Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

παπα - Ηλίας Υφαντής: πατρίκιοι και πληβειοι


Μιλήσαμε την προηγούμενη Κυριακή (2-7-23) για το απαρτχάιντ του Κούλη. Τον αποκλεισμό δηλαδή, με διάφορες «προφάσεις εν αμαρτίαις», του λαού απ’ την εκλογική διαδικασία. Όπως ο Μπόθα απέκλειε  με το απαρτχάιντ του τους μαύρους της Ν. Αφρικής. Και, όπως τώρα οι μαύροι ανταποδίδοντας τις «φιλοφρονήσεις» του απαρτχάιντ ανταποδίδουν τα ίδια  στους λευκούς.

Τον de jure  και de facto  αποκλεισμό του λαού απ’ την εκλογική διαδικασία φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει και το ήμισυ σχεδόν των εκλογέων, που απέχει απ’ τις θεατρικές εκλογικές παραστάσεις. Αλλά και πόσοι αξιολογότατοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι  απεχουν! Επειδή γνωρίζουν ότι τα εκλογικά αποτελέσματά τους είναι προαποφασισμένα. Προκειμένου να δοθεί η εξουσία στη μαφία των προδοτών, που  είναι έτοιμοι, να   την προσφέρουν «γην και ύδωρ στους ποικιλώνυμους εχθρούς μας!

Και ασφαλώς, σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει το τροπάριο περί του δήθεν «συνδρόμου της Στοκχόλμης», που δήθεν κατατρύχει το λαό. Γιατί κάτι τέτοιες μεγαλοστομίες τις ξεφουρνίζουν κάποιοι δοκησίσοφοι δημοσιογράφοι και τα παπαγαλάκια των αργυρώνητων ΜΜΕ τις αναμασούν και τις αναμηρυκάζουν.

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει: Ένα χαρακτηριστικό πράδειγμα: Παρατηρούμε  τις γραφικές παραστάσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων. Η Λερναία Δημοκρατία παρουσιάζει έναν ουρανοξύστη υπερδιπλάσιο εκείνου του ΣΥΡΙΖΑ και υπερτριπλάσιο εκείνου του ΠΑΣΟΚ. Για ν’ ακολουθούν οι προλετάριοι: «Σπαρτιάτες», «Ελληνική Λύση», «ΝΙΚΗ», «Πλεύση Ελευθερίας».

Ομιλούν στη Βουλή οι αρχηγοί των κομμάτων. Τα εντός της Βουλής διαδραματιζόμενα είναι αλλοπρόσαλλα και αξιολύπητα. Όταν μιλούν οι αρχηγοί των κατεστημένων κομμάτων, η αίθουσα είναι κατά το μάλλον ή ήττον γεμάτη. Ενώ, όταν μιλούν οι αρχηγοί των προλεταρίων, αδειάζει. Στην προσπάθειά των νεοταξιτών να  σνομπάρουν τα  αριθμητικά κουτσουρεμένα κόμματα. Που χλευαστικά τα’ αποκαλούν και αποκόμματα.

Αλλά στο τηλεοπτικό κοινό οι ουρανοξύστες της ακροαματικότητας αντιστρέφονται: Συντριπτικά πολλαπλάσιο είναι το ποσοστό των ακροατών που παρακολουθούν τους προλετάριους και ένα ασήμαντο ποσοστό εκείνοι, που παρακολουθεί τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των, κατ’ ευφημισμόν λεγομένων, κομμάτων του «συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου».

Και με το δίκιο τους. Τι θα μπορούσαν ν’ ακούσουν από ανθρώπους, που συστηματικά τους εξαπάτησαν, τους λήστεψαν, τους πρόδωσαν και δολοφόνησαν χιλιάδες συνανθρώπων τους!  Και που στα εσώψυχά τους είναι ανεπιστρεπτί παραδομένοι στα δίχτυα των αντίχριστων και καταδικασμένων αμετάκλητα στη συνείδηση του λαού κακούργων. Και, όταν μιλούν δεν έχουν να πουν τίποτε άλλο από ψέματα και φανφάρες, που τους υπαγορεύουν τα νεοταξικά κέντρα διαφθοράς και διαστροφής ή, όπως συνήθως, να δίνουν κάλπικες υποσχέσεις.  

Ενώ, όταν μιλούν οι προλετάριοι, έχουν να τους προσφέρουν  πολλά και πριν απ’ όλα το γλυκό ψωμί της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Που χρόνια έχουν να το γευτούν και τόσο πολύ το λαχταρά η καρδιά τους. Γιατί τους το στέρησε το προδοτικό και δολοφονικό καθεστώς της μνημονιοκρατίας και κορονοϊοκρατίας. Και  με τους προλετάριους νιώθουν πως έχουν να κάμουν με ανθρώπους, έντιμους και ειλικρινείς. Που είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού και μέσα στις φλέβες τους ρέει αίμα ελληνικό  και όχι δηλητήριο μισελληνικό.

Έστω κι αν οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι θέλουν να παρουσιάζουν, όπως προαναφέραμε, το λαό ως κατατρυχόμενο απ’ το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Όταν στην πραγματικότητα κατατρυχονται από το σύνδρομο της αηδίας και της αγανάκτησης. Δεδομένου ότι το ανθελληνικό νεοταξίτικο διευθυντήριο διεθνές και ντόπιο φορτώνει στο σβέρκο τους αποκρουστικούς  φαφλεπίφαυλους φαφλατάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλα τα κόμματα των πληβείων υπάρχουν, πλην των αρχηγών και άλλοι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Που έχουν να πουν ενδιαφέροντα και πολύ αξιόλογα πράγματα. Αρκεί βέβαια να μην αναφέρονται στη δολοφονία ανθρώπων αθώων εκ μέρους του παρακράτους του «κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενου «δημοκρατικού και συνταγματικού τόξου». Γιατί πιστεύουν πως αυτοί ως καθεστώς αλητείας έχουν το δικαίωμα να δολοφονούν. Αλλά τα θύματά τους δεν έχουν το δικαίωμα να αναφέρονται στα κακουργήματά τους.

 Που σημαίνει ότι δημιουργείται εκ μέρους των «πληβείων» μια μαγιά ικανή να ασκήσει επιρροή στα πλατύτερα στρώματα της, βραχυκυκλωμένης απ’ τον βούρκο της πληρωμένης ψευδολογίας. Όσο κι αν κάποιοι εξωνημένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους ρίξουν στον Καιάδα της ανυπαρξίας και της σιωπής του περιθωρίου.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα φαντάσματα της αριστεράς και της δεξιάς του παρελθόντος και των άκρων και των κέντρων και των αποκέντρων  και των παράκεντρων έχουν χρεοκοπήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι πτώματα αποκρουστικά και όζοντα. Και δεν έχουν να πουν τίποτε ουσιαστικό στους κατά το μάλλον ή ήττον πληροφορημένους τωρινούς πολίτες. Οι οποίοι έχουν δοκιμάσει στο πετσί τους για πολλά χρόνια την υπερβάλλουσα απανθρωπιά και την αναλγησία της νεοταξικής κομματοκρατίας και αλητοκρατίας. Και δεν βόσσκουν στα δηλητηριώδη λειβάδια  της νεοταξικής ΤΙΒΙ…

Στα πρώτα τους βήματα οι νεοσύλλεκτοι βουλευτές  οφείλουν να προσέξουν δύο σοβαρούς κινδύνους: Ο ένας είναι το «καλάμι» της υπερπροβολής. Που όποιοι το καβαλήσουν, μπορεί αρχικά να μετεωριστούν σε ύψη δυσθεώρητα και δυσανάβατα, αλλά αργά ή γρήγορα θα γκρεμοτσακιστούν σε βάραθρα ανεπίστροφα.

Και ο άλλος κίνδυνος είναι οι πάμπολλες δόλιες παγίδες εκ μέρους των δολίων ακολούθων του Αντίχριστου. Και το μοναδικό σωσίβιο σε κάθε περίπτωση είναι  να με χάσουν την επαφή τους με το στέρεο έδαφος της «υψοποιού», όπως λένε οι Πατέρες, ταπείνωσης.

Άμποτε ο Θεός να φωτίσει τους εντός και εκτός της Βουλής πληβείους. Όχι να γίνουν πατρίκιοι αντάξιοι των ληστάρχων, προδοτών, απατεώνων  και δολοφόνων της μνημονιοκρατίας και κορονοϊοκρατίας. Αλλά διάκονοι για της σωτηρία της χιλιοπροδομένης πατρίδας και την προκοπή του δεινοπαθούντος λαού.

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: