάδα, εκατομμύρια σουνιτικού ισλάμ από όλη τη Μ.Ανατολή, με τη μάσκα των "σιιτών Σύρων προσφύγων", ώστε να μπει, επιτέλους για τους σιωνιστές, μπροστά το σχέδιο του κόμη  Richard Coudenhove-Καλλέργη, στην Ευρώπη.

Μακάρι να πέφτω έξω στην νέα αυτή εντύπωση που μού δημιουργείται για τον Ερντογάν, και όντως να είναι ο τρελλός που θα μάς σώσει.

Κάθε, μα κάθε μέρα, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μάς κλείνουν το μάτι, ενημερώνοντάς μας για τα σχέδιά τους (μιας και νιώθουν παντοδύναμοι και άνευ φόβου ότι θα μπορούσαμε εμείς μια χούφτα δονκιχώτηδες να τα ανατρέψουμε). Φυσικά και δεν έγινε από λάθος το πλάνο με τη σημαία της "ανεξάρτητης Κρήτης", στα Χανιά, παρουσία του ΠΔ Πάκη (εδώ).

Περί σχεδίων διαμελισμού της Ελλάδος και της Τουρκίας, καθώς και περί ελληνοτουρκικού πολέμου, παραθέτω κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις του φίλου Μπουγά (από εδώ) :

 « ... Εμείς για το μέλλον σχεδιάζεται να διαμελιστούμε. Διαίρει και βασίλευε που θέλουν να εφαρμόσουν οι μεγάλες δυνάμεις σε όλα τα Βαλκάνια. Η Κρήτη ανεξάρτητη, η Μακεδονία στην βαλκανική ομοσπονδία υπερ Ισραήλ, η Θράκη στο κράτος της Θράκης ή κι αυτή στην βαλκανική ομοσπονδία. Κι επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο η Ήπειρος να προσαρτηθεί στη μεγάλη Αλβανία. Ο μόνος τρόπος να μην διαμελιστούμε στο μέλλον είναι να αποκτήσουμε πυρηνικά ώστε να καταλάβουν οι μεγάλες δυνάμεις ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας.

Και η Τουρκία πάει για διαμελισμό ως σχέδιο, υπ’ αυτή την έννοια έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινούς εχθρούς.
 
Ελληνοτουρκικός πόλεμος…: Αν οι Τούρκοι έρθουν να τρυπήσουν στην ελληνική ΑΟΖ πρέπει να βυθιστεί η πλατφόρμα. Αυτός ο πόλεμος θα είναι δώρο για τους Έλληνες και μπορεί κάπως να μας αναζωογονήσει και να καθυστερήσει τα όσα σχεδιάζονται εις βάρος μας. Στρατιωτικά μπορούμε να τον κερδίσουμε, αλλά λόγω έλλειψης πολιτικής ηγεσίας μπορεί να χάσουμε στα σημεία, δηλαδή να χαθούν κάποια νησιά ή κι άλλο κομμάτι της Κύπρου. Θεωρώ ότι δύσκολα η Τουρκία θα κάνει μια τόσο επιθετική κίνηση».


Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος από όλους εμάς στα πατριωτικά ιστολόγια, που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σχέδια των διεθνών εξουσιαστών, θα πέσει περισσότερο ή λιγότερο μέσα στις εκτιμήσεις του. Τουλάχιστον, προσπαθούμε να μην είμαστε φερέφωνα των συστημικών μέσων ενημέρωσης και δη των ψευτοπατριωτικών ιστοσελίδων υψηλής αναγνωσιμότητας, που παρέχουν φρούδες ελπίδες εκεί που δεν πρέπει, ή εντεταλμένη απογοήτευση σε θέματα που η πραγματική τους ερμηνεία είναι πολύ διαφορετική.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ανάρτηση επί συναφών θεμάτων, είναι και της φίλης Πελασγικής (εδώ), με τίτλο "Ὅλα εἶναι τόσο κοντά ! ! !". Εννοώντας μάλλον πως φαίνεται να είναι πολύ κοντά οι μέρες που θα κλειδώσει η επιτυχία των σχεδίων τους στην Ελλάδα. 

Και καθρεφτίζει η ανάρτηση αυτή, μία από τις ημέρες που μάς παίρνει κι εμάς από κάτω, όλος αυτός ο ζοφός και το σκοτάδι που σκεπάζει τη χώρα, με τον φερετζέ της "ξεγνοιασιάς", των πάρτυ, των καλοκαιρινών διακοπών κλπ.. 

Μάς τσαντίζει το πόσο επιδέξια προβατοποιούν τον κόσμο κάθε μέρα και πιο πολύ, κι αυτό πάει να μάς καταβάλλει. Κακώς όμως.. γιατί παραβλέπουμε το γεγονός πως οι προσπάθειές μας όχι μόνο θα αποτελέσουν σπόρο, αλλά ήδη όλο και περισσότεροι αναγνώστες μας δραστηριοποιούνται στους κύκλους τους, στα προσωπικά τους φιλικά και εργασιακά περιβάλλοντα. 

Κατατίθενται δυναμικά στο χώρο των σχολίων, δημιουργούνται συμμαχίες που σπάνε κάποιους παραπάνω κώδικες, δημοσιεύεται σε μορφή άρθρου η γνώμη τους και έπονται αναδημοσιεύσεις που την πάνε ακόμη παραπέρα.

Έχει δημιουργηθεί μία άτυπη συμμαχία αφυπνιστικών ιστολογίων. Κάποιοι ιστολόγοι ή αναγνώστες προσπαθούν να γνωριστούν κι από κοντά. Κάτι, βαθειά μέσα στον Έλληνα, θέλει να τον φέρει σε επαφή με όμοιούς του, για να μην τον καταπιεί αυτός ο ζοφός, το ψέμμα και τα πλαστικά χαμόγελα των κομπάρσων του συστήματος.

Κι όλα αυτά.. την στιγμή που στην Ιταλία πέταξαν με τις κλωτσιές τον Τζόρτζ Σόρος από συνέδριο.

Άντε και στα δικά μας! 🙂


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/06/blog-post_20.html
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου