Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. (Φέτος δεν χρειάζεται καθώς έχει γίνει όλος ο κόσμος.... μια λέσχη Μπίλντεμπεργκ...)


Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ εδώ και 68 χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης και συζήτησης μερικών από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, με πολλούς να υποστηρίζουν πως πρόκειται κάτι πολύ παραπάνω από αυτό.

Ενδιαφέρον είναι πως για το 2020 είχαν για θέμα συζήτησης την οικονομική ύφεση, ενώ υπήρχε ανάπτυξη, τουλάχιστον στις μεγάλες οικονομίες του κόσμου. Τελικά μέσα σε ένα μήνα με τον κορωνοϊό, ήρθαν τα «πάνω-κάτω» και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ... επιβεβαιώθηκε.

Με την ολιγόλογη αναφορά “THE MEETING 2020 IS POSTPONED” ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης πως η καθιερωμένη συγκέντρωση που λαμβάνει χώρα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε κάποιο ξενοδοχείο κάθε χρόνο περί τα τέλη Μαϊού με αρχές Ιουνίου, φέτος αναβάλλεται!

Οι εργασίες της 68ης ετήσιας συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με εκατοντάδες προσωπικότητες από δεκάδες χώρες, πολιτικούς, βασιλείς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομολόγους κλπ δεν θα πραγματοποιηθεί προς το παρόν για φέτος.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το 1954 στην Ολλανδία, στο ξενοδοχείο Bilderberg, εξού και το όνομα της Λέσχης. Πολλές πηγές υποστηρίζουν ότι η Λέσχη έχει τις ρίζες της στον Πολωνό Γιόζεφ Ρέτινγκερ (φίλος του συγγραφέα Τζόζεφ Κόνραντ), τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου Πολ Γκιγιόμ βαν Ζέελαντ και τον πρώην πρόεδρο του ομίλου Unilever Πολ Ράικενς. Ανήσυχοι για τις εντάσεις μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, σχεδίασαν τη διάσκεψη ώστε να φέρουν πιο κοντά την ελίτ από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Βέβαια στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι πιο «σκοτεινό»...

Τον Δεκέμβριο η γνωστή ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Martín Jiménez με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο του γνωστού περιοδικού Economist “ξετρύπωσε” τα θέματα της συνεδρίασης της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ το 2020!

Η ίδια σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook αφού χαρακτηρίζει τον Economist «ένα από τα κύρια μέσα της Μπίλντερμπεργκ» υποστηρίζει πως το πρωτοσέλιδό του «μας λέει ποια θα είναι τα θέματα του 2020 για τον κόσμο: Τραμπ, Brexit, τεχνητή νοημοσύνη, Τόκιο, Άρης, ο καιρός, η ύφεση, η Ρωσία».
Δεν διευκρινίζει τι εννοεί με το «Τόκιο» και το «καιρός».

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία συνεδρίαση 30/5-2/6 του 2019 στην ατζέντα της Λέσχης βρέθηκαν:

1. Μια σταθερή στρατηγική τάξη
2. Ποια η συνέχεια για την Ευρώπη;
3. Η κλιματική αλλαγή και η αειφορία
4. Κίνα
5. Ρωσία
6. Το μέλλον του καπιταλισμού
7. Brexit
8. Η Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης
9. Η Οπλοποίηση των Κοινωνικών Μέσων
10. Η σημασία του διαστήματος
11. Απειλές στον κυβερνοχώρο


ΣΧΟΛΙΟ

Να τονίσουμε εμείς ότι καλεσμένη ανάμεσα στους ελάχιστους Ελληνες πέρυσι ήταν η Νίκη Κεραμέως... όπου και έλαβε τις σχετικές εντολές για τα όσα αισχρά κάνει στην πατρίδα μας... (δείτε ΕΔΩ)

Και επίσης ότι τον Μάιο 2009 και πριν ξεσπάσει η τρομακτική και καταστροφική δεκαετία των μνημονίων, η Λέσχη συνεδρίασε όπως πάντα κεκλεισμένων των θυρών στον Αστέρα Βουλιαγμένης... και μέσα στα τότε θέματα της ήταν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια εποχή οικονομικής κρίσης...

Αυτό είναι απόφαση της Νέας Τάξης κι όχι διαπίστωση... για να μην μπερδεύεστε...
Η κρίση που μετά εξελίχθηκε σε κοινωνική και ανθρωπιστική και εντέλλει οδήγησε σε απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας, ήταν πλήρως τεχνητή...

Και άλλα για την Λέσχη ΕΔΩ

Μην ξεχνάτε ότι κι ο Τσίπρας είχε πάρει ανάλογες ευλογίες από μια άλλη Ιταλική Λέσχη πριν γίνει πρωθυπουργός το 2014.... ΕΔΩ

Έτσι λειτουργούν οι νεοταξίτες με μυστικές λέσχες και στοές....

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο: