Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ (ΧΘΕΣ) ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Γράφει ο Πάναδρος Έλλην

Σήμερα (χθες) είναι (ήταν) μια μέρα ιστορική. Παραδόθηκε έδαφος ελληνικό χωρίς μάχη για πρώτη φορά στην ιστορία μας με την ανοχή του ‘’ελληνικού’’ στρατού.

Κανένας πολιτικός προδότης δεν θα μπορούσε να πράξει μια τόσο μεγάλη μειοδοσία χωρίς τη βοήθεια η την ανοχή του στρατού.

ΟΛΟΙ οι αξιωματικοί τουλάχιστον από λοχαγό, ίλαρχο κλπ και πάνω είναι συνένοχοι με τους ελληνόφωνους πολιτικούς προδότες για εσχάτη προδοσία. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. 

Όταν παραδίδεις εδάφη και ιστορία είναι πράξη στρατιωτική και ο μόνος ικανός αλλά και υπεύθυνος να την ανατρέψει είναι ο στρατός. 

Γιατί ο στρατός είναι αυτός κυρίως που έχει δώσει όρκο να ‘’φυλάτει Θερμοπύλες’’, έχει πρόσβαση στον οπλισμό, έχει εκπαίδευση, τα μέσα και τον κατάλληλο αριθμό για να μπορέσει να αποτρέψει τέτοιες ενέργειες.

Αντίθετα, εδώ βλέπουμε στρατιωτικούς να υπογράφουν προδοσίες, όπως ο Ναύαρχος Αποστολάκης που υπόγραψε ήδη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και που πήρε ως αντάλλαγμα το ‘’υπουργιλίκι’’! 

Στην ίδια μοίρα είναι ο διαφημισμένος από το σύστημα, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος επί των ημερών του, εις γνώση του και με την ανοχή του δημιουργήθηκε ο στρατός κατοχής SEEBRIG στην Ελλάδα. 

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος συνεργάζεται και επισκέπτεται τον κατοχικό στρατό στον Τύρναβο.

Χειρότερος όλων είναι ο υποστράτηγος Νίκος Τόσκας ο οποίος έπραξε ότι και οι παραπάνω όχι μόνο σαν στρατιωτικός, έστω και σε αποστρατεία, αλλά και ως υπουργός εν ενεργεία. Κορυφαία στιγμή της μειοδοτικής καριέρας του η ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για όλους τους ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και το σύνολο των ΜΑΤ, οι οποίοι είναι αυτοί που προστατεύουν όλους τους προδότες και διευκολύνουν την εφαρμογή όλων των κατοχικών ‘’νόμων’’. Είναι αυτοί που στέκονται ενάντια σε κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού να ανατρέψει τις εκάστοτε προδοσίες και μνημόνια με την ειρηνική παρουσία του στα συλλαλητήρια. Είναι αυτοί οι ίδιοι που πολλές φορές φορώντας κουκούλες και μάσκες δημιουργούν επεισόδια – προβοκάτσιες προκειμένου μετά να επέμβουν οι συνάδελφοι τους με δακρυγόνα και κλομπ να διαλύσουν τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού.

Όλοι οι παραπάνω να είναι σίγουροι ότι την μέρα που θα γίνει ανακατάληψη της χώρας μας θα κάτσουν στο σκαμνί. Καμία δικαιολογία δεν θα είναι ικανή να τους σώσει. Το ‘’εκτελούσα διαταγές’’ δεν θα αποτελεί τεκμήριο αθωότητας αλλά ένοχης. Γιατί όποια διαταγή εκδίδεται από κατοχική κυβέρνηση και εκτελείται , τότε αυτός που την εκτελεί είναι συνένοχος. Είναι συνένοχος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η συνθήκη των Πρεσπών είναι άκυρη για πολλούς και διάφορους λόγους που θα τους βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο. Εμείς προσωρινά θα καταπιούμε την πίκρα της προδοσίας που μας κέρασαν σήμερα (χθες) όλοι οι ένστολοι με την σιωπή, την ανοχή και την αδράνεια τους αλλά να ξέρουν ότι αυτή η πράξη τους αποτελεί και τον τερματισμό της καριέρας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας τους στον κατάλληλο χρόνο. Από εδώ και εμπρός οι νύχτες τους θα είναι εφιαλτικές από το άγχος και τις τύψεις τους για την αθέτηση του όρκου τους.

Σήμερα (χθες) οι ένστολοι πρόδωσαν τη Μακεδονία μας. Κουράγιο Έλληνες.

Σύντομα εμείς οι απλοί πολίτες θα δώσουμε τη λύση που δεν έδωσαν αυτοί ορκίστηκαν να το κάνουν.

Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Αλέξανδρε. Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Παύλο Μελά. Εμείς δεν πρόκειται να σε προδώσουμε Παναγιά μου.

Οι Έλληνες δεν πρόδωσαν τη Μακεδονία. 

Οι εβραίοι που κυβερνούν το έκαναν και οι ένστολοι συνεργάτες τους. 

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
-------------------------------------------------------
Σχόλιο: Ἰδοῦ παράδειγμα ἔνστολου Ἕλληνα πατριώτη ποὺ τιμᾶ τὴν στολὴ του...


«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Η μασονία (σατανάς) έχει διαφθείρει όλους τους άρχοντές μας: Πολιτικοί, δικαστές, στρατιωτικοί, επίσκοποι... Όσο πιο ψηλά τόσο περισσότερη η σαπίλα! Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή