Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΚΑΝΑΛΙΩΝ - Κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό, προβάλλεται και θεοποιείται..


ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΚΑΝΑΛΙΩΝ - Κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό, προβάλλεται και θεοποιείται..

Φίλοι μου,

Τις τελευταίες ημέρες έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από φίλους γεμάτα φοβίες, μελαγχολία, απόγνωση και το τελικό ερώτημα ήταν τι θα κάνουμε.

Στους περισσότερους συνέστησα να κλείσουν τις τηλεοράσεις, και να μην τις ανοίξουν άλλη φορά, να σηκωθούν από το ντιβάνι και να πάνε να ξεδώσουν εκτός σπιτιού για να προφυλαχτούν από τα τεράστια ποσά αρνητικής ενεργείας που παράγουν τα θεάματα και οι ειδήσεις των τηλεοράσεων.

Δεν χρειάζεται να μας πολεμήσει κανένας γιατί αυτοεξοντωνόμαστε, κάθε καλό θάβεται στα αρχεία των τηλεοράσεων και κάθε ύποπτο, βρώμικο και ανθελληνικό προβάλλεται και θεοποιείται.

Ο Ερντογάν φταρνίζεται και στην Ελλάδα συναχωνόμαστε, καταντήσαμε φοβισμένοι σαν τους λαγούς, ο Τούρκος πρόεδρος έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα και κάνει εξαγωγή προβλημάτων με λεονταρισμούς και όχι πόλεμο.

Ο ναρκομανής Αλβανός Ράμα αγωνίζεται για την δόση του χωρίς να έχει καταλάβει που βρίσκεται, και όμως αυτός ο πρεζάκιας εκθειάζεται από τις Ελληνικές τηλεοράσεις.

Έγινε σίριαλ αν θα διαλυθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός η όχι και ο πρωθυπουργός της χώρας βιάζεται περισσότερο από τον Σκοπιανό ομόλογο του να του παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας, ένας θλιβερός άνθρωπος χειρότερον του οποίου δεν έχει να δείξει η παγκόσμια ιστορία.

Ο επάρατος δολοφόνος ο Κουφοντίνας καταδικασμένος έντεκα φορές σε ισόβια κάνει βόλτες στο Κολωνάκι και τα κανάλια της "ξεφτίλας" τον μετέτρεψαν σε τηλεοπτικό αστέρα.

Λουστραρισμένες καλλονές γίνονται καθημερινά δημόσιο θέαμα ξεπεσμού λανσάροντας την νέα μέθοδο του εύκολου πλουτισμού.

Οι μάγειροι έγιναν "προφέσορες" για να μας δείξουν πως μαγειρεύεται ο αστακός, οι γαρίδες και ο ξιφίας, πως τρώγονται τα εξωτικά φρούτα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας δεν έχει τα καθημερινά χρειώδη προς το ζην και παθαίνει μελαγχολία.

Ο πόλεμος αυτός ήδη μας έχει γονατίσει, ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι η οποια Ελληνική κυβέρνηση με το κοπάδι όλων των αθλίων πολιτικών και κανένας άλλος.

Αν θέλουμε να σώσουμε αυτό που μας ανήκει, την Πατρίδα μας, πρέπει να πολεμήσουμε τους εφιάλτες πολιτικούς κ όχι μόνο και τότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα μας...

Φοίβος


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Βρισκομαστε λιγο πριν τον "μεγαλο κοινωνικο μετασχηματισμο" που θα αλλαξει για παντα τον ελληνικο πληθυσμο και θα τον κανει ισλαμικο
    και οχι μονο.Ερχονται συνεχως και αθροως λαθροπιθηκοι,με ενα συνθημα που θα τους δοθει ανωθεν, μεσω κινητου, θα ξεκινησει ο αστικος πολεμος και θα σκοτωθουν πολλοι δικοι μας...
    Ειναι πρωτοφανες στα ελληνικα χρονικα το πολυμετωπο "χτυπημα" που μεθοδευμενα και αριστοτεχνικα δινεται σ'αυτη την χωρα...μεχρι και βιολογικο πολεμο με τεχνιτους ιους-σαν επιδημια- ετοιμαζουν για να μας αφανισουν απ'τον χαρτη..!!!
    Ερχονται ξενα συστηματα που μεσω "κεραιων" θα εκπεμπουν τετοιες ακτινοβολιες,(5G και οχι μονο) που θα δημιουργουν ανιατες ασθενειες,ηδη στο ΜΑΤΙ ο καρκινος θεριζει οπως και στον αργοσαρωνικο...!!!
    ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019,ΤΟ ΕΤΟΣ-ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεολαία ξεπέρασε την τηλεόραση. Βλέπουν ελάχιστα πια. Όλοι είναι καρφωμένοι στα smartphones και τα tablet pcs. Και εκεί τα πράγματα είναι ίσως χειρότερα, διότι βλέπουν μόνα τους, απομονωμένα από τους άλλους.
    Τουλάχιστον η τηλεόραση όταν ήταν στο σαλόνι του σπιτιού, και όχι στο υπνοδωμάτιο των παιδιών, ήταν στην επίβλεψη όλων. Όλοι έβλεπαν, μικροί και μεγάλοι. Και αν κάτι ήταν κακό, ο μεγάλος μπορούσε να το επισημάνει και να το καυτηριάσει. Τώρα, όλα πάνε αμάσητα κάτω...
    Εγώ προσπαθώ να είμαι κοντά στα ενδιαφέροντα των παιδιών μου. Βλέπουν Next Top Model, βλέπω κι εγώ μαζί τους. Βλέπουν video clips των Marcus και Martinus, τα βλέπω και εγώ. Γενικά, ότι τους αρέσει, προσποιούμαι ότι με ενδιαφέρει, για να μου ανοίγονται και να έχω την ευκαιρία να τα συμβουλεύω, αν αντιληφθώ κάτι λάθος.
    Δεν ξέρω αν κάνω καλά, είναι μια νέα εποχή που ποτέ δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι να κάνει.
    Προσπαθώ να τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι, και εκεί να συζητάμε λίγο. Αν κάτι κακό συμβεί στις ειδήσεις, όπως η τραγική δολοφονία στην Ρόδο, τα επισημαίνω στα παιδιά, για να γνωρίζουν τους κινδύνους στην κοινωνία μας και να μην είναι απονήρευτα.
    Επίσης, τα συμβουλεύω για την επαγγελματική τους πορεία, την ηθική πορεία τους στην ζωή, το πώς να διαλέξουν σύντροφο.
    Ελπίζω ο καλός Θεός να μας φωτίζει τους γονείς και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή