Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες,διαστάσεις σκανδάλου τείνει να πάρει η ανάδειξη του νέου Διευθυντή Θρησκευτικού ΓΕΕΘΑ


Στρατιωτικός ιερέας απο ηγούμενος Ιεράς Μονής που είναι, επιχειρείται να προωθηθεί και να αναρριχηθεί στη Διεύθυνση Θρησκευτικού του ΓΕΕΘΑ ενόψει της επικείμενης επιλογής της νέας θρησκευτικής ηγεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαστάσεις σκανδάλου τείνει να πάρει η ανάδειξη του νέου Διευθυντή Θρησκευτικού ΓΕΕΘΑ και προμηνύεται να απασχολήσει την επικαιρότητα με αποκαλύψεις και να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες, αν δεν επικρατήσει η σύνεση. 

Προωθούν αββά - ηγούμενο Ι. Μονής στην εν λόγω θέση, ιδιότητα που είναι ασυμβίβαστη με αυτή του Διευθυντού Θρησκευτικού ΓΕΕΘΑ. Κάτι τέτοιο, πρώτη φορὰ συμβαίνει στην Διεύθυνση Θρησκευτικού. 

Πληροφορίες ομιλούν για άσκηση πιέσεως από υψηλόβαθμο στέλεχος, επιχειρώντας να αλλάξουν τη βούληση του αρμόδιου συμβουλίου και να προωθήσουν τον ημέτερον φιλόδοξο αββά, ενώ σχεδιάζουν την καρατόμηση τεσσάρων στρατιωτικών ιερέων: 
 
π Αθανάσιος Τσιμενίδης

π. Ἀθανάσιος Τσιμενίδης, 
π. Βασίλειος ἀπὸ τὴν 112 πτέρυγα μάχης, 
π. Ιουστίνος Μαρμαρινός, 
και π. Θεόδωρος Χατζηβασιλείου ποὺ ὑπηρετεῖ στὰ Γιαννιτσά.

Εξυφαίνεται έντονο παρασκήνιο ασυμβίβαστο για το αξίωμα και τους Θεσμούς και καλόν θα ήτο να προληφθεί το σκάνδαλο παρά να σπεύδουν εκ των υστέρων να το θεραπεύσουν.

Ελπίζουμε να επικρατήσει η σύνεση και η αξιοκρατία.
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου