Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ!


Να γνωρίζετε ότι όσοι καπνίζουν δεν τους πιάνουν οι αεροψεκασμοί γιατί ο καπνός καταστρέφει τις ίνες των αεροψεκασμών! 

Εσείς που θέλετε να φυλαχθείτε από το τσιγάρο κινδυνεύετε πολύ περισσότερο από τα χημικά των αεροψεκασμών και από τις κεραίες 5G παρά από τον καπνό του τσιγάρου. 

Τώρα άμα είσαι και ρούφ και μιμουάπτου ,κινδυνεύεις ακόμη περισσότερο γιατί μπαίνεις στην black list των αρχιρουφιάνων και νομοτελειακά αυτοί την πληρώνουν πρώτοι. 


Όσο για τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, εάν ενδιαφέρονταν πραγματικά για την υγεία των πολιτών θα σταματούσαν τους αεροψεκασμούς, την παράνομη φορολογία, την παράνομη λαθροεισβολή, θα τηρούσαν τους νόμους και θα είχαμε κράτος δικαίου που παρέχει ασφάλεια στους πολίτες! 

Αυτοί όχι μόνο δεν νοιάζονται για τους πολίτες, τους παίρνουν το φαγητό από το στόμα, τους στέλνουν τα παιδιά στο εξωτερικό καταστρέψανε το υγείας ,το παιδείας, σε βγάζουν από τα σπίτια σου ,την Πατρίδα σου , τα δίνουνε στους λάθρο και προσπαθούν να κλείσουν και τις τελευταίες επιχειρήσεις που απομείνανε στην Ελλάδα για να τις δώσουνε στους νέους επενδυτές! 

ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ! 

ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΤΡΥΠΑΚΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ!




Anna Art

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

________________________________

ΣΧΟΛΙΟ ΡΟΗ: Σε καμμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε το πάθος του καπνίσματος, ούτε χριστιανικα, ούτε σαν θεώρηση μιας επιβλαβούς εξάρτήσεως.
 ...Όμως... 
Το γεγονός πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι καθαρά μια μορφή χειραγώγησης,  τρομοκαρατίας και δημιουργίας ρουφιάνων, είναι πάγια άποψή μας και συμφωνούμε με την συγκεκριμένη σχολιάστρια - αρθρογράφο.

3 σχόλια:

  1. Κατ'αρχήν,εδώ και πολλά χρόνια,γύρω στίς 75.000-80.000,νεοελληνορουφιάνοι καρφώσανε τους συμπατριώτες τους στις ΣΔΟΕ,σε όλη την χώρα.Και μιλάμε για επίσημα νούμερα,τα οποία πρίν λίγα χρόνια είπε σε ραδιοφωνική ό δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
    Τώρα με τον αντικαπνιστικό νόμο,Ή ρουφιανιά συνεχίζεται.Κακά τα ψέμματα,υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας, που σε κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής τους, έχουν για "παρέα" ένα τσιγάρο ή ένα ποτήρι κρασί.
    Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που ξεχνιούνται,απομονώνονται με ένα τσιγάρο,κρύβονται απ'όλους και απ'όλα.Τώρα πώς έγινε και όλους μάς πειράζει το κάπνισμα και γίναμε τόσο ευαίσθητοι σε σημείο ρουφιανιάς,αυτό ειναι φαινόμενο της εποχής των ξεπεσμένων σε αγάπη ανθρώπων.
    Άν ένα κράτος θέλει να κάνει αληθινό έργο,τότε 1ον,παιδεία και όχι πρόστιμα,2ον,καφετέριες,ταβέρνες, ρεστοράν για καπνίζοντες,Ή με χώρους για καπνίζοντες.
    Τό άν είναι κακό για κάποιον που καπνίζει,αυτό δεν έχουμε το δικαίωμα να το πούμε εμείς οι αναρμόδιοι ρουφιανεύοντάς τον,αλλά σωστής παιδείας από μεριάς κράτους.
    Τραγικό πάντως,παιδεία και σωστή διαπαιδαγώγηση δεν υπάρχει,ενώ από ρουφιανιά,να φάνε και οι κότες.
    Άντε και από αύριο, γροθιές, κουτουλιές,μαχαιρώματα και πιστολίδι.Για να τα βλέπουν κάποιοι στα κρυφά και να ευφραίνονται για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοιάζονται τόσο πολὺ γιὰ τὴν ὑγεία μας καὶ ἐμεῖς τοὺς παρεξηγοῦμε...

    Δυστυχῶς, ἐλάχιστοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἔχουν καταλάβει γιατὶ μπῆκε αὐτὸ τὸ μέτρο καὶ ἔνα σωρὸ ἄλλα, ποὺ σὰν πρῶτο σκοπὸ ἔχουν τὴν χειραγώγηση τῶν λαῶν καὶ νὰ τοὺς κάνουν ρουφιάνους καὶ ἐχθροὺς μεταξύ τους.

    Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα ὑπᾶρχουν καὶ ἄλλοι λόγοι κάθε φορὰ ποὺ παίρνουν διάφορα μέτρα, ἀλλὰ αὐτὸ θέλει μεγάλη συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρουφιάνος και καρφί είναι αυτός που καταδίδει τον διπλανό του για τα πολιτικά του φρονήματα και μόνο. Όποιος καταγγέλει μια παρανομία είναι υπεύθυνος πολίτης, από αυτούς που χρειάζεται το κράτος μας.
    Να μην διαμαρτύρονται οι καπνιστές και οι μαγαζάτορες, διότι αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τον παρόντα αντικαπνιστικό νόμο. Οι καπνιστές ποτέ δεν ρώτησαν αν ενοχλούντοι οι διπλανοί τους, πολλοί δε παρά τα παράπονα δεν σταματούσαν. Οι δε μαγαζάτορες, επέλεγαν σταθερά να καταπατούν τα δικαιώματα των μη καπνιστών.
    Το καπνισμα σκοτώνει και αρρωσταίνει τον άνθρωπο. Ο καπνιστής δεν έχει δικαίωμα να ενοχλεί τους τριγύρω του. Όπως εγώ δεν έχω δικαίωμα να ακούω μουσική στην διαπασών, αδιαφορώντας για το αν ενοχλώ τους γείτονές μου, έτσι ακριβώς είναι και για τους καπνιστές. Αν μου στείλει κάποιος την αστυνομία που τον ενοχλεί το δυνατό ηχοσύστημά μου, δεν θα έχει δίκιο; Θα είναι "καρφί" επειδή θέλει την ησυχία του;
    Οι νεοέλληνες έχουμε την καρδιά μας στην τσέπη μας και μόνο με πρόστιμο συμμορφωνόμαστε. Έλλειψε η ευγένεια και το φιλότιμο.
    Η άποψή μου είναι πως θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα στον κάθε μαγαζάτορα να ορίζει αν το κατάστημά του είναι λέσχη καπνιστών ή να υπάρχουν ξεχωριστοί "αεροστεγείς" χώροι με ξεχωριστό εξαερισμό. Όμως το συγκεκριμένο κείμενο είναι μάγκικο και αλήτικο, και διαφωνώ πλήρως σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή