Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Καλούν σε απολογία τους κατοίκους της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό στο νησί


Συνεχίζεται η περιπέτεια των λιγοστών Ελλήνων που τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, όταν όλα δούλευαν υπέρ του εποικισμού της χώρας, αντιστάθηκαν στη μετατροπή της Λέσβου σε «ισλαμική αποικία» και στην επικυριαρχία των ΜΚΟ.

Κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι το 2018 τόλμησαν να σηκώσουν έναν λευκό σταυρό στην περιοχή της Απελλής, που μετατράπηκε σε σύμβολο των Ελλήνων κατοίκων του νησιού, καλούνται από τις Αρχές να απολογηθούν για «κατ’ εξακολούθηση διάνοιξη λάκκου» και «παράνομη επέμβαση σε αρχαιολογικό χώρο».
Οι διώξεις, που, όπως καταγγέλλουν, είχαν ξεκινήσει με πολιτική υποκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι φαίνεται συνεχίζονται – παρά την αλλαγή της κυβέρνησης. 
Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τον σταυρό που είχε στηθεί, αλλά οι κάτοικοι του νησιού δεν το έβαλαν κάτω. Προσπάθησαν αιφνιδιαστικά να τον τοποθετήσουν στο ίδιο μέρος, αλλά αντιμετωπίστηκαν από… αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν για να τους εμποδίσουν. 
Αυτό είχε αποτέλεσμα να προσαχθούν 36 άτομα, τα οποία καλούνται τώρα να απολογηθούν. Τελικά ο σταυρός ξαναστήθηκε και η κατασκευή του έγινε κατόπιν χρηματοδότησης κυρίως από ομογενείς Αυστραλούς, που έλαβαν γνώση.

Από ό,τι φαίνεται, στο νησί αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα, όπως το χτίσιμο παράνομων τζαμιών, οι καταλήψεις περιουσιών των ντόπιων από ΜΚΟ και μετανάστες, το κύμα εγκληματικότητας, που δεν έχει αφήσει αγρόκτημα για αγρόκτημα που να μην έχει λεηλατηθεί και όλα τα υπόλοιπα, και οι Αρχές ασχολούνται με τις «διανοίξεις λάκκου» για να τοποθετηθεί ένας χριστιανικός σταυρός. 
Θα ήταν αστείο, εάν δεν ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα, που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα αρκετών εκ των πολιτών του νησιού, που είναι αντιμέτωποι με ένα σύστημα το οποίο είχε στηθεί στο νησί τους από τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ντόπιοι- και το οποίο έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό του νησιού. 
Αυτό ακριβώς καταγγέλλει σε σχετική της ανάρτηση και η δημοτική Παράταξη Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης, η οποία δημοσιοποίησε τα έγγραφα με τα οποία καλούνται οι πολίτες σε απολογία. 

dimokratianews,29|07|2020
Εμείς από ΕΔΩ 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

 1. Εύγε σε αυτά τα Παλικάρια!

  Μικρή σημασία έχει τι θα πουν οι άνθρωποι για μας.
  Σημασία έχει τι θα πει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός για εμάς.
  Μόνο του Κυρίου ο Λόγος έχει αξία.

  Και την ημέρα της κρίσεως, που από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.
  Θα τους ομολογήσει ο Ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από αυτήν για έναν άνθρωπο;

  Όσο για όλους αυτούς που τους διώκουν ειδικά τους κυβερνώντες που έχουν τον πάνω λόγο, ας γνωρίζουν καλά:

  «Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν». Λακτίζεις, κλωτσάς επάνω σε καρφιά με γυμνό πόδι. Το πόδι σου θα καταματωθή και θα πληγωθή. Τα καρφιά δεν θα πάθουν τίποτε από τα λακτίσματά σου (Πραξ. κστ´ 9-14).

  Ελάκτισαν ο Δεκιος, ο Διοκλητιανός και ο αποστάτης Ιουλιανός! Ελάκτισαν οι αιρετικοί, οι εικονομάχοι και τα σκυλιά του Ισλάμ!

  Και τι απέγινε έπειτα από τόσα σκληρά λακτίσματα; Δεν έπρεπε, με την ανθρώπινη λογική, να είχε καταπέσει και αφανισθεί η Εκκλησία; Δεν έπρεπε να αδειάσουν και να κλείσουν οι Ιεροί Ναοί και να είχε σβήσει το φως του Ευαγγελίου;

  Και όμως, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Χαθηκαν, εξαφανίστηκαν οι διώκται της Εκλησίας. Τους κατέταξε η Ιστορία στις σελίδες της αισχύνης. Πολλοί μάλιστα τρελλάθηκαν και αυτοκτόνησαν.

  ΤΡΕΛΆΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΑΝ! Μήπως το ίδιο θα πάθουν και όλοι αυτοί οι σημερινοί διώκτες.

  Ουδέν Εκλησίας δυνατώτερον, άνθρωπε. Λύσον τον πόλεμον, ίνα μη καταλύση σου την δύναμιν• μη είσαγε πόλεμον εις ουρανόν (=μη αρχίζης πόλεμο με τον ουρανό).

  Ας προσευχόμαστε για όλους αυτούς τους Αδελφούς μας που διώκονται για την Πίστη μας. Και όπως μπορεί ο καθένας μας ας βοηθάει.
  Εύχομαι σε όλους να ομοιάσουμε το ΘΆΡΡΟΣ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή