Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΣΚΑΪ προσάρτησε την Κατερίνη στην «Βόρεια Μακεδονία»!


O ΣΚΑΙ προσάρτησε την Κατερίνη στην.... "Βόρεια Μακεδονία"! Σάλο έχει προκαλέσει δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ η οποία ενημέρωσε σήμερα το πρωί σε ρεπορτάζ για την Κατερίνη πως "τα κυβερνητικά στελέχη ανέβηκαν στην... "Βόρεια Μακεδονία"!
Και πλέον όλοι αναρωτιούνται τι παιχνίδι παίζεται;
Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ στον σύνδεσμο από τη σημερινή εκπομπή και συγκεκριμένα από το 33.40 μέχρι το 35.42 (την ώρα που το ρολόι του ΣΚΑΪ δείχνει 6.43).
Η δημοσιογράφος Αναστασοπούλου ακούγεται να λέει καθαρά "εν γνώσει τους τα κυβερνητικά στελέχη αποφάσισαν να ανέβουν στην Βόρεια Μακεδονία και να κάνουν όλες αυτές τις ομιλίες"!
Με άλλα λόγια η δημοσιογράφος ενέταξε την Κατερίνη αλλά και όλη τη Μακεδονία μας στα Σκόπια, ονομάζοντας όλη τη Μακεδονία μας "Βόρεια Μακεδονία".
Αν επρόκειτο περί λάθους γιατί δεν το διόρθωσε αμέσως αυτή ή ο συμπαρουσιαστής της o Οικονόμου;
Υπενθυμίζουμε πως είναι το δεύτερο δημόσιο κρούσμα μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ο οποίος είπε στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019:
«Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ».
«Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».
Για την ιστορία και όπως αναφέρει η wikipedia, η Κατερίνη είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Κατερίνης και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κεντρική Μακεδονία!
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου