Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Οι Τούρκοι έκαναν κόμικ την ιστορία της εισβολής της Κύπρου το 1974... οι προδότες εδώ σβήνουν κομμάτια ελληνικής ιστορίας...Χωρίς όρια είναι οι προκλήσεις των Τούρκων οι οποίοι πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να εκδώσουν ένα επετειακό «κόμικ» με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Το έγχρωμο εικονογραφημένο «κόμικ» το οποίο επιμελήθηκαν οι Γαζάν Σουάτ Τουργκούτ και Τσιζέν Ογκάν Καντεμιρόγλου, αναφέρεται στην Κυπριακή ιστορία. από την οθωμανική κατάκτηση του νησιού το 1571 μέχρι και το 1974.

Το περιοδικό αρχίζει με δήλωση του Ραούφ Ντενκτάς ενώ αναφέρεται και στην δράση του Δρ Φαζίλ Κουτσιούν σε σχέση με τις ενέργειες της τρομοκρατικής ΤΜΤ.

Μεταξύ άλλων, απεικονίζονται Τούρκοι αξιωματούχοι και Πρωθυπουργοί όπως ο Ισμέτ Ινονού, ο Μεντρές, ο Ντεμιρέλ, ο Ετσεβίτ και ο Ερμπακάν.


Σε δηλώσεις του, ένας από τους συγγραφείς, ο κοινωνικός ανθρωπολόγος Σουάτ Τουργκούτ είπε πως σκοπό του κόμικ είναι να μεταφέρει «σωστές» πληροφορίες στην μελλοντικές γενιές, όσον αφορά την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων.

Αναφερόμενος στην ιστορία, ισχυρίζεται ότι οι πειρατές εκδίωξαν τους Έλληνες από το νησί, κλείνοντας την Εκκλησία. «Οι Έλληνες ζήτησαν βοήθεια από τους Οθωμανούς οι οποίοι ήρθαν στο νησί το 1571 παρέχοντάς τους ασφάλεια. Οι Έλληνες έζησαν ειρηνικά με τους Οθωμανούς για 300 χρόνια μέχρι την αποδυνάμωση της Αυτοκρατορίας και την πώληση της Κύπρου στους Βρετανούς».Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για «αχαριστία» των Ε/κ οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, αργότερα έσφαξαν τους Τούρκους όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Κρήτη και στον Μωριά (Ελληνική Επανάσταση). «Λόγω της γενοκτονίας που έχουν κάνει εναντίων των Τούρκων σε πολλά μέρη , έχει εξαλειφθεί η εμπιστοσύνη της συμβίωσης», σημειώνεται.

«Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι ένα ανεξάρτητο κράτος. Οι Ε/κ αγνοούν τους Τούρκους της Κύπρου και δεν θέλουν να έχουν περιουσιακά στοιχεία. Το έργο αυτό, που θα παρουσιάσουμε στην νεολαία μας, έχει σκοπό να τιμήσει τους ήρωες και τους μάρτυρές μας στην Κύπρος.», είπε ο συγγραφέας προσθέτοντας «Αυτό το κόμικ δεν σκοπεύει να σπείρει τους σπόρους του μίσους και της εχθρότητας, αλλά για αφύπνιση των έξυπνων ανθρώπων, να μην είναι θύματα. Η Ιστορία είναι το κλάμα του παρελθόντος για το μέλλον!


ΣΧΟΛΙΟ

Όπως βλέπουμε πέραν της πλήρους παραποίησης της ιστορίας της Ελληνικής Κύπρου, και επίσης πέραν του γεγονότος ότι δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι λεγόμενοι τουρκοκύπριοι είναι κατ' ουσίαν και βιολογικώς αποδεδειγμενα, απόγονοι εξισλαμισθέντων Ελλήνων της Κύπρου, οι τούρκοι σκιτσογράφοι χρησιμοποίησαν μοντέλα από ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες της εισβολής...

Για παράδειγμα για την εικόνα με τους Τούρκους στρατιώτες και την σημαία είναι σαφές ότι χρησιμοποίησαν την παρακάτω φωτογραφία:
Απέφυγαν όμως να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες που δείχνουν την πραγματικότητα... 
Κι επίσης μιας και την ονομάζουν ακόμα και μέχρι σήμερα "ειρηνευτική επιχείρηση" να δείξουμε και τις αφίσες που χρησιμοποίησαν τα τουρκικά στρατεύματα για να διαφημίσουν την εισβολή..... φαίνεται καθαρά ο "ειρηνευτικός χαρακτήρας"...


Φυσικά οι προδότες που εξουσιάζουν την πατρίδα μας για όλα αυτά έχουν πλήρη μεσάνυχτα, αδιαφορούν και προσπαθούν να εξαφανίσουν ολόκληρες ιστορικές περιόδους από τα σχολικά μας βιβλία, σύμφωνα με τις εντολές των νεοταξιτών και τις ηλίθιες μαρξιστικές ιδεοληψίες τους...


Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου