Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Απίστευτο με Άγιο Παΐσιο: Τι συνέβη στον τάφο του και έμειναν όλοι άφωνοι


Tι συνέβη στον τάφο του Αγίου Παϊσίου;

Οι πιστοί από κάθε γωνιά της χώρας, που σχηματίζουν ουρές για να προσκυνήσουν τον τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, πριν από καιρό έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Τι έγινε; Εσκιμώοι ήρθαν από την Αλάσκα μόνο και μόνο για να προσκυνήσουν τον τάφο του Γέροντα Παϊσίου.


Το γκρουπ των περίπου 55 Εσκιμώων επισκέφθηκε πριν από λίγες εβδομάδες το ησυχαστήριο του Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου, όπου εκοιμήθη το 1994 ο γνωστότερος σύγχρονος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για να το προσκυνήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o αριθμός των επισκεπτών έχει πολλαπλασιαστεί από τότε που το Οικουμενικό Πατριαρχείο αγιοποίησε τον γέροντα Παΐσιο, 22 χρόνια μετά το θάνατό του.

«Έχουν αυξηθεί οι ημερήσιες εκδρομές από κάθε σημείο του κόσμου.

Κυρίως το καλοκαίρι τα πούλμαν είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση» υποστηρίζει η κ. Αναστασία, κάτοικος της περιοχής.


Πηγή: https://newsthessaloniki.gr/
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Απο ολα τα περατα της γης ερχονται στον ταφο του Αγ.Παισιου για να προσκυνησουν και να ζητησουν αυτο που θελουν, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ....
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγιοποιεί το οικουμενικό πατριαρχείο.Δεν είμαστε παπικοί. Ο άγιος είναι άγιος και το πατριαρχείο απλά καταγράφει και το όνομά του στους καταλόγους με τα ονόματα των αγίων.Δλδ. δηλώνει επίσημα και ενημερώνει.Η αγιοκατάταξη και όχι η αγιολόγηση είναι η σωστή λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή