Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ “ΗΛΙΘΙΩΝ”



Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018 η ανακοίνωση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου περί του “δεξιού συνασπισμού”, που θα οδεύσει ακάθεκτος στις επερχόμενες εκλογές!

 Ο οποίος συμπεριλαμβάνει τα κόμματα του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Φαήλου Κρανιδιώτη, του Κυριάκου Βελόπουλου και φυσικά το δικό του με τον Σαμαρικό Τάκη Μπαλτάκο! 
  
Λέγοντας επίσης χαρακτηριστικά: «Αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο για τη θέση του ηγέτη, θα κάνουμε όλοι πίσω»!


Αμέσως η είδηση αναταράχτηκε από όλα τα ΜΜΕ και έγινε πρώτη είδηση σε πολλά από αυτά! Η δική μου εκτίμηση ήταν, πως αυτή η είδηση ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα, έτσι για να βγουν μπροστά οι ανύπαρκτοι πολιτικά αρχηγοί αυτών των κομμάτων. Για να δείξουν πως υπάρχουν στο πολιτικό Σύστημα, δηλώνοντας την υποταγή τους σε αυτό.


Ανάρτησα δε, από την πρώτη στιγμή αυτής της ανακοινώσεως, δήλωση που έλεγε: «Συνασπίζονται για τις εκλογές Δ. Καμμένος, Γ. Καρατζαφέρης, Κ. Βελόπουλος και Φ. Κρανιδιώτης, μετά τον τρόμο που έπιασε τους Μνημονιακούς αρχηγούς του “πατριωτικού” χώρου, από το αποκαλυπτικό άρθρο του Επαμεινώνδα Πανά: “Αντικειμενικά κριτήρια προσδιορισμού πατριωτικών κομμάτων”


Είναι χρήσιμο να το διαβάσετε πάλι για να ξέρετε ποιοι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο σας, για να τα βρουν μετεκλογικά με το Σύστημα που διαλύει Πατρίδα και Ορθοδοξία…»!



Διαψεύδουν τον “δεξιό συνασπισμό” Φαήλος και Βελόπουλος…



Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, άρχισαν οι αυτοδιαψεύσεις!


Πρώτος ο Φαήλος Κρανιδιώτης, κατήγγειλε τον “δεξιό συνασπισμό” με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση από τον προσωπικό του λογαριασμό του twitter, αφού πλέον η πολιτική χαράσσεται διά μέσω των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης: 


Όσα λέει ο Δ. Καμμένος για κόμμα με μας, τον ίδιο, Βελόπουλο και Καρατζαφέρη είναι παπάτζες. Έχουμε προφορική συμφωνία μόνο με Βελόπουλο. Αν μετουσιωθεί σε γραπτή, ως συμφωνήσαμε, θα την τηρήσουμε μέχρι κεραίας. Αν υπαναχωρήσει, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα συνεχίσει αυτόνομα με πλήρες ψηφοδέλτιο”! 


Αλλά και ο Κυριάκος Βελόπουλος αντέδρασε πιο ήπια από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ανεβάζοντας στο twitter:

«Απάντηση στα σενάρια τρίτων περί συνεργασιών θα δοθεί αναλυτικά στο Κόντρα στην εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 16.00 σήμερα! ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ «ΘΥΣΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!



Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους…



Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι τη γελοιότητα αυτών των ανθρώπων! Που ευελπιστούν να μας κυβερνήσουν! 

Αυτοί που προσκύνησαν τις Μνημονιακές καταστροφικές πολιτικές και τρεις από αυτούς τις υπέγραψαν κι από πάνω (σ.σ. Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Δ. Καμμένος)!  

Αλλά τι να πούμε! 


Φέραμε έτσι, στη μνήμη μας το μυθιστόρημα του Τζων Κένεντυ Τουλ με τον τίτλο: “Συνασπισμός των ηλιθίων”! Ή την ξεκαρδιστική κωμωδία που παίζεται για τρίτο χρόνο σε θέατρο των Αθηνών: “Το δείπνο των ηλιθίων”!


Έχουμε κάπου λάθος;;    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου