Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ Σε περιμένουμε λοιπόν, Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!


Νίκος Αντωνιάδης

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ :

Σταμάτα να κρύβεσαι από τους Έλληνες πολίτες και ΥΠΟΓΡΑΨΕ τώρα τη βεβαίωση-δήλωση που δημοσιεύω.

Κρύβεσαι και δεν απαντάς στα ερωτήματα που σου έθεσα για λογαριασμό χιλιάδων Ελλήνων. Δεν έχεις απαντήσεις. Το ξέρω.

Γι αυτό θα υπογράψεις ΤΩΡΑ τη δημόσια βεβαίωση-δήλωση ότι:

ΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ' αυτήν.

Και ότι:

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστεί ΕΣΤΩ και ένα παιδάκι, EΣΤΩ και ένας ενήλικας από τη χρήση μάσκας. Και αναφέρομαι στα παιδάκια, Βασίλη Κικίλια, γιατί ετοιμάζετε την ομαδική δηλητηρίασή τους στα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια βεβαίωση-δήλωση έχω ετοιμάσει για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα, τον γιο μου και τη μητέρα του, να φορέσουμε τη μάσκα. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.

Πρόσεξε, για να μην σου μπαίνουν ιδέες: Η ανάρτησή μου αυτή δεν συνιστά διέγερση σε ανυπακοή. Τις προϋποθέσεις για να εφαρμόσουμε τις Κ.Υ.Α., της ντροπής και του αθέμιτου πλουτισμού των φίλων επιχειρηματιών της κυβέρνησής σου, προσδιορίζω. Με απόλυτη σαφήνεια. Εάν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση που δημοσιοποιώ, εγώ πρώτος θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα και θα προτρέψω τους χιλιάδες φίλους και ακολούθους μου στο Facebook να πράξουν το ίδιο.

Θα την υπογράψεις όμως; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα:

Το ζήτημα είναι ποιον αφορά τελικά αυτό το πήδημα.

Τον τσαμπουκά δεν θα μας τον σπάσετε. Η μάσκα της υπαταγής δεν θα περάσει. Γιατί εάν δεχθούμε την υποχρεωτική μάσκα με την απειλή του προστίμου των 150 ευρώ, αύριο θα είμαστε χαμένοι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με την απειλή φυλάκισης δύο ετών.

Στο πρώτο πρόστιμο, στην πρώτη φυλάκιση, θα πάμε ομαδικά στα ελληνικά δικαστήρια. Για να αποδείξουμε την αντισυνταγματικότητα των αποφάσεων, των πράξεων και των νόμων σας. Και για να αποδείξουμε την απάτη. Στην ουσία του πράγματος.

Όπως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ανέτρεψε την κατάπτυστη διάταξή σας για την εξαίρεση των τραπεζών από το έγκλημα της απιστίας. Και με βουλεύματά του έκρινε τις διατάξεις αυτές ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και ΔΕΝ τις εφάρμοσε, ως ευθέως παραβιάζουσες την συνταγματική αρχή της ισότητας.

Γιατί και η Δικαιοσύνη ξύπνησε, Βασίλη Κικίλια. Σας έχει πάρει χαμπάρι. Όσο και να επιχειρείτε, και το έχετε πετύχει σε μεγάλο βαθμό, όπως και οι προηγούμενοι, να την ελέγχετε και να τη χειραγωγείτε. Γιατί και οι δικαστές είναι άνθρωποι, Βασίλη Κικίλια. Και έχουν οικογένειες. Έχουν παιδιά. Και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει με την υγεία και τη ζωή τους.

Θα ακολουθήσει αίτημα, σε συνεργασία με τους καλύτερους συναδέλφους μου, πανεπιστημιακούς καθηγητές και κορυφαίους ιατρούς, προς τον Ιατρικό Σύλλογο να λάβει ΑΜΕΣΑ θέση στο θέμα.

Όλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους σ' αυτή τη χώρα για τα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Σε περιμένουμε λοιπόν, Βασίλη Κικίλια:

Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!



Πηγή: http://www.oparlapipas.gr/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Νίκο Αντωνιάδη.

    Μας λέει:
    Τον τσαμπουκά δεν θα μας τον σπάσετε. Η μάσκα της υπαταγής δεν θα περάσει. Γιατί εάν δεχθούμε την υποχρεωτική μάσκα με την απειλή του προστίμου των 150 ευρώ, αύριο θα είμαστε χαμένοι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με την απειλή φυλάκισης δύο ετών.

    Αν καταλαβαίναμε το βαθύ νόημα των γραφομένων του!
    Όταν τώρα στα εύκολα υποτασσόμαστε με ένα πρόστιμο 150 ευρώ.
    Τι θα κάνουμε όταν η απειλή θα είναι φυλάκιση;

    Θυμήθηκα την ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη.
    Κάντε υπακοή σε ότι σας λένε, και να κυκλοφορείτε στους δρόμους σαν τα βόδια με μάσκες!

    ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ.

    ΒΌΔΙΑ!!!

    ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΎΜΕ;

    Εύγε Αδερφέ μου Πάνο για τα άρθρα σου!
    Έστω και ένας να ξυπνήσει και σωθεί. Μεγάλος ο μισθός σου εν τω ουρανώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ...
    Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή