Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο εισερχόμενων αξιωματούχων του ΡΟΤΑΡΥ στη Λάρισα


Έχουμε ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές, ότι οι οργανώσεις Ρόταρυ και Λάϊονς είναι εκκολαπτήρια των μασονικών στοών.
Επίσης με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχει ξεκαθαριστεί πως είναι ασυμβίβαστη η μασονική ιδιότητα με την Ορθόδοξη πίστη.
Έρχεται τώρα προκλητικότητα η Μητρόπολη Λάρισας να κατασκανδαλίσει τον πιστό λαό, στέλνοντας εκπρόσωπο να "αναπέμψει προσευχή". Μα οι μασόνοι πιστεύουν στον ΜΑΤΣ τουτέστιν στον διάβολο.
Αναμένουμε τη διάψευση της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης στο προκλητικό δημοσίευμα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμοστούν οι Ιεροί Κανόνες που προβλέπουν την ποινή της καθαιρέσεως για συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους, κυρίως στον ηθικό αυτουργό της "εκτροπής".
"Συμμετείχαν Ροταριανοί Όμιλοι από τα Ιόνια νησιά, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Β. Αιγαίου και τη Θεσσαλία. Το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή"

Σεμινάριο εισερχόμενων αξιωματούχων του ΡΟΤΑΡΥ στη Λάρισα
Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Metropol, το Σεμινάριο Εισερχομένων Αξιωματούχων της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, το οποίο διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας. Συμμετείχαν Ροταριανοί Όμιλοι από τα Ιόνια νησιά, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Β. Αιγαίου και τη Θεσσαλία. Το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Πινακάς Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Εκπαίδευσης κ. Σάπκας Παναγιώτης , η Πρόξενος της Ιταλίας για τη Θεσσαλία κ. Τσοπέλα Κάτια, ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας. Ασπασίδης Θεόδωρος και οι πρώην Διοικητές Αποστολόπουλος Δημοσθένης, Κουζινόγλου Νικόλαος και Μακρής Βασίλειος.

Την Κυριακή με τη λήξη των εργασιών, ο εισερχόμενος Διοικητής Αποστολίδης Αριστοτέλης, ζήτησε από τους συνέδρους να προσπαθήσουν ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα της ροταριανής χρονιάς 2019-2020 που είναι: «ΤΟ ΡΟΤΑΡΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Επίσης ως Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωσή μας. Ασκληπιείο Λάρισας Χειρουργική κλινική Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ ΑΡΤΑ, Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων


Τσουμάνης Μάρκετ Λάρισα Institute of the Mediterranean Culture ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 1και κάτι Μπουλογιώργος Γιάννης, Ζαχαρώδη προϊόντα Ψυχή-Herbs Essential Oil Πήλιο Μαγνησίας


Αγροτικός Γυναικείος Συναιτερισμός «Η Γλωσσιώτισα» Γλώσσα Σκοπέλου Μυλωνάς Δημήτριος, Εμπορία Ελληνικού καφέ Αριδαία Πέλλας Αποστάγματα Μπούτλας , Ν. Αγχίαλος Μαγνησίας Αγρόκτημα Τζανακούλη
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου