Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη νεοταξική ξεφτίλα όλοι οι εναπομείναντες οπαδοί της Ν.Δ. Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών

 

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να εισηγηθεί μία μεγάλη τομή στην ελληνική κοινωνία. Αυτή της νομιμοποίησης του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και το πλήρες δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο πρωθυπουργός έχει ήδη δώσει τις ανάλογες εντολές στους δύο κορυφαίους υπουργούς του. Τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Άκη Σκέρτσο.
 
Οι δύο υπουργοί επικρατείας αναμένεται να επεξεργαστούν το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο θα έρθει προς ψήφιση από την παρούσα βουλή. Ο πρωθυπουργός πιστεύει πως ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα περνούσε άνετα και με ευρεία πλειοψηφία, έχοντας ως δεδομένο ότι και ο ΣυΡιζΑ θα το υπερψηφίσει. Ενώ θεωρεί ότι ουδείς εκ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θα τολμήσει να το καταψηφίσει. 
 
Εκεί που υπάρχει μία σχετική διχογνωμία είναι ο τρόπος με τον οποίο η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα κοινοποιηθεί. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να έρθει προς ψήφιση με επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες, διότι κάτι τέτοιο θα ξένιζε μεγάλο κομμάτι της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας. 
 
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός όμως θεωρεί ότι αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να γίνει ευρέως γνωστή και να αποτελέσει μάλιστα στίγμα της πολιτικής κατεύθυνσης που θέλει να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράταξη. 
 
Αυτή η διχογνωμία μάλλον θα επιλυθεί με κάποιες σφυγμομετρήσεις που θα γίνουν από το Μέγαρο Μαξίμου πριν την ανακοίνωση. 
 
ΣΧΟΛΙΟ 
 
Ετοιμάζει λοιπόν τα διαπιστευτήρια του για την απόλυτη υποταγή στις νεοταξικές εντολές... 
Πάει για ολοκληρωτικό εξευτελισμό.. 
Αν δεν αντιδράσει και τώρα η διοίκηση της Εκκλησίας μας δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα... 
Και όχι μόνο για τον "γάμο" αλλά κυρίως για την υιοθεσία από τους ψυχανώμαλους μικρών παιδιών!!!! 
Που είναι οι σιχαμεροί ψυχολόγοι και παιδοψυχολόγοι που τόσα χρόνια μας έπρηξαν για τα υγιή πρότυπα των γονεών; Του πατέρα και της μάνας...
 
Φυσικά από μια άποψη χαίρομαι διότι τα είχα πει εδώ και καιρό (πριν τις εκλογές του 2019) ότι θα συμβούν αυτά από την ΝΔ, σε κάποιους οπαδούς της και δεν το πίστευαν...
Ακόμα κι αν τον εξέλεξε την Σακελλαροπούλου για ΠτΔ και όταν έβαλε στο Υπουργικό Συμβούλιο δηλωμένο ομοφυλόφιλο (που σημαίνει ότι χτυπούσαν οι καμπάνες ήδη...), και πάλι είχαν κάποιες αμφιβολίες λέγοντας ότι εκεί όμως δεν πρόκειται να φτάσει...
Μάλιστα όλοι τους μου έλεγαν ότι αν γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν ΝΔ....
Τώρα έφτασε η ώρα.... να τηρήσουν τον λόγο τους... 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου