Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ας αφυπνιστούμε, επιτέλους, απέναντι στους εχθρούς του Χριστού που πολεμούν την Εκκλησία Του!


Λαϊκοί Χριστιανοί της Ι. Μ. Φλωρίνης (οι υπογραφές στο τέλος του κειμένου)

Αγαπητοί Χριστιανοί, θλίψη και απογοήτευση συνέχει τις καρδιές μας. Η Κυβέρνηση των εκκλησιομάχων, πριν καλά-καλά συμπληρώσει την πρώτη τετραετία της εξουσίας, έδειξε το αποτρόπαιο πρόσωπό της εξαπολύοντας έναν ανελέητο πόλεμο ενάντια στα Ιερά και τα Όσια του έθνους μας, που οικοδομήθηκαν με αίμα και θυσίες εδώ και αιώνες. 
Αδίστακτα,  ψηφίζουν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο (π.χ. αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, κατάργηση της αργίας της Κυριακής, τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, και άλλα)  χωρίς, δυστυχώς, ουσιαστική αντίσταση από την Ιεραρχία, η οποία αντί να καλέσει το λαό να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί, παρακολουθεί, θα λέγαμε με ηττοπάθεια, τα τεκταινόμενα. 
Έτσι, αυτοί, βλέποντας την παθητική στάση της Εκκλησίας μας, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς: Σήμερα ψηφίζουν το αντίχριστο νομοσχέδιο και αύριο, το πρωί της Κυριακής, πηγαίνουν κανονικά στην εκκλησία και ―σαν να μην συνέβη τίποτα!― στέκονται, αγέρωχοι, στις πρώτες θέσεις!

 Μάλιστα, μετά το Πάσχα ετοιμάζονται να καταργήσουν άρθρα του Ποινικού Κώδικα που απαγορεύουν την κακόβουλη βλασφημία του Θεού, την καθύβριση θρησκεύματος και την περιύβριση νεκρού!1 Μετά από αυτό, θα μπορεί πλέον ο καθένας, χωρίς καμία επίπτωση, να βγαίνει δημόσια και να υβρίζει το Χριστό, την Παναγία και την Εκκλησία μας είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω βλάσφημων θεατρικών παραστάσεων κ.λ.π.
Ωστόσο, μακράν το μεγαλύτερο πνευματικό «έγκλημα» που έχει διαπράξει η τωρινή Κυβέρνηση είναι κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Τούρκοι στα χρόνια της φρικτής σκλαβιάς: Η επιχείρηση αλλαξοπιστίας των παιδιών του ελληνικού λαού μέσω του νέου μαθήματος των «Θρησκευτικών»! H Ένωση Θεολόγων, σύσσωμο το Άγιο Όρος και οι περισσότεροι μητροπολίτες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας στους γονείς ότι το νέο μάθημα είναι αντίχριστο και επικίνδυνο για τα παιδιά μας!2  
Τα νέα «Θρησκευτικά» προσηλυτίζουν τους μαθητές ―από την τρυφερή ακόμη ηλικία των 8 ετών!― στην αίρεση του Οικουμενισμού, μία αίρεση που την έχει καταγγείλει και ο Μητροπολίτης μας, ο π. Θεόκλητος.3 O Οικουμενισμός κηρύττει ότι όλες οι αιρέσεις είναι «Εκκλησίες» του Θεού και ότι δεν σώζει μόνο ο Χριστός αλλά και οι άλλες Θρησκείες, όπως το Ισλάμ και ο Βουδισμός!4 Όντως, δαιμονική αίρεση που την καταδίκασαν, ως Πρόδρομο της δικτατορίας του Αντίχριστου, δύο μεγάλοι σύγχρονοι Άγιοι της Ορθοδοξίας· ο Άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης και ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς.5
Η συνέχεια ΕΔΩ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου