Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Μια φασιστική αλητεία που δεν θα περάσει!



Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Αυξάνεται ο βρώμικος πόλεμος λάσπης αλλά και τρομοκρατίας εναντίον των νέων μας που αντιδρούν (με καταλήψεις, πορείες, συγκεντρώσεις κλπ) στην προδοσία της Μακεδονίας.



Εφρύαξαν τα βοθροκάναλα και ένα κάρο αληταράδων που υποδύονται τους δημοσιογράφους, διαρρηγνύουν τα «προοδευτικά» τους ιμάτια ένα σωρό πλεγματικοί κακομοίρηδες που παριστάνουν τους εκπαιδευτικούς, σε συναγερμό κατοχικοί υπουργοί, κόμματα και κομματικές νεολαίες της ξεφτίλας (που ανακάλυψαν ξαφνικά πως ο χυδαίος συστημικός ρόλος τους ξεπερνιέται και πως η αισχρή πατρωνία που ασκούν εδώ και δεκαετίες στους σχολικούς χώρους έχει τελικά και ένα όριο), σε πλήρη κινητοποίηση και οι καθεστωτικές δυνάμεις καταστολής, από τις κρατικές (μέχρι και για… ευαίσθητους αστυνομικούς που απειλούν μαθητές διαβάσαμε εσχάτως) έως φυσικά πρωτίστως τις παρακρατικές (ο λόγος για τις γνωστές κουκουλοφόρες συμμορίες με τον… αντιεξουσιαστικό ιδεασμό, όλα αυτά τα αμφιφανώς ψυχοπαθή απλυτοφασισταριά που βγάζουν φλύκταινες για οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα και βρίσκουν αδιανόητο το να υπάρχουν νέοι που θα… τολμούν να κινούνται ιδεολογικά έξω από τις στημένες γραμμές της σιχαμερής νεοταξικής μισελληνικής τους αρρώστιας).


Ένα ολόκληρο βρωμερό σύστημα έχει εξαπολύσει τους λακέδες, τους λούστρους, τους χαφιέδες και τις κάθε λογής φιλιππινέζες του, με σκοπό να σπιλώσει, να εξουθενώσει, να τρομοκρατήσει. Η αλητεία τους δεν θα περάσει όμως. Το ποτάμι έχει αρχίσει να κυλάει και πια δεν έχει γυρισμό. 

Η Μακεδονία συνεχίζει να ξυπνάει συνειδήσεις, να γεννάει μαχητές, να προκαλεί σοκ στους άθλιους που πίστεψαν πως μετά από τόσες φάσεις πνευματικής κι εκπαιδευτικής γενοκτονίας δεν υπάρχουν πλέον νέα παιδιά που αγαπούν την πατρίδα, να γελοιοποιεί όσους πίστεψαν πως μας έχουν μετατρέψει όλους μας σε σκυφτούς και τρομαγμένους ραγιάδες.


Η Μακεδονία συνεχίζει να είναι η ελπίδα, ως θρυαλλίδα, για να πάνε μια μέρα όλα τα νεοταξικά σκουλήκια εκεί που πραγματικά ανήκουν: στον απόπατο της Ιστορίας…



Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου