Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

«Πέντε προδότες είσαστε»: «Αγκαλιά» με τα ΜΑΤ ο Δ.Τζανακόπουλος στην Κατερίνη - «Θερμή υποδοχή» Μακεδόνων (βίντεο)


Υπό κλοιό Mακεδόνων διαδηλωτών βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. 

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα έλαβε η Αστυνομία στην περιοχή του Επιμελητηρίου Πιερίας στην Κατερίνη προκειμένου να προστατεύσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Δεκάδες άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. 

"Προδότες, κατσαπλιάδες", φώναξαν μεταξύ άλλων ενώ φώναξαν και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι διαδηλωτές και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιο Καστόρη και Χάρη Τσανακλή. Το σύνθημα που φώναζαν κατά όσων πήγαιναν στην εκδήλωση ήταν: 

"Πέντε προδότες είσαστε".

Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.

Δείτε το ρεπορτάζ για την "θερμή" υποδοχή Δ.Τζανακόπουλου στην Κατερίνη:





«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου