Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Το τερμάτισαν: Ο ΟΗΕ αλλάζει τον όρο απο «κλιματική αλλαγή» σε «Παγκόσμιος βρασμός».


Τα Ηνωμένα Έθνη αποκάλυψαν μια νέα πιο ριζοσπαστική φράση για την «πράσινη ατζέντα» τους, τον παγκόσμιο βρασμό. Ο Γενικός Γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε ότι η Γη έχει γίνει πλέον «δύσκαμπτη» και «η ζέστη είναι αφόρητη» και φυσικά ισχυρίστηκε ότι αυτές οι μη βιώσιμες συνθήκες στη Γη οφείλονται στην «ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή».

«Η Γη δεν αναπνέει», δήλωσε ο Γκουτέρες κατά τη διάρκεια μιας δραματικής ομιλίας την Πέμπτη στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Η ζέστη είναι αφόρητη και το επίπεδο των κερδών από ορυκτά καύσιμα και η κλιματική αδράνεια είναι απαράδεκτα».

«Η εποχή της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει τελειώσει», είπε ο Γκουτέρες στο τρομοκρατημένο πλήθος.

«Η εποχή του παγκόσμιου βρασμού έφτασε».

Το Slaynews.com αναφέρει: Ότι χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, ο Γκουτέρες συνέχισε να  ισχυρίζεται  ότι φέτος τον Ιούλιο ήταν η πιο καυτή περίοδος τριών εβδομάδων που έχει καταγραφεί ποτέ, οι τρεις θερμότερες ημέρες στην ιστορία και οι υψηλότερες θερμοκρασίες των ωκεανών για αυτήν την εποχή του χρόνου.

Ωστόσο, ο Γκουτέρες απλά ψεύδεται τα ιστορικά δεδομένα δε δείχνουν πως οι παγκόσμιες θερμοκρασίες είναι υψηλότερες λόγω της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής».

Για παράδειγμα τα μεγαλύτερα ρεκόρ θερμοκρασίας ξεκίνησαν το 1927 και τα θερμότερα κύματα καύσωνα που καταγράφηκαν ποτέ ήταν το 1936.

Φέτος, ωστόσο, το ποσοστό των ΗΠΑ που έφτασε τους 110 F βρίσκεται επί του παρόντος σε ιστορικό χαμηλό, γεγονός που ο Γκουτέρες παρέλειψε επίσης να αναφέρει.

Για την ακρίβεια μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αφού οι πέντε πιο καυτές μέρες του Ιουλίου που έχουν καταγραφεί στην ιστορία ήταν όλες πριν από το 1953.

Για να τρομάξει το κοινό να συμμορφωθεί με την πράσινη ατζέντα, η παγκοσμιοποιητική ελίτ προωθεί την αφήγηση ότι οι θερμοκρασίες αυξάνονται κάθε χρόνο. Αλλάτα ιστορικά δεδομένα δείχνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα το ασυνήθιστο τα τελευταία χρόνια, και δείχνει πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες στο παρελθόν.

Ενώ υπήρξαν κύματα καύσωνα φέτος,  οι θερμοκρασίες το 1936  ήταν πολύ υψηλότερες από σήμερα.

Ο πλανήτης έχει πολλούς σανοφάγους.

Παρά τα γεγονότα, ο Γκουτέρες ολοκλήρωσε το επείγον μήνυμά του προειδοποιώντας τους παγκόσμιους ηγέτες ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για δισταγμό και ότι πρέπει να αναλάβουν δράση το συντομότερο δυνατό.

Η προειδοποίηση από τον Γκουτέρες προτείνει στον ΟΗΕ να μετατοπίσει την εστίασή του στην ατζέντα «Great Resest» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) από την πανδημία του Covid στην «κλιματική αλλαγή».

Το WEF έχει ήδη θέσει τα θεμέλια για να χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία της προπαγάνδας της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής» για να προωθήσει την ατζέντα του.

Αυτή η νέα αφήγηση «παγκόσμιου βρασμού» θα χρησιμοποιηθεί τώρα για να τρομάξει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την οδήγηση οχημάτων, να τρώνε έντομα και άλλα πολλά. Παρά τα δεδομένα που τους διαψεύδουν όπως και με την απάτη του Covid, ο πλανήτης κατοικείται απο πολλούς σανοφάγους και δε διστάζουν να λένε συνεχώς ψέματα στο κοινό.

Ο φόβος του κλίματος χρησιμοποιείται ήδη για να πείσει το κοινό να παραδώσει τις ελευθερίες του ενώ παρακολουθείται από ένα επερχόμενο σύστημα «ψηφιακών μετρητών».

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης προτείνουν τώρα ακόμη και ότι τα τακτικά «μπλακάουτ» του κυλιόμενου ηλεκτρικού δικτύου θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην «λύση της κλιματικής κρίσης».

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες αρχίζουν να αντεπιτίθενται στους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που πιέζουν την πράσινη ατζέντα.

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο διάσημος βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας Δρ. Τζον Κλάουζερ στο κοινό ότι η αφήγηση της «κλιματικής κρίσης» που προωθείται από την παγκόσμια ελίτ και τους συμμάχους της στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι μια φάρσα με πολιτικά συμφέροντα.

 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου