Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άννα Μπάρναβιτς, έγινε "πατέρας"!!!!


Φεβρουάριος 21, 2019.
Βελιγράδι.

Η Μίλιτσα Τζούρτζιτς (στη φωτό η ξανθιά δεξιά), συνεργάτης της πρωθυπουργού της Σερβίας, Άννα Μπάρναβιτς, γέννησε γιο και το Γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι το μωρό θα ονομασθεί Ιγκόρ, γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου ‘Blic’.

«Η Μίλιτσα Τζούρτζιτς γέννησε φυσιολογικά», ενημέρωσε το γραφείο του «πατέρα» Άννα Μπάρναβιτς.

Η 43χρονη πρωθυπουργός συζεί εδώ και πολλά χρόνια με την νεότερη σύντροφό της, Δρ Μίλιτσα Τζούρτζιτς και ότι το γκέι ζευγάρι περιμένει παιδί έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες.

Η Μίλιτσα απέκτησε παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση και για αυτό τους τελευταίους μήνες δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις με την πρωθυπουργό.

Το Σερβικό Κλινικό Κέντρο- Ακτινολογίας και Μαγνητικής τομογραφίας που εργάζεται η Μίλιτσα δήλωσε ότι από τις αρχές της εγκυμοσύνης της δεν είχε έρθει να εργασθεί.

Είναι η πρώτη περίπτωση στον κόσμο που μια γκέι πρωθυπουργός γίνεται πατέρας με εξωσωματική γονιμοποίηση, αναφέρει το δημοσίευμα.


το είδαμε ΕΔΩ

Θα παραθέσω ένα σχόλιο από την ανάρτηση στο Ινφογνώμων που τα λέει όλα...

Ποιος περίμενε να έχουν πέσει τόσο τα αντανακλαστικά των Σέρβων; Προφανώς για να κυβερνά ένα gay ζευγάρι, και να ανακοινώνεται δημόσια η «πατρότητα» της Μπάρναβιτς, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα την επηρεάσει πολιτικά. 

Οι ειδήσεις αυτές αναφέρονται στα ελεγχόμενα κανάλια με ένα τρόπο είτε σοβαροφανή-φυσικό, είτε κατινίστικο-'σκανδαλοθηρικό', χωρίς σοβαρότητα ή υπευθυνότητα, χωρίς βάθος, χωρίς προβληματισμό για τα δικαιώματα των παιδιών που έρχονται στον κόσμο με αφύσικους τρόπους. 

Οποιοσδήποτε θελήσει σήμερα να αποκτήσει παιδί (για οποιαδήποτε χρήση, ακόμα και για αφαίρεση οργάνων), έχει πρόσβαση σε γενετικό υλικό και εξωσωματική γονιμοποίηση αρκεί να πληρώσει. Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή του πολιτισμού μας στο όνομα ενός παράλογου και απρόσωπου δικαιωματισμού.

Ακολουθούμε κι εμείς σαν χώρα αφού ανεχτήκαμε όσα ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις 'έμφυλες ταυτότητες' την 'αλλαγή φύλου' και την αναδοχή παιδιών από gay ζευγάρια.
Έπεται το μάθημα σεξουαλικής αγωγής [από το Νηπιαγωγείο(!)], που θα προωθεί την ομοφυλοφιλία. Σε μια χώρα που εκτός των υπολοίπων είναι διαλυμένη δημογραφικά, και αλλοιωμένη πληθυσμιακά, και χρειάζεται δυνατές υγιείς οικογένειες ως ζωντανά κύτταρα του σώματος της κοινωνίας, για να επιβιώσει.

Ακούστε παρακαλώ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Παππά που υποστηρίζει την διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας από το Νηπιαγωγείο στο εκπαιδευτικό σύστημα στο εξωτερικό (θέλει να την φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα):

Λέει από το 0.10 λεπτό:
«Μάθημα σε πρωτάκια, ΚΑΙ σε Νηπιαγωγείο, για το πόσες μορφές οικογένειας υπάρχουν.
Μία μορφή οικογένειας, ο μπαμπάς η μαμά και το παιδί.
Άλλη μορφή, η μαμά και το παιδί.
Άλλη μορφή, ο μπαμπάς και το παιδί.
Άλλη μορφή, η μαμά, η μαμά και το παιδί.
Άλλη μορφή, ο μπαμπάς, ο μπαμπάς και το παιδί.
Αυτά ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ στο σχολείο. Γιατί;Ένα πραγματικό φαινόμενο που υπάρχει, αυτό που πρέπει να κατορθώσεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ τις επόμενες γενιές.

Δηλαδή το παιδάκι να μην αισθάνεται ότι είναι ο αποδιοπομπαίος στο σχολείο του, επειδή ο τάδε έχει μια μορφή οικογένειας, ενώ ο άλλος έχει μια άλλη μορφή οικογένειας».

Λοιπόν αυτός ο τρόπος συσκότισης των πραγμάτων, δηλ. να μιλάμε για ίδιου είδους διαφορετικότητα ανάμεσα στην κανονική οικογένεια και την μονογονεϊκή λόγω θανάτου ή εγκατάλειψης απ΄τον πατέρα ή την μητέρα, και την γκέι 'οικογένεια' (ανεξέλεγκτη από κάθε άποψη, ακόμα και για την ασφάλεια του παιδιού, και όχι μόνο την ψυχική), είναι ύπουλος, και επειδή δεν θέλω να καταλογίσω δόλο σε κανένα, καταλογίζω όμως την ισοπεδωτική ιδεοληψία, που είναι ακόμα χειρότερη και πιο επικίνδυνη. Γιατί όποιος γνωρίζει το σωστό και δεν το κάνει από δόλο, έχει τουλάχιστον κάποιες πιθανότητες να συναισθανθεί κάποια στιγμή τι κάνει και να σταματήσει. Όποιος όμως έχει χαλασμένα μυαλά, το λάθος που κάνει, δεν θα έρθει ποτέ αντιμέτωπο με τη συνείδησή του.

Το ζητούμενο για τον Σ. Παππά είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Να δεχτούμε λοιπόν με βάση την 'λογική' του, οποιαδήποτε διαστροφική κατάσταση και να την διδάσκουμε στα σχολεία, επειδή κάποιοι άνθρωποι νιώθουν άσχημα και πρέπει να 'απενοχοποιηθούν'. Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι αν κάτι σώζει την ανθρωπότητα από οποιοδήποτε κακό είναι η ενόχληση της συνείδησης; Αν την σταματήσεις είναι σαν να καίγεσαι και να μην νιώθεις πόνο. Θα καθίσεις και θα καείς μέχρι να πεθάνεις.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν. Είναι επικίνδυνοι σε όλα τα επίπεδα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου