Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....Ο Γαβρόγλου αναφέρεται σε... αδιαμφισβήτητη (!) γενοκτονία των Ποντίων Τι λέτε; Έπαθε «πατριωτισμό» ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ; 

Όχι φυσικά! Απλά, όπως πάντα , ο εθνικισμός ή ο διεθνισμός στην Ελλάδα ...υπαγορεύεται από τα ξένα αφεντικά και είναι πάντα σύμφωνος με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ συμφέροντα στη συγκεκριμένη περίσταση κι όχι με τα δικά μας φυσικά. 

Έτσι , ενώ στην περίπτωση του Μακεδονικού ... υπερίσχυσε η αγάπη μεταξύ των γειτονικών λαών ... και προχωρούν και σε αλλαγές στα βιβλία ώστε να ενσωματωθεί το νέο αφήγημα, το νέο «σύνθημα» ... στην περίπτωση της Τουρκίας ...μέχρι να πέσει ο Ερντογάν και να ακυρωθεί η αγορά των Ρωσικών S-400 ...ακόμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ που επί χρόνια αποκαλούσε τα Σκόπια «Μακεδονία» θα μιλάει για έθνος , πατρίδα , Τουρκική προκλητικότητα κοκ. 

Το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων , όπως και των Αρμενίων, ... στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ... δεν είναι παρά ένα ακόμα εργαλείο πίεσης εναντίον του Ερντογάν. Γι' αυτό άλλωστε περίμεναν να περάσουν 100 χρόνια για να ανακαλύψουν ξαφνικά ότι πέθαναν «άδικα» Αρμένιοι κι Έλληνες .

Τι ανακάλυψαν τώρα, εν έτει 2019, για την Αρμενική Γενοκτονία... η Γαλλία και η Ιταλία που δεν γνώριζαν εδώ και 100 χρόνια; 

Συμπτωματικά και στις δύο περιπτώσεις ...πρωταγωνιστής ήταν ο Κεμάλ ... που τόσο θαυμάζουν οι Δυτικοί αλλά και οι Βενιζελικοί που τον πρότειναν για Νόμπελ. 

Όμως αποφεύγουν να στοχοποιούν τον Κεμάλ και μιλούν για τις ευθύνες της Τουρκίας ως έθνος, ώστε να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ερντογάν και να φανεί «λίγος» στους εθνικιστές ψηφοφόρους του. Ότι έκαναν και με τον Καραμανλή δηλαδή , εμφανίζοντάς τον ως υπαίτιο εθνικών υποχωρήσεων. 

Οι Κεμαλιστές είναι οι τοποτηρητές των συμφερόντων της Δύσης στην Τουρκία... υπό τον μανδύα των φρουρών του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους.

Αυτοί έκαναν πραξικόπημα κάθε φορά που η Τουρκική κυβέρνηση γινόταν ανυπάκουη. Οι Κεμαλιστές εισέβαλαν στην Κύπρο, οι Κεμαλιστές πρωταγωνίστησαν στα Ίμια , οι Κεμαλιστές οργάνωσαν το πραξικόπημα ... και όπως ήταν φυσικό στους Κεμαλιστές παρείχε προστασία η «πατριωτική» ΝΑΤΟική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και όπως είδαμε και παλιότερα η Αρμενία και τότε αλλά και σήμερα βρίσκεται στον δρόμο των πετρελαίων του Baku (βλέπε Rotshchild και Nobel ) και ήταν η μόνη χώρα στην περιοχή που δεν ήταν της επιρροής των Δυτικών με αποτέλεσμα να χρειάζεται να την παρακάμπτουν οι γραμμές μεταφοράς πετρελαίου.

Ο δε Ερντογάν , δεν μπορεί να αποκαλύψει στους Τούρκους την αλήθεια για το ποιοι πραγματικά βρίσκονται πίσω από αυτές τις γενοκτονίες γιατί επωφελήθηκε κι αυτός πολιτικά από το ίδιο παραμύθι για να μετατρέψει τον Τουρκικό εθνικισμό σε ψήφους.

 Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Ο «πατριωτικός» χώρος χρησιμοποιεί ως σημεία αναφοράς όλες τις θυσίες που έκαναν οι Έλληνες , εν αγνοία τους, για λογαριασμό των ξένων τοκογλύφων. 

Έστελναν τους Έλληνες στη σφαγή με τα μυαλά φουσκωμένα από τη «Μεγάλη Ιδέα» ... ώστε να αρπάξουν τα πετρέλαια της Μοσούλης οι προστάτες μας ... 

Στα ίδια πετρέλαια αποσκοπούσαν με την επίθεση στο Ιρακ και στη Συρία πάντα με την συνυπογραφή των Ελληνικών κυβερνήσεων και με συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού. 

Προσοχή λοιπόν στους προδότες που γίνονται ξαφνικά πατριώτες... Δεν άλλαξαν οι ίδιοι απότομα ... 

Απλά άλλαξαν οι εντολές και τα συμφέροντα των αφεντικών τους...και προσαρμόζονται στη νέα ρητορική.

https://antizitro.blogspot.com/2016/10/blog-post_573.html


Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

 1. Το αντιθετο ειναι το χειροτερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ************************
  2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ
  ************************

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:

  "Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή - ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ;"
  https://www.youtube.com/watch?v=AtYizI7sRkY

  ΑπάντησηΔιαγραφή