Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Οι ύαινες της δημοσιογραφίας έχουν αποστολή να κατασπαράσσουν όσους δεν συμμορφώνονται με την σημερινή ατζέντα

Οι ύαινες της δημοσιογραφίας έχουν συγκεκριμένη αποστολή …κι αυτή είναι να κατασπαράσσουν και να διαλύουν επικοινωνιακά και οικονομικά όσους δεν συμμορφώνονται με την σημερινή ατζέντα. Μαζική είναι επίθεση από τα ΜΜΕ αλλά και από μισθοφόρους που παριστάνουν τους απλούς ανώνυμους χρήστες σε Twitter και Facebook.

Σπεύδουν να γράψουν για …«Σάλο» … ενώ πρόκειται για κάτι που δεν απασχόλησε ΚΑΝΕΝΑΝ από τα εκατομμύρια Έλληνες που δεν ξέρουν αν θα φάνε μεσημεριανό την επομένη.


Όλοι οι Έλληνες θα έβρισκαν αυτονόητα αυτά που είπε ο Σαββιδάκης. Σκεπτόμενοι ότι η Ελλάδα είναι σπίτι τους το οποίο πληρώνουν οι ίδιοι είναι λογικό να θέλουν περισσότερα προνόμια από τους επισκέπτες του σπιτιού.


Το πρόβλημα με
αυτό το σκεπτικό είναι ότι η Ελλάδα …ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες αλλά στα ξένα αφεντικά κι αυτοί αποφασίζουν ΠΟΙΟΙ θα έχουν προνόμια και ποιοι θα πληρώνουν με αίμα αυτά τα προνόμια.

Σήμερα οι Έλληνες καλούνται να πληρώνουν το φαγητό και τη στέγη …όχι μόνο φτωχών προσφύγων αλλά και …μισθοφόρων αποκεφαλιστών του ISIS που δούλευαν για τους τοκογλύφους.


Τα ξένα αφεντικά συνεχώς μας αποδεικνύουν και μας επιδεικνύουν ότι … ΜΟΝΟ αυτοί αποφασίζουν για την τύχη μας … κι ΟΧΙ εμείς.

Οι ύαινες της δημοσιογραφίας έχουν αποστολή να κατασπαράσσουν όσους δεν συμμορφώνονται με την σημερινή ατζέντα2
Είτε με τα Μνημόνια,είτε με την εκλογή Παπαδήμου, είτε με το κούρεμα των ομολόγων , είτε με το Δημοψήφισμα, είτε με το Σκοπιανό … είναι πασιφανές ότι όσα εκατομμύρια Έλληνες κι αν τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο στο Σύνταγμα … οι βουλευτές θα κάνουν ΜΟΝΟ ότι τους πουν οι Τραπεζίτες και μετά θα βρουν κάποια γελοία δικαιολογία για τους 

καθυστερημένους ψηφοφόρους τους που περίμεναν άλλα.
Παρόμοια μαζική επίθεση δέχτηκαν οι gay σχεδιαστές Dolce και Gabbana επειδή απλά δήλωσαν ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με τους φυσικούς γονείς τους , δηλαδή με ετερόφυλα ζευγάρια κι ότι τα παιδιά gay ζευγαριών είναι «συνθετικά» .


Πήραν φωτιά οι ύαινες της δημοσιογραφίας κι ο Elton John καλούσε σε μποϊκοτάζ … ώστε πανικόβλητοι οι μέτοχοι να αρχίσουν να πουλάνε τις μετοχές τους.

Η νέα «κανονικότητα» όπως βλέπετε επιβάλλεται στην κοινωνία …επίσης δια ροπάλου … από τους «πεφωτισμένους φιλάνθρωπους» …αυτούς που μπορεί να αφήσουν να πεθάνουν από την πείνα εκατομμύρια ανθρώπους και παιδιά … και να ΜΗΝ το μάθει ποτέ κανείς.


(Αμερική, Αφρική, Ινδία, ΙΡΑΚ, Υεμένη … δεν έχουν τέλος οι γενοκτονίες που ξέχασε η Ιστορία και η Δημοσιογραφία ) .

ΚΑΝΕΝΑΣ «σάλος» με τόσο αίμα, τόση δυστυχία, τόση αδικία…


πηγή

Πηγή: http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/02/blog-post_46.html
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: