Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την δράση συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας και για την δολοφονική επίθεση στα μέλη του Ιερού Λόχου!


Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής. Σε λιγότερο από 4 ώρες μαζεύτηκαν σημαντικότατος αριθμός αγαθών!

Η δράση  ολοκληρώθηκε σήμερα 26/7 με την αποστολή  της βοήθειας  με ιδιωτικές εταιρίες  ταχυδρομείου παρότι ο προγραμματισμός μας ήταν να ολοκληρωθεί εχθές (25/7)
ώστε τα αγαθά που συλλέξαμε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται προς τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.



  Η καθυστέρηση είναι απόρροια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκαν δύο μέλη μας από έξι θρασύδειλους του αναρχικού χώρου,που έφεραν κράνη και ρόπαλα και μετέβαιναν σε 3 μηχανές.

Επειδή υπάρχει πολύ παραφιλολογία από τα διάφορα ιστολόγια,είναι καλό να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.


Τα δύο μέλη μας δέχτηκαν αναίτια και απρόκλητα επίθεση στις 25/7, στην συμβολή Α.Παπανδρέου και Μ.Αλεξάνδρου στα Μετέωρα Θεσ/κης στις 20:20 περίπου,κατά την μεταφορά της ανθρωπιστική βοήθειας  από την πλατεία Μετεώρων προς ιδιωτική εταιρία ταχυδρομείου,από 6 άτομα που ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και όπως γράψαμε επέβαιναν σε 3 μηχανές.


Παρότι τα μέλη μας δεν έφεραν τίποτα προς προστασία τους,χάρις την αυτοθυσία και το θάρρος που επέδειξαν αποφύγαμε τα χειρότερα.

Οι άνανδροι ψευτοαναρχικοί  προσπάθησαν να τραυματίσουν βαριά ή και να σκοτώσουν τα μέλη μας !Βλέποντας  όμως ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν πανικοβλήθηκαν  και τράπηκαν σε άτακτη φυγή  παρατώντας το ένα μέλος της ομάδος τους εκεί !!!

Ο δε θρασύδειλος και επίδοξος φονιάς,πανικόβλητος βλέποντας ότι η ομάδα του αποχωρεί με τα μηχανάκια και τον εγκαταλείπουν άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση για να διαφύγει .
Τα μέλη του συλλόγου μας που συνέχιζαν στην πλατεία Μετεώρων την  συλλογής της βοήθειας και ειδοποιήθηκαν για το συμβάν,προσέτρεξαν άμεσα στον χώρο της επίθεσης.

Πληροφορούμενοι δε τις λεπτομέρειες της επίθεσεις τα μέλη μας εξαπέλυσαν άμεσα ανθρωποκυνηγητό,ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Σε λιγότερο από λίγα λεπτά ένα μόνο μέλος μας εντόπισε τον πεζό διαφεύγοντα δράστη να προσπαθεί αρχικά να διαφύγει τρέχοντας και τελικά να παρακαλάει τους περίοικους να τον βοηθήσουν φωνάζοντας ότι τον κυναγάει ο Ιερός Λόχος να τον δείρει!!!
Η καταδίωξη δεν κράτησε παρά λίγα λεπτά αφού ο θρασύδειλος αναρχοάπλυτος τρούπωσε σαν ποντικός σε ένα βενζινάδικο της περιοχής για να γλυτώσει.


Περιττό να πούμε ότι ο μόλις πριν λίγα λεπτά "νταής και μάγκας που τσακίζει φασίστες στις γειτονιές" πόσο έτρεμε όταν το μέλος μας τον στρίμωξε μέσα στο βενζινάδικο.

Όποιος έχει φαντασία ας την βάλει να δουλέψει...
Τελικώς εμφανίστηκε η αστυνομία όπου και συνέλαβε τον επίδοξο φονιά και νυν φοβισμένο ποντικό και τον οδήγησε στην ασφάλεια.
Ο δράστης ήταν Έλληνας και στην ηλικία γύρω στα 30.

Συνοψίζοντας τα γεγονότα και ως τελικό συμπέρασμα καταλήγουμε ότι ψευτοαναρχικοί είναι ένα μάτσο θρασύδειλα σκουπίδια της κοινωνίας,που μισούν οτιδήποτε  είναι ελληνικό και που επιτίθενται  με σκοπό να δολοφονήσουν ανθρώπους μόνο όταν είναι τριπλάσιοι σε αριθμό και οπλισμένοι έναντι σε άοπλους.

Όμως αυτή την φορά δεν τους βγήκε όπως το θέλανε.
Ο σύλλογος μας καλεί του φίλους και τα μέλη του να συνεχίσουν απρόσκοπτα το εθνικό τους έργο και να μην ασχολούνται καθόλου με τα σκουπίδια της κοινωνίας που θέλουν να αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί" . 

Ο αγώνας για μια Ελλάδα
Ελεύθερη,Ελληνική και Ορθόδοξη
συνεχίζεται με αμείωτο πάθος!

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 29/7 και ώρα 20:30 στον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούμε για να διαδηλώσουμε κατά της ανθελληνικής και άχρηστης κυβέρνησης των συριζοανελ.
Καλό Αγώνα σε όλους

ΙΣΧΡ ΝΙΚΑ

[Πηγή]http://koukfamily.blogspot.com/2018/07/blog-post_380.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου