Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Φοβερό έγγραφο ντοκουμένο : Ο Χίτλερ προγραμμάτιζε την ανεξαρτησία της Μακεδονίας πριν από 80 χρόνια !


Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο Χίτλερ προγραμμάτιζε πριν από 80 χρόνια την ανεξαρτησία της Μακεδονίας. Αυτό αποκαλύπτεται από το φοβερό έγγραφο-ντοκουμέντο που παραθέτουμε εδώ από το βιβλίο του Μιχάλη Κάχρη :“H Ευρωπαικη Ενωση της Γερμανιας του 4ου Ραιχ”. 

Το έγγραφο απευθυνόταν προς το Γερμανικό Προξενείο στην Σόφια της Βουλγαρίας, που ως σύμμαχος του 3ο Ράϊχ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε καταλάβει την Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη. Στο έγγραφο αυτό,ο Φυρερ δηλώνει απερίφραστα οτι, η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση. 

To έγγραφο αναφέρει σχετικά: 


Για τον Προξενο. 

”Ο Φυρερ σήμερα αποφάσισε οτι η κήρυξη της αυτονομίας της Μακεδονίας,πρέπει να γίνει τώρα χωρίς καμμιά περαιτέρω καθυστέρηση.Ο Υπουργός Εξωτερικών σας καλεί λοιπόν,για άλλη μια φορά να αναφέρετε το θέμα ανεξάρτητα απο τις ανησυχίες σας αναφέροντας παράλληλα ποιος απο εσάς είναι ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή αυτης της δράσης και την επιτροπή η οποία θα αναλάβει την διακήρυξη της ανεξαρτησίας της Μακεδονίας”. 

Αυτό που δεν πέτυχε ο Χίτλερ του 3ο Ράϊχ, το πέτυχε το 4ο Ράϊχ πολλές δεκαετίες μετά. Και σήμερα, αυτή τη δόλια μεθόδευση, την επιβραβεύει και η “αριστερή” κυβέρνηση με την συμφωνία των Πρεσπών.
Πηγή: https://odosdrachmis.gr/?p=26865
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου