Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ξένα ΜΜΕ προειδοποίησαν για το φονικό στο ΜΑΤΙ λίγες μέρες πριν; ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ



Προγραμματισμένος Εμπρησμός μέσα σε αστικό ιστό λογίζεται τρομοκρατικό κτύπημα. 

Άραγε το κακό αυτό θα καταλαγιάσει ή θα έχουμε συνέχεια; 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας λυπάται και το καλοκαίρι αυτό είναι πρωτόγνωρα βροχερό γιατί θα μας έκαιγαν όλους. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Είναι τραγωδία ή ακήρυκτος πόλεμος ; 
Το ανακριτικό της πυροσβεστικής κάπου θα καταλήξει. 

Αλλά και οι τρομοκράτες έχουν όπως φαίνεται εξελιγμένη δορυφορική πρόβλεψη . 

Τα μηνύματα που βγαίνουν σήμερα από τα ανθρωποκτόνα δρώμενα είναι λογικά – πολιτικά και κατ εξοχήν Πνευματικά. 

Η απόσταση με αυτοκίνητο μεταξύ του  Δυτικού προαστείου στο Μάτι και του ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ στην Μεσογείων με βαριά κυκλοφορία είναι μόλις τρία τέταρτα. 
Κάποιοι ήθελαν να δώσουν ένα ΜΗΝΥΜΑ σοκ και δέους αλλά και να δοκιμάσουν τις αντοχές της πολιτικής και στρατιωτικής μηχανής. 

Το παράξενο της υπόθεσης: 

Μόλις  μια βδομάδα πριν στις 16 Ιουλίου του 2018 έχουμε μια ιδιότυπη προειδοποίηση. 

« Daily Star: H Ελλάδα μπορεί να γίνει στόχος τρομοκρατών το καλοκαίρι»

« Η Ελλάδα, οι ακτές της Ισπανίας, τα Κανάρια Νησιά, η Τουρκία και η Κύπρος είναι ανάμεσα στους πιθανούς στόχους, όπως και θέρετρα στη Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Star. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες προέρχονται από κρυπτογραφημένα email, τηλεφωνήματα και από τις υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών. 

Η 34χρονη Λιθγουάιτ, ή «Λευκή Χήρα» είναι η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο. Θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό δεκάδων επιθέσεων αυτοκτονίας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, υπάρχει ο φόβος ότι έχει στρατολογήσει έως και 30 τρομοκράτες, που έχουν διδαχτεί πώς να φτιάχνουν γιλέκα με εκρηκτικά και να επιλέγουν τους δικούς τους στόχους.» 

Τότε αρθρογραφούσαμε σήμερα κλαίμε 

« Σε αυτή την ρευστή γεωπολιτική συγκυρία εν μέσω μάλιστα και τουριστικής περιόδου η Ελλάδα καλείται να δώσει πάλι ιστορικές εξετάσεις. 

Ο καθένας σήμερα γνωρίζει τι δράματα περνάει εν μέσω μνημονιακής αβάστακτης καθημερινότητας και έχει να παλέψει επιπρόσθετα  με όλα τα θηρία της νέας εποχής. 
Αδελφοί χρειάζεται  τώρα επαυξημένη εγρήγορση και όχι ψύχωση.»  
Για να δείτε τι λέει η ιστορία των τρομοκρατικών πυρκαγιών… 

Ο Έλληνας πρέσβης Δημήτριος Κοσμαδόπουλος στο βιβλίο του « το οδοιπορικό ενός πρέσβη στην Άγκυρα 1974- 1976» αναφέρει με γλαφυρό τρόπο την στιχομυθία του με τον τούρκο γενικό διευθυντή πολιτικών υποθέσεων ονόματι Σοιζέλ. Ο συγκεκριμένος του ανέφερε ότι « η χώρα του ζει με ένα συνεχές άγχος έλλειψης ενέργειας» 

Όταν η τότε Ελληνική κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου βολιδοσκοπούσε από τα μέσα της δεκαετίας του 80 να εξορύξει τα άμεσα εκμεταλλεύσιμα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα στην θέση Μπαμπουρας- ακρωτήριο ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ στην Θάσο , οι « υπηρεσίες»  τις τουρκίες βρισκόταν σε άμεση εγρήγορση. 

Και αίφνης μέρες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ τον Δεκαπενταύγουστο του 1985 βιώσαμε και συμμετείχαμε σε ομάδες κατάσβεσης τρομακτικών πυρκαγιών στην συγκεκριμένη περιοχή.  

 «Εκατοντάδες κάτοικοι της Καβάλας τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Αυγούστου 1985 άρχισαν να εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη εξαιτίας πυρκαϊάς που είχε ξεσπάσει την προηγουμένη μέρα στο δάσος της πόλης και είχε λάβει διαστάσεις.  

Οι σειρήνες στο δημαρχείο ηχούσαν επί ώρες-για πρώτη φορά μετά τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έγραφαν οι εφημερίδες τότε. H καταστολή της πήρε ημέρες.  
Στο μεταξύ πυρκαϊά είχε ξεσπάσει και σε δασικές περιοχές στο νότιο τμήμα της Θάσου. 

Από το νησί 20.000 τουρίστες και 7.000 ντόπιοι έφθασαν στην Καβάλα με φεριμπόουτ που τους μετέφεραν στο λιμάνι ή στην Κεραμωτή Νέστου.  

Μάλιστα, 200 τουρίστες οι οποίοι επιχείρησαν να πάνε κολυμπώντας στην Καβάλα-μη γνωρίζοντας ότι η απόσταση ήταν 17 μίλια-περισυνελέγησαν από αλιευτικά σκάφη, ανέφεραν τα ρεπορτάζ στα «Νέα».  

H φωτιά στη Νότια Θάσο (14-22 Αυγούστου 1985) κατέκαυσε 118.000 στρέμματα δάσους και θάμνων ενώ υπήρξαν και ανθρώπινα θύματα.» 
  
Πηγή: εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 17-8-1985 

Όταν επέστρεψα ως στρατεύσιμος έφεδρος ανθυποσμηναγός στην Πτέρυγα Μάχης που υπηρετούσα, αναρωτιόμουν πως έγινε αυτό το τεράστιο κακό ανήμερα της Παναγίας με δεκάδες πάλι ανθρώπινα θύματα στην Θάσο . 
Δεν μπορούσα να εξηγήσω τις απορίες των ντόπιων πως ξεκινούσαν ταυτόχρονα φωτιές. 

Την απορία μου την έλυσαν συνάδελφοι μου που κατέγραψαν από αεροφωτογραφίες τα σημεία έναρξης των πυρκαγιών. 
Φυσικά δεν μπορούσαν  να  μας πούμε περισσότερα γιατί οι πληροφορίες ήταν διαβαθμισμένες, όπως μας τόνισαν. 

Η τότε Ελληνική κυβέρνηση δεν ανέφερε τίποτε. 
Αλλά δεν πειράζει διότι την αλήθεια την αποκάλυψαν οι τούρκοι μετά από χρόνια. 
Λίγο καιρό μετά αφού εισήλθαμε στα μνημόνια το 2011 βρέθηκε ο τούρκος να κομπορρημονεί.  

«Φωτιές» αντίστοιχες με εκείνες των Ελληνικών δασών ανάβουν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος αποκάλυψε πως πολλές από τις πυρκαγιές στα ελληνικά δάση την περίοδο 1995-1997, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ. 

Ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας στην εφημερίδα Μπιργκιούν (Birgun) της Τουρκίας, μίλησε για μυστικά κονδύλια τα οποία χρησιμοποιούνται από το τουρκικό κράτος, και αποκαλύπτονται από κάθε απερχόμενο πρωθυπουργό μόνον στο επόμενο.»


  http://www.iefimerida.gr/news/30157/

Ασύμμετρες Απειλές και μαζί έρχονται Παράλληλες Απειλές. 
Αγαπητοί κύριοι αν σκέφτεστε πραγματικά να προχωρήσετε στην επέκταση των νόμιμων ενεργειακών δικαίων στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα μας .. να το πείτε από πριν στον Ελληνικό Λαό να φυλάει και να περιπολεί τις ζωές  και τα σπίτια του. 

Η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων απαιτεί ετοιμότητα και πνευματική εγρήγορση. 

Μέχρις εδώ ..γιατί στα αυτιά μου έρχονται οι φωνούλες των παιδιών και των μανάδων που αγκαλιάστηκαν πρώτα και μετά απανθρακώθηκαν στο Μάτι της Αττικής μια ώρα δρόμο από το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ στην Μεσογείων. 

Αν σας πω άχρηστους μπορούν να ξαναγυρίσουν οι αθώες ζωές; 
Φυσικά ΟΧΙ  

Αλλά οι ψυχές αυτές σας κρίνουν  ήδη από τον Ουρανό και εκεί μπροστά στο ΘΡΟΝΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ παρακαλούν για εμάς που μείναμε στα χέρια σας και στις αποφάσεις σας.  

Αλλοίμονο μας και δεν μιλάω πολιτικά , ούτε καν με ενδιαφέρει η πολιτική ίντριγκα αλλά η ΕΠΙΒΙΩΣΗ της αγαπημένης μου Πατρίδας. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

[Πηγή]https://www.triklopodia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου