Στο λεπτομερές, πολυσέλιδο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η Ουάσινγκτον υπενθυμίζει ότι αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις το 2017 επειδή οι στόχοι του Παγκόσμιου Συμφώνου είναι “ασύμβατοι με το αμερικανικό δίκαιο, την πολιτική και τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού”….“Οι αποφάσεις για την ασφάλεια των συνόρων, για το ποιος θα εγκατασταθεί νόμιμα ή θα λάβει την υπηκότητα, είναι μεταξύ των σημαντικότερων κυριαρχικών αποφάσεων που λαμβάνει μια χώρα”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Δεν είναι επομένως δυνατόν να τεθούν “υπό διαπραγμάτευση στο πλαίσιο μιας διεθνούς συμφωνίας”.
Η αμερικανική κυβέρνηση επισημαίνει ότι “δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα Σύμφωνο ή μια διαδιαδικασία που επιβάλει ή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κανονισμούς ή δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να είναι αντίθετοι με τη δυνατότητά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις προς το συμφέρον του έθνους και των πολιτών μας”.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι ΗΠΑ δραστηριοποιήθηκαν έντοντα τους τελευταίους μήνες προκειμένου να προωθήσουν τη θέση τους σε ότι αφορά το Σύμφωνο με πολλές άλλες χώρες, ιδίως της ανατολικής Ευρώπης. Μολονότι το Σύμφωνο υιοθετήθηκε τον Ιούλιο από πολλές χώρες-μέλη του ΟΗΕ πλην των ΗΠΑ, τελευταία πολλές χώρες (Αυστραλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ιταλία, Αυστρία κλπ) ανακοίνωσαν στη συνέχεια ότι αποχωρούν ή ότι παγώνουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτό. Στην Γαλλία, στον Καναδά, στο Βέλγιο και αλλού ξεσηκώθηκε η αντιπολίτευση για το ίδιο θέμα, το οποίο μέχρι τώρα βρισκόταν σκόπιμα στη σκιά των γεγονότων, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό εσαεί.
Παρά τις αναταράξεις άνευ προηγουμένου που προκάλεσε το Παγκόσμιο Σύμφωνο, περισσότερες από 100 χώρες αναμένεται να το επικυρώσουν στη σύνοδο του Μαρακές, την Δευτέρα και την Τρίτη 17 και 18 Δεκεμβρίου τρέχοντος ( 2018). Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Η Ελληνική κυβέρνηση προφανώς θα συμμετέχει και θα υπερψηφίσει το σύμφωνο και μάλιστα χωρίς να έχει λάβει σχετική έγκριση απο το Κοινοβούλιο.
Στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που οι αντισυστημικές δυνάμεις αναλώνουν τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο σε άλλα σημαντικά αλλά σημειολογικής σημασίας θέματα όπως το Μακεδονικό, οι κατοχικοί εντολοδόχοι της χώρας προωθούν σιωπηλά την παράδοσή μας στους ξένους νεο-αποικιοκράτες, με προοπτική την εξαφάνιση του ελληνισμού στην κοιτίδα του και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.
Τι είναι το τερατώδες σχέδιο μετανάστευσης του ΟΕ
Το τερατώδες σχέδιο του ΟΗΕ για το Σύμφωνο μετανάστευσης, καταργεί στην ουσία τα σύνορα και τα έθνη- κράτη, επιβάλλοντας στην πράξη την δυνατότητα μετακίνησης ή μετανάστευσης όλων των πολιτών σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμούν. Επι πλέον, ορίζει ότι, η κριτική ενάντια στην μετανάστευση είναι καταδικαστέο ποινικό αδίκημα ανάλογο με αυτό που έχει επιβληθεί για τον ρατσισμό.
Το Σύμφωνο προωθούν οι μουσουλμανικές χώρες οι οποίες επιδιώκουν την εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών σε χώρες άλλων θρησκευμάτων, και κυρίως αυτών με επικρατούσα την Χριστιανική θρησκεία, αλλά δεν επιτρέπουν να συμβεί το ίδιο στις δικές τους χώρες. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Σύμφωνο επιβάλλει σε όλες τις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων όχι απλώς των προσφύγων αλλά των οικονομικών μεταναστών με δικαιώματα σε όλες τις κοινωνικές και ασφαλιστικές εισφορές όπως και στην απόδοση υπηκοότητας στις χώρες υποδοχής.
Με τον τρόπο αυτό, ο ΟΗΕ που έχει μεταβληθεί σε όργανο της παγκοσμιοποίησης, προωθεί ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς κατάργησης των συνόρων, των κρατών-εθνών και αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων, με προοπτική συγκρούσεων και εμφύλιων σπαραγμών όπως στην περίπτωση του Λιβάνου, της Βοσνίας κλπ.
Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως είναι όσες ισχυρές χώρες το υπογράψουν, θα το εφαρμόσουν ελάχιστα ή καθόλου στην πράξη. Ενώ αντίθετα οι αδύναμες χώρες όπως η Ελλάδα, θα το εφαρμόσουν ολοκληρωτικά, με συνακόλουθη την εξαφάνιση του Ελληνισμού από την ιστορική του κοιτίδα.
Η Γερμανική Βουλή ήδη αποδέχτηκε με πλειοψηφία την συμμετοχή της Γερμανίας στο Σύμφωνο. Αναμένεται το ίδιο να κάνει και η Γαλλία όπως και άλλες χώρες που ακολουθούν την αντίληψη της παγκοσμιοποίησης και φυσικά όλες οι Μουσουλμανικές χώρες.
Η μοναδική ελπίδα για την ανατροπή μιας τέτοιας τραγικής εξέλιξης είναι το γεγονός ότι, αρκετά κράτη όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Εσθονία, το Ισραήλ, η Βουλγαρία κ.ά. έχουν αρνηθεί να συνυπογράψουν το τερατώδες Σύμφωνο. Πάνω απ’ όλα όμως, όπως ήδη αναφέρθηκε, σημασία έχει η άρνηση των ΗΠΑ να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο ανοσιούργημα κατάργησης των συνόρων και των εθνών, γεγονός που δεν θα το αποφεύγαμε αν Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν η Χίλαρυ Κλίντον ή ο Μπαράκ Ομπάμα.
Η στάση που θα τηρήσουν στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων, είναι αναμενόμενο να ακολουθεί αυτή των αφεντικών, δηλ.των Γερμανών και των εδώ εκπροσώπων των “Γκλομπαλιστών”. Εκτός και αν αντικατασταθεί όπως αναμένεται, ο σημερινός πολυπράγμων πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Πιάιατ που είναι άνθρωπος της Χίλαρυ Κλίντον, με νέο πρέσβη που θα επιλέξει η κυβέρνηση Τράμπ και ειδικότερα ο Αντιπρόεδρος Μάϊκ Πένς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης της χώρας μας από το Προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα προβλέπεται να εγκατασταθούν 37,7 εκ. μετανάστες
Στον πίνακα που ακολουθεί περιέχονται προβλέψεις για την προοτπική εγκατάστασης μεταναστών σε διάφορες χώρες στα επόμενα 20-40 χρόνια. Στην περίπτωση της Ελλάδας, προβλέπεται να εγκατασταθούν 37,7 εκ.οικονομικοί μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι θα είναι πολλοί περισσότεροι από τους 11,2 εκ. ελληνογενείς που σύμφωνα με τον ίδιο πίνακα, θα κατοικούν στην Ελλάδα παράλληλα.
Το γεγονός ότι, στο σύνολό τους οι εγκαταστημένοι εδώ με πλήρη δικαιώματα υπηκοότητας μετανάστες, θα είναι στην πελιοψηφία τους Μουσουλμάνοι, μιλά από μόνο του για το μέλλον της χώρας μας.
Πηγή: https://odosdrachmis.gr/?p=25381
«Πᾶνος»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου