Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! TO ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! TO ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Δεν είχαν σβάστικες. Δεν βαστούσαν πέτρες. Δεν έσπασαν. Κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες και τραγουδούσαν το "Μακεδονία ξακουστή..." Αυτά τα υπέροχα παιδιά μας!!!

Που τα αποβάλλατε. Τα είπατε φασιστάκια. Τα απειλήσατε. Σας γύρισαν όμως την πλάτη. Ύψωσαν ανάστημα. Οπλισμένα με χαμόγελο, κατέβηκαν στους δρόμους, στις πλατείες.


Πιστεύατε πως μόνο εσείς είχατε το προνόμιο της αντίστασης, της κατάληψης, της διαδήλωσης. Αλλά σας γκρεμίζουν με τα ίδια σας τα όπλα. Η "Επανάσταση" τελικά δεν ήταν κόκκινου χρώματος...αλλά ΜΠΛΕ και έγραφε επάνω ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα τεράστιο Μπράβο και στους γονιούς αυτών των παιδιών. Που στα χρόνια της κρίσης, άντεξαν την φτωχοποίηση τους, την ανεργία, το κλείσιμο του καταστήματός τους, το ξενιτεμό των σπλάχνων τους. Αλλά δεν ανέχτηκαν να ακουμπήσετε εσείς, τα παιδιά τους και να τα φερθείτε με αυτό τον τρόπο!

Ξεφτιλισμένοι αριστεροί. Εσείς και διανόηση σας! Η στάση σας για το Μακεδονικό ήταν η ταφόπλακα σας. Ο κόσμος αλλάζει. Και εσείς παραμείνατε φτηνοί θεματοφύλακες αραχνιασμένων ιδεολογιών. Τρέμετε αυτήν την ξεσηκωμένη γενιά. Δεν ξέρετε τι κάνετε.

 Να σας δώσουμε εμείς όμως οδηγίες πλεύσης. Μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και δρόμο! Και τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι... Θα σας θυμάται η Ιστορία ως εντολοδόχους...ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου