Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΕΛ: "Αχ Ελλάδα...τι μέρα σου ξημέρωσε"Με ποστάρισμά του στα social media, o ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στην εθνική μας τραγωδία και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών. Ανακοινώσεις από Ανόρθωση και Ομόνοια.

ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στην εθνική μας τραγωδία και με ποστάρισμά του στα social media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών. Αναλυτικά όσα αναφέρει η κυπριακή ομάδα:


"Αχ Ελλάδα...τι μέρα σου ξημέρωσε. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Κουράγιο στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι προσευχές μας είναι για εσάς... #Greece #greecefire", ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter η κυπριακή ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: "Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζουμε τον συγκλονισμό μας για τα τελευταία γεγονότα στη μητέρα πατρίδα με τις φονικές πυρκαγιές που κατακαίουν την Αττική και την οδύνη μας για τον εφιαλτικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων.

Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Σε μια τέτοια δύσκολη ώρα, ολόκληρος ο Ελληνισμός στρέφει τη σκέψη και τις προσευχές του σε όλους τους συνέλληνες που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα αλλά και είδαν τους κόπους τους να κατακαίονται από τη μανία της λαίλαπας.

Μακάρι ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στα σωστικά συνεργεία, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν και τη ζωή τους ακόμα για την κατάσβεση των πυρκαγιών και τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Ευχόμαστε το κακό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, χωρίς άλλα θύματα".

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας: "Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία στην Ελλάδα. Το ανθρώπινο δράμα στο αποκορύφωμα, υλικές & φυσικές καταστροφές. Δύναμη & κουράγιο στον Ελληνικό λαό, στους συγγενείς των θυμάτων, στους τραυματίες. Τα ερωτήματα πολλά. Προσοχή στα δάση. Κίνδυνος πυρκαγιών, λόγω καιρικών συνθηκών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου