Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Έκλεισε οριστικά η υπόθεση με τις μετοχές «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 1999....



....ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! (αυτό είναι το κατάντημα της ελληνικής δικαιοσύνης της εποχής των μνημονίων)

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις μετοχές «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών το 1999 αθωώθηκαν οριστικά. 

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε την περασμένη Παρασκευή την έφεση υπέρ του νόμου, την οποία είχε ασκήσει τον περασμένο Φεβρουάριο η εισαγγελέας Εφετών Αθηνά Θεοδωροπούλου, κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που είχε αθωώσει τους συνολικά 36 κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Μετά την εισαγγελική έφεση, οι 36 χρηματιστές και επιχειρηματίες κινδύνευαν να βρεθούν για τρίτη φορά στο ακροατήριο, για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση, η οποία συμπληρώνει το όριο παραγραφής των αδικημάτων τον Μάρτιο του 2019.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή σήμερα την ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, με την οποία ζητούσαν να κριθεί ως απαράδεκτη η έφεση της κ. Θεοδωροπούλου.

Υπενθυμίζεται, ότι η αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2018 ήταν η δεύτερη για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. 

Έχει προηγηθεί ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το 2013, η οποία αναιρέθηκε από τον Αρειο Πάγο, με αποτέλεσμα οι «36» να βρεθούν ξανά ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου, υπό άλλη σύνθεση, που και πάλι κατέληξε σε αθώωση των κατηγορουμένων.


[Πηγή]http://koukfamily.blogspot.com/2018/07/1999.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου