Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ LEROY MERLIN ΔΕΝ ΤΑ’ ΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ’ ΣΠΑΣΑΝ!



Είναι γνωστό σε όλους τους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ότι εκτός από τους φόρους που πρέπει να πληρώσει η επιχείρησή τους στο κράτος, πρέπει να πληρώσει και τους… «επαναστατικούς» φόρους. Πρώτος διδάξας και… εισπράξας το… τιμημένο κουκουέ.

Του οποίου οι… εισπράκτορες περνάνε πάντα την προκαθορισμένη ημέρα κάθε μήνα και τα παίρνουν από τους επιχειρηματίες, δίνοντάς τους τα αντίστοιχα κουπόνια – για να εξασφαλίζεται ότι όλα τα λεφτά πάνε στο κομματικό ταμείο κι όχι στις τσέπες των… εισπρακτόρων.

Όποιος επιχειρηματίας δεν υποκύψει στον ξεκάθαρο εκβιασμό, κηρύσσεται… εχθρός του λαού και το ΠΑΜΕ του στήνει απεργία!

Τη μαφιόζικη κουκουέδικη μέθοδο έχουν ζηλέψει και τα συντρόφια του ακροαριστερού χώρου, που εκβιάζουν και τα παίρνουν με τον ίδιο τρόπο, για το «επαναστατικό ταμείο».

Με τη μόνη διαφορά, πως τα δικά τους αντίποινα σε όποιον επιχειρηματία δεν είναι… «ταμειακώς εντάξει» δεν είναι οι απεργίες, αλλά η πρακτική των νονών της νύχτας: 

Aρχίζουν με «προειδοποιητικό» σπάσιμο των βιτρινών και στις περιπτώσεις που δεν υπάρξει συμμόρφωση, καταλήγουν στις βομβιστικές ενέργειες.

Στα πλαίσια αυτά, σήμερα τα ξημερώματα, τα ντερβίσια του Ρουβίκωνα έσπασαν τις τζαμαρίες    στο κατάστημα της «Leroy Merlin» στην Κηφισίας και στην συνέχεια πέταξαν μπογιές, με την δικαιολογία ότι η ιδιοκτησία απέλυσε εργαζόμενη.

Άραγε, η μόνη εταιρεία που απολύει εργαζομένους είναι η  “Leroy Merlin”; Τις άλλες γιατί δεν τις σπάνε;

(ΥΓ): Ποιο είναι το πιο επικερδές επάγγελμα στην μεταπολιτευτική Ελλάδα; Προφανώς, αυτό του κομμουνιστή!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου