Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ....

Το ΟΑΚΑ καταλήγει στο Υπερταμείο. Η είδηση κυοφορείται από τον περασμένο Ιούνιο, όταν στο διαδίκτυο έγραφε ο Μπάμπης Τσιμπίδας:

Ο υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όρισε ομάδα εργασίας που θα προετοιμάσει το ΟΑΚΑ για να πάει προς αποκρατικοποίηση.

Από τις πρώτες συζητήσεις της κοινοπραξίας για το "Athens Alive" με την Κυβέρνηση, η εξαίρεση του ΟΑΚΑ από το νέο Υπερταμείο είχε τεθεί ως προϋπόθεση για να προχωρήσει το πρότζεκτ. Η Τρόικα είχε παρουσιαστεί...

θετική ως προς αυτό το ενδεχόμενο, προκειμένου να επιτρέψει μία μεγάλη επένδυση στην Αθήνα.

Ωστόσο, το ΟΑΚΑ φαίνεται πως καταλήγει στο Υπερταμείο... Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποφάσισε τη σύσταση ομάδας εργασίας που θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα και τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μετατροπή του ΟΑΚΑ σε κεφαλαιουχική εταιρία και την ένταξη του στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας. 

Το θέμα όμως ήρθε και χθες στην επιφάνεια και ανακοινώθηκε ότι ανάμεσα στις άλλες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Τσίπρα και τελικά την υλοποιεί, είναι η παράδοση του ΟΑΚΑ στους δανειστές! 

Θα τα πάρουν όλα, δεν θα αφήσουν τίποτε. Μέχρι και Ακρόπολη και Λευκό Πύργο. Με τις υπογραφές των άθλιων, των πολιτικών προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!



indobserver

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου