Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Εύγε στη Μασαχουσέτη: Η γενοκτονία των Ποντίων εισάγεται για πρώτη φορά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσηΣτην Ελλάδα το Κεφάλαιο έχει τεθεί εκτός ύλης και στο εξωτερικό το προσθέτουν στην βασική εκπαίδευση. Πρότυπο προς μίμηση οι Έλληνες του εξωτερικού.

ΕΥΓΕ στους Πόντιους της Βοστώνης! Μια από τις κορυφαίες πρωτοβουλίες της Ομογένειας στην ιστορία.

Για πρώτη φορά η γενοκτονία των Ποντίων εισάγεται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Μασαχουσέτης!

Ο Ποντιακός Σύλλογος Παναγιά Σουμελά Βοστώνης διοργανώνει ένα ακαδημαϊκό συμπόσιο στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης για τη συμβολική 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. 

Το συμπόσιο διοργανώνεται στο πλαίσιο δύο νομοσχεδίων σχετικά με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση για Γενοκτονίες στην Μασαχουσέτη, συγκεκριμένα Bill S.327 και Bill H.566.

Μπορώ να πω ότι το γεγονός αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της ομογένειας της Αμερικής όλων των εποχών σχετικά με την ενημέρωση των αμερικανών για την Γενοκτονία των Ποντίων. Το συμπόσιο θα λάβει χώρα στη κυβερνείο της πολιτείας της Μασαχουσέτης και θα το παρακολουθήσουν οι πολιτικοί της πολιτείας όπως και στελέχη του υπουργείου παιδείας της πολιτείας.

Το συμπόσιο είναι μόνο με πρόσκληση. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.Πληροφορίες από τον Γιώργο Γιαλτουρίδη


no2idcardgr

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου