Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Φτάνει πια κ. Παπαδημούλη - Βάπτισε πρόσφυγες τον Ιωσήφ και τη Μαρία που τους κυνηγούσαν οι...Ρωμαίοι και τους περιστοιχίζαν...Αραβες


Freepen.gr - Δεν έχει τέλος η εμμονή με τα περί ρατσισμού, εθνικισμού κτλ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος εκτός της αστοχίας του σχολίου του, μάλλον στερείται και των βασικών ιστορικών γνώσεων.

Γράφει ο κ. Παπαδημούλης: Αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές και επίκαιρο: 

Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!

Ο Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη διότι ο Ιωσήφ και η Μαρία έμεναν στη Ναζαρέτ αλλά έπρεπε να απογραφούν στη Βηθλεέμ, πόλη καταγωγής του Ιωσήφ αλλά δεν έβρισκαν που να μείνουν. Τελικά κατέληξαν στη φάτνη όπου και γεννήθηκε ο Χριστός.

Ο Ιωσήφ και η Μαρία δεν ήταν πρόσφυγες καθώς δεν υπήρχε πόλεμος εκείνη την εποχή στην Ιουδαία. Έφυγαν στην Αίγυπτο για 12 χρόνια μετά από υπόδειξη αγγέλου για να γλυτώσουν τη σφαγή του Ηρώδη που ήθελε να θανατώσει το Θείο Βρέφος και έδωσε εντολή να σφαγιαστούν όλα τα νήπια έως δύο ετών. Τους Αραβες που εμφανίστηκαν πολύ αργότερα στην περιοχή, δεν γνωρίζουμε που τους βρήκε.







Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ο Πατέρας του Ιησού Χριστού ήταν ο Παντοδύναμος Θεός. Αυτό του διαφεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή