Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Μας ξεγύμνωσαν τα κίτρινα γιλέκα απο επιχειρήματα, τους Έλληνες.......


Δικαιολογούμενοι συνέχεια 8,5 χρόνια τώρα, πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, επειδή δεν υπάρχει ηγέτης –ενώ ανεχόμαστε- όταν υψώνουμε τη σημαία μας ή τραγουδάμε τον εθνικό μας ύμνο- η κυβέρνηση μας να μας κατηγορεί ως πατριδοκάπηλους και να μας συλλαμβάνει!!!
Το μοναδικό που ενώνει τους διαδηλωτές είναι ένας ύμνος: 
η Μασσαλιώτιδα, το πασίγνωστο γαλλικό τραγούδι που γεννήθηκε στην επανάσταση του 1789.
Εντυπωσιακό για εμάς τους Έλληνες που, παρά το ότι έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα επί 8 ολόκληρα χρόνια, έχουμε σκύψει το κεφάλι ισχυριζόμενοι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, επειδή δεν υπάρχει ηγέτης – ενώ όταν υψώνουμε τη σημαία μας ή τραγουδάμε τον εθνικό μας ύμνο, η κυβέρνηση μας κατηγορεί ως πατριδοκάπηλους!
Το πρόβλημα τους όμως παραμένει να είναι η οργάνωση – σημειώνοντας πως τα κίτρινα γιλέκα είναι οριζόντια δικτυωμένα ενώ απορρίπτουν κάθε είδους εκπροσώπηση.
Εν τούτοις, παρά το ότι η ταχύτητα και η διάδοση των κοινωνικών μέσων μαζικής δικτύωσης έκαναν εφικτό το κίνημα, δεν φαίνεται να αρκούν για να διατηρηθεί αποτελεσματικό μακροπρόθεσμα – πόσο μάλλον για να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα άλλαζαν το μέλλον της χώρας, αν και είναι ακόμη πολύ ενωρίς για συμπεράσματα, ειδικά λόγω των χριστουγεννιάτικων εορτών.
Ποιό είναι όμως το ηθικό δίδαγμα για εμάς που έχουμε εξευτελιστεί διεθνώς, αποτελώντας ντροπή για την Ευρώπη;
Που έχουμε χάσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια, την ελευθερία και την κυριαρχία μας, χωρίς καμία ουσιαστική διαμαρτυρία;
Που έχουμε ανεχτεί την παράνομη αντιστροφή του δημοψηφίσματος, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, την εξορία 500.000 παιδιών μας, τη μεταφορά των χρεών μας στις επόμενες γενιές, τη φτωχοποίηση και τον εξευτελισμό μας ακόμη και από τους αδύναμους γείτονες μας, με μία αδιαφορία που κυριολεκτικά σκοτώνει;
Ασφαλώς ότι η αδράνεια και η υποταγή οδηγούν στην εξαφάνιση ενός Έθνους – όπως εκείνου του οργανισμού που παύει να αμύνεται απέναντι στην αρρώστια, οπότε πεθαίνει νομοτελειακά.
Επίσης πως η έλλειψη ηγεσίας αποτελεί μία σαθρή δικαιολογία, ειδικά για ένα Έθνος που έχει σε τέτοιο βαθμό αλωθεί από το κομματικό-πελατειακό κράτος, ώστε να μην επιτρέπει σε κανέναν έντιμο Έλληνα να εισχωρήσει στην πολιτική και να επιβιώσει – εάν δεν δηλώσει προηγουμένως την πλήρη υποταγή του στις ελίτ που απομυζούν αχόρταγα τους Πολίτες.
ΠΗΓΗ ΦΒ
------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο Πᾶνος: Νὰ μὴν ἀγνοοῦμε ὅμως ὅτι καὶ καὶ τὰ «κίτρινα γιλέκα» εἶναι μία κίνηση ἐλεγχόμενη ἀπὸ πιὸ ψηλὰ. 
Κάποιοι ἄλλοι δημιούργησαν τὰ «κίτρινα γιλέκα» καὶ τοὺς ἔβγαλαν στοὺς δρόμους διότι τώρα ἐξυπηρετοῦν τὰ σχέδιά τους, τὸ ὁποῖον δὲν εἶναι πρώτη φορὰ ποὺ συμβαίνει νὰ ἐξεγείρουν τοὺς λαοὺς ὅταν αὐτὸ τοὺς ἐξυπηρετεί.
Ὁ χρόνος «γὰρ ἐγγὺς» καὶ θὰ ἀποδειχτῆ σύντομα τὸ πόσο φτιαχτὸ εἶναι.
Αὐτὸ ὅμως δὲν ἀκυρώνει τὶς σοβαρότατες εὐθύνες ποὺ ἔχουμε γιὰ τὴν κατάντια καὶ τὴν κατρακύλα μας. 
Δὲν ἀκυρώνει ὅσα λέει τὸ ἄρθρο γιὰ τὴν ἀδράνεια καὶ ἀνοχὴ μας σὲ αὐτὰ τὰ προδοτικὰ σκουπίδια ποὺ ὑποτίθεται μᾶς κυβερνοῦν σὲ αὐτὰ ποὺ μᾶς ἔχουν φέρει καὶ ἐπιβάλλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου