Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μάς θέλουν με φίμωτρο. Βάλθηκαν να μας τρελλάνουν και να μας μεταβάλλουν σε ἀγέλη μασκοφόρον.


ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας λέγει: 13 φορές πιο πιθανό να νοσήσουμε με υφασμάτινη μάσκα.

«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν» σημείωσε ο καθηγητής.fimotroΤην άποψη ότι οι υφασμάτινες μάσκες είναι εν δυνάμει «επικίνδυνες» εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σημειώνοντας πως έως σήμερα δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι η υφασμάτινη μάσκα μάς προστατεύει από τη μετάδοση λοιμώξεων και άρα και από τον κορονοϊό.

«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές μελέτες, η καλύτερη που κυκλοφορεί, που λένε ότι αν φοράω συνέχεια υφασμάτινη μάσκα, για αρκετή ώρα, έχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού, απ’ ό,τι αν φοράω χειρουργική μάσκα και 8 φορές από το να μη φορά καμία μάσκα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha.


«Η μόνη λογική που μπορεί να έχει μία υφασμάτινη μάσκα είναι να τη φοράω για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να νοτίσει. Μέχρι, δηλαδή, από την εκπνοή μου να υγρανθεί. Πριν λίγο καιρό, επίσημα όργανα της επιστήμης δεν έλεγαν για υφασμάτινες μάσκες. Υπάρχει σοβαρή μελέτη που είναι ε

ναντίον της χρήσεως και υπάρχει ελεύθερα στο διαδίκτυο μελέτη που συλλέγει τα αποτελέσματα από όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, που αφορούν όμως κυρίως τις χειρουργικές μάσκες, και που λέει ότι το όφελος είναι μάλλον μικρό», συμπλήρωσε ο καθηγητής.
Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:+https://www.ethnos.gr/ygeia/103785_kathigitis-pneymonologias-13-fores-pio-pithano-na-nosisoyme-me-yfasmatini-maska


«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Φοβερές οι μάσκες στις φωτογραφίες.

    Αλλά όμως αυτές των δημοσιογράφων είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους!!
    Τέτοια εφαρμογή ούτε ο καλύτερος σχεδιαστής δεν θα την έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή