Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Αυτόν θα ψηφίσετε;

ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών

Σχόλιο Διόδοτου: Αν και λόγω πραγματικών σπουδών και ύπαρξης γραβάτας.. θα προτιμούσα να τον βλέπω στη θέση του Αλέξη, δεν παύει να είναι ένας "Αλέξης-advanced". 

Δασκαλεμένος από το σύστημα να μιλάει τα τρία τελευταία χρόνια για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, τις οποίες θα πραγματοποιήσει αν εκλεγεί, εξασφάλιζε έτσι την μακροημέρευση του Τσίπρα στην εξουσία. Τώρα όμως.. φαίνεται ότι αποφάσισαν όντως να τον βάλουν στη θέση του Αλέξη. 
Φυσικά.. εμάς υποχρέωσή μας είναι να βάλουμε στη Βουλή, σε ποσοστό τουλάχιστον 18%, όλα τα μικρά πατριωτικά κόμματα που δεν έχουν μπει ποτέ.. ώστε να μπλοκάρουμε όλο το σύστημα και να προκαλέσουμε επιτέλους αυτή την πολυπόθητη "πολιτειακή ανωμαλία", που μπορεί μεν να φέρει και κάμποσα ακόμα δεινά στην πλάτη μας (τον γάϊδαρο εκτός την ουρά του ήδη τον έχουμε φάει πάντως), αλλά θα μάς ελευθερώσει από την ισλαμοπορεία της χώρας και θα μάς απαλλάξει για πάντα από κάθε οικογενειοκρατική προδοσία.

Και άσε το άλλο: Με αυτόν στην πρωθυπουργία να συνεχίζει το έργο των συριζαίων, το παρακράτος Συριζα θα εντείνει την καταστροφή υποδομών, δημοσίων κτιρίων, περιουσιών, καταστημάτων και αυτοκινήτων.. ΕΠΙ 3 !

Βόλτα στο κέντρο των Αθηνών πραγματοποίησε ο Μητσοτάκης, στα πλαίσια του χτισίματος του «φιλολαϊκού προφίλ» του από το επικοινωνιακό του επιτελείο. Όμως επειδή η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο, υπήρξε μία… λεπτομέρεια που δεν έλαβε προσοχής από τα ΜΜΕ, η οποία είναι ενδεικτική της πολιτικής που φιλοδοξεί να ακολουθήσει ο Μητσοτάκης.

Η βόλτα αυτή στο κέντρο των Αθηνών έγινε υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Praksis, η οποία πήρε από το χεράκι τον Μητσοτάκη και τον γύρισε από όλα τα… αξιοθέατα του κέντρου των Αθηνών, προκειμένου να φωτογραφηθεί.
Ποια είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;

Την οργάνωση Praksis την γνώρισε ο Ελληνικός Λαός από ένα ρεπορτάζ του τοπικού ειδησεογραφικού πρακτορείου lesvosnews, την ώρα που η Λέσβος βίωνε την κορύφωση του προσφυγικού δράματος, σύμφωνα με το οποίο «οι δουλέμποροι πείθουν τους μετανάστες, πως το ταξίδι τους προς την Ελλάδα, είναι σαν μία μίνι κρουαζιέρα, με όλες τις ανέσεις» και “τους προμηθεύουν μάλιστα ένα βιβλιαράκι – πλήρη οδηγό, όπου τους παρέχουν και τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS»”, το οποίο εντοπίσαμε στο διαδίκτυο και στο οποίο περιλαμβάνεται και η εν λόγω ΜΚΟ.

ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών2

Οι δράσεις της εν λόγω οργάνωσης είναι ομολογουμένως πολυπληθείς, αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα για την εύρεση διαμερισμάτων για τους λαθρομετανάστες, δραστηριοποιείται στην υποδοχή των λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , έχει λάβει πακτωλό χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο και πρωτοστατούσε στην κατασκευή παράνομου κέντρου φιλοξενίας στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, αλλά… ατύχησε να έχει μπροστά της την Χρυσή Αυγή!

Πάμε να τα δούμε ένα ένα όλα αυτά:

α) Διαμερίσματα και κλίνες ξενοδοχείων για λαθρομετανάστες
«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες. Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών – ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και αξιολόγηση από ειδικευμένη ομάδα της PR.A.K.S.I.S. προκειμένου να εισηγηθούν την μίσθωση των ακινήτων.
Περισσότερες πληροφορίες από τον υπεύθυνο ανεύρεσης ακινήτων Σταμα…. Γεώργιο στο τηλ.210…».
Επιπλέον διαβάζαμε σε εφημερίδα:
«Ο κερδοσκόπος χορηγεί 200.000€ στον δήμο για κλίνες ξενοδοχείων: Με το ποσό των 200.000 ευρώ χρηματοδοτεί το ίδρυμα του γνωστού επενδυτή και κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος τη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης, των ΜΚΟ Αρσις, Praksis και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.»


γ) Πακτωλός χρημάτων από το Ελληνικό Κράτος: Συγκεκριμένα, ύστερα από ερώτηση του Συναγωνιστή, Ν. Κούζηλου αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένα ΜΚΟ έλαβε 984.300€ για το διάστημα από 1 Μαρτίου 2015 μέχρι 31 Μαΐου 2015 από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από την τσέπη των φορολογούμενων.

Σας παρουσιάζουμε τα έγγραφα:

ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών4

ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών5

δ) Η συγκεκριμένη ΜΚΟ είχε προσπαθήσει να στήσει παράνομο hot spot στο Κερατσίνι, αλλά βρήκε μπροστά της την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες της περιοχής.
Θυμίζουμε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα»:
“«Παγώνουν», σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας από τη μη κυβερνητική οργάνωση Praksis με σκοπό τη στέγαση ασυνόδευτων παιδιών-προσφυγόπουλων, ηλικίας 8-18 ετών, σε ακίνητο της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Η δημιουργία του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής. Στελέχη της ΜΚΟ ανέφεραν πως θα αναζητηθεί άλλος χώρος σε σημείο «μη ανακοινώσιμο».
Όπως ανέφεραν πληροφορίες, η Praksis ενοικίασε τον χώρο που ανήκει σε ιδιώτη και άρχισε εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού, χωρίς ωστόσο να έχει την προβλεπόμενη άδεια. Μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, από τον δήμο Πειραιά είχε ζητηθεί να διακοπούν προσωρινά τα έργα ώσπου να χορηγηθεί η άδεια.
Το ζήτημα έφθασε ως το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα ορισμένες στιγμές η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιάννη Λαγού και Νίκου Κούζηλου αλλά και μελών του ίδιου κόμματος, ενώ παρέστη και εκπρόσωπος κατοίκων της Ε’ Κοινότητας για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το θέμα.

Επιπλέον όλων των παραπάνω η Praksis συμμετέχει στο «Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας» και στο αντίστοιχο «Κέντρο» στην Θεσσαλονίκη που παράσχουν βοήθεια σε λαθρομετανάστες, τα οποία λειτουργούν με πρωτοβουλία της ΜΚΟ “Solidarity Now” και την χρηματοδότηση του Open Society Foundation του George Soros.
Όμως, “αγάπησε” ξαφνικά τον Μητσοτάκη η συγκεκριμένη ΜΚΟ; Όχι, δεν πρόκειται περί… κεραυνοβόλου “έρωτος”, αλλά περί μίας σταδιακά χτισμένης συνεργασίας, αφού όπως είχαμε αποκαλύψει, η συγκεκριμένη ΜΚΟ στους υποστηρικτές της πέρα από το Ίδρυμα JP Morgan, τον Δήμος Αθηναίων, τη Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, την Αμερικανική Πρεσβεία και πλειάδα τραπεζών και επιχειρήσεων όπως η Siemens, η Coca Cola, τα LIDL και η Novartis, δηλώνει και ένα κόμμα: τη Νέα Δημοκρατία!


ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών8

Ιδού και το σχετικό ντοκουμέντο, να δει και να… θαυμάσει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης!

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_105.html
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου