Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

O Σκλαβενίτης πέρα από τους πυρόπληκτους φροντίζει και όλους τους εθελοντές


«Και φυσικά ο αφανής-διακριτικός ήρωας Σκλαβενίτης. Όλες αυτές τις μέρες πέρα από τους πυρόπληκτους φροντίζει με αγάπη και όλους εμάς τους εθελοντές.»

 

Εθελοντής δημοσίευσε φωτογραφίες με την δωρεάν παροχή τροφής και νερών του σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης στους εθελοντές.

Συγκεκριμένα γράφει ο Dimitrios Gkikas:
Και φυσικά ο αφανής-διακριτικός ήρωας Σκλαβενίτης…
  Όλες αυτές τις μέρες πέρα από τους πυρόπληκτους φροντίζει με αγάπη και όλους εμάς τους εθελοντές. 
  Γνώρισα τον διευθυντή του Σκλαβενίτη της Ραφήνας και μιλήσαμε έξω από το γήπεδο καθώς έφτασε με ένα φορτηγό ψυγείο με παγωμένα νερά.
  Τον Πλησιάζω,γνωριζόμαστε, και του λέω πόσο με έχει συγκινήσει η στάση του Σκλαβενίτη που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή σε οτι χρειαζόμαστε.Και μου απαντάει ότι αυτό δεν είναι τίποτα.
  Μου λέει μία ιστορία που συνέβη Την ίδια ημέρα. Είχε πάει στο κατάστημα της Ραφήνας μία κοπέλα η οποία εθελοντικά φροντίζει τους πυρόπληκτους. και την Ρωτάει ο Λάζαρος: όλα καλά με τις προμήθειες?
  Και του απαντά: Όλα καλά απλά τα νερά είναι πάρα πολύ ζεστά μέσα στο λιοπύρι.  Μόλις έφυγε η κοπέλα μετά από μισή ώρα πήγε στο κατάστημα ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης να μιλήσει με τον Λάζαρο για το πώς είναι η κατάσταση με τους πληγέντες, και του λέει αυτό που μολις πριν μισή ώρα του είχε πει η κοπέλα.
  Κατ ευθείαν έστειλε ένα φορτηγό ψυγείο γεμάτο παγωμένα νερά συν φορτηγό με καθαριστικά, χαρτικά κτλ.
  Επίσης δεν θα ξεχάσω τον διευθυντή ο οποίος βουρκωμένος μου είπε και μία άλλη ιστορία για τρία άτομα από το κατάστημά του,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ όπως τους αποκάλεσε, που έχασαν το σπίτι τους στην πυρκαγιά. 
Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να πω τι έκανε ο Σκλαβενίτης για αυτά τα τρία άτομα Μόνο αυτό θα σας πω…. Δεν υπάρχει η ανθρωπιά του!
  Εμείς εδώ….συνεχίζουμε ακάθεκτοι….ελάτε! Όλοι μαζί μπορούμε

[Πηγή]https://thlegrafima.blogspot.com/2018/07/o_28.html

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου