Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΑΙΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! Βίντεο - σοκ - ΝΤΡΟΠΗ!!!...

 

 
Το Μακεδονικό Κόμμα αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις πλάτες του Ελληνισμού και απαιτεί την άμεση παραίτηση της Προέδρου Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και όλων των συμμετεχόντων και συνυπεύθυνων σε αυτή την τρομακτική κατάντια, προσβολή και ταπείνωση της Ελλάδας!
________________________________
 Σχόλιο Πᾶνος: Γιὰ πόσο ἀκόμα θὰ ἀφήνουμε νὰ μᾶς ξεφτιλίζει διεθνῶς αὐτὴ ἡ συμμορία τῶν ἄθεων καὶ ἀπάτριδων, συνεχίζοντας τὸ ἔργο τῆς προηγούμενης; ΝΤΡΟΠΗ καὶ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ ποὺ τοὺς ἀνεχόμαστε ἀκόμα...


 
 
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ.. ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...
    ΣΗΜ.
    Δεν είναι αλήθεια ότι οι σκοπιανοί, ως κάτοικοι της πόλης των Σκοπίων ή της περιοχής, είχαν κάποια σχέση με τους αρχαίους Δάρδανους, περίπου Ιλυρριούς, οι οποίοι,αφενός ποτέ δεν ήταν οι δωριείς Μακεδόνες του Αλέξανδρου και του Φιλίππου, με πρωτεύουσα το Δαρδανικό Σκούποι, σημερινό Σκόπιγιε, κι αφετέρου ακριβώς γιατί οι Δάρδανοι υπήρξαν και προ Χριστού στον Χώρο των Βαλκανίων!
    Επίσης δεν είναι αλήθεια ότι όλο το γειτονικό κρατίδιο υπήρξε ιστορική ελληνική Μακεδονία, αφού αυτή δεν υπήρξε ποτέ στην περιοχή που σήμερα κατέχει το βόρειο τμήμα του γειτονικού κρατιδίου!

    Εκεί, με μπόλικη σκόπιμη φαντασία έγινε από τον Τίτο, αυθαίρετα, το πιο πολυεθνικό μέρος της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας ψευτομακεδόνες, ώστε να αποτελέσουν το 3ο σημείο φραγής του Ανατολικού Ρωμαικού Κράτους προς βορράν, μετά την Κριμαία, Κωνσταντινούπολη, ώστε να μην ενώσει η ορθοδοξία τα βαλκανικά έθνη κι ανοίξουν ξανά ο Βόσπορος και τα Βαλκάνια ξανά σε ένα μεγάλο ανατολικό Ρωμαικό ή άλλο ομόσπονδο κράτος!
    Ας δούμε ποιοί λοιπόν είναι οι πρόγονοι των σημερινών σλάβων εκ των πολυεθνικών σκοπιανών , άσχετα αν επιμείχθηκαν γνωσσικά και εθνικά με τους Βούλγαρους και θρησκευτικά-πολιτειακά με την Γιουγκογλαβία!
    Οι Σκοπιανοί ανήκουν στην ινδοευρωπαϊκή ομοεθνία όπως και όλοι οι άλλοι σλαβικοί λαοί. Ινδοευρωπαίοι Όμως οι Σκοπιανοί δεν είναι Μακεδόνες. Διότι μιλούν γλώσσα σάτεμ, όπως όλοι οι σλαβικοί λαοί, ενώ οι Έλληνες, ανάμεσά τους και οι αρχαίοι Μακεδόνες, μιλούσαν και μιλούν γλώσσα κέντουμ. Βασικό γνώρισμα των γλωσσών σάτεμ είναι ότι (ανάμεσα στα άλλα) μετέτρεψαν το ινδοευρωπαϊκό κ σε σ, ενώ οι γλώσσες κέντουμ (ανάμεσά τους η ελληνική) κρατούν το ινδοευρωπαϊκό κ στις λέξεις τους: αρχαία ελληνικά κλέFος> κλέος, σλαβικά slovo ( το αρκτικό κ έχει γίνει σ).

    Σλάβοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Σκοπίων τον έκτο αιώνα (6ο αι. ) μ. Χ.! ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, οταν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟ 4ου ΑΙΩΝΑ π.Χ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΙΑΣ ΤΟ 338 ΠΧ. ΠΩΣ ;;;;;
    Παλαιότερα εκεί κατοικούσαν άλλοι λαοί: Ιλλυριοί, Λυγκησταί, Παίονες, Δάρδανοι, Αγριάνες, Τριβαλλοί.
    Ο χιτλερικός πετυχημένος προπαγανδιστής Γκαίμπελ έλεγε... Στα χίλια ψέματα που θα λες, αν πιστέψουν το ένα, κερδισμένος είσαι...ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή