Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ενας σιχαμερός προδότης ανέλαβε πρόεδρος ομάδας εργασίας για την (λάθρο)Μετανάστευση. Μήπως περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον Μητσοτάκη;

 

Δεν μας έφταναν οι χθεσινές ανακοινώσεις του Κ.Μητσοτάκη που ουσιαστικά μας είπε για τους σχεδιασμούς, για μια Ελλάδα… χωρίς Έλληνες γιατί μας κάνουν και οι μετανάστες (παράνομοι και μη) σήμερα ξεκίνησε να παίρνει “σάρκα και οστά” και ο σχεδιασμός με την ανάληψη της προεδρίας της «ομάδας εργασίας για τη Μετανάστευση» από τον Δημήτρη Καιρίδη.
 
Φαίνεται στην ατζέντα της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της 200 χρόνια από την Απελευθέρωση της Χώρας να επικρατούν οι φωνές αλλοίωσης της έννοιας του Έθνους.
 
Έτσι με τη συνεδρίαση των εκπροσώπων των εθνικών Κοινοβουλίων ξεκινούν αύριο Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, στο Στρασβούργο, οι εργασίες της Δεύτερης Ολομέλειας της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης.  
 

 

Σημειώνουμε ότι έχουν συγκροτηθεί εννιά ομάδες εργασίας, σε δύο από τις οποίες (μετανάστευση και ψηφιακός μετασχηματισμός) θα προεδρεύσουν εκπρόσωποι των εθνικών Κοινοβουλίων. 
 
Η Ελλάδα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Βουλής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης όλων των συμμετεχόντων βουλευτών, αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας εργασίας για τη μετανάστευση με πρόεδρο τον Δ.Καιρίδη, από κοινού με τον βουλευτή της Ιταλικής Γερουσίας, Αλεσάντρο Αλφιέρι (Alessandro Alfieri).  
 

 

Από το Ελληνικό Κοινοβούλιο επίσης θα συμμετέχουν με αυτοπρόσωπη παρουσία και οι Μαριέττα Γιαννάκου, Γιάννης Μπουρνούς και Γιώργος Παπανδρέου (διαδικτυακά).  
 
Οι ομάδες εργασίας θα συνεδριάσουν την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου και οι Ελληνες βουλευτές θα συμμετάσχουν στις Ομάδες για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Μ. Γιαννάκου), την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία (Γ. Μπουρνούς) και την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό (Γ. Παπανδρέου). Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διάσκεψης, το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου.
 
 απόσπασμα από ΕΔΩ
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου