Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΙΣ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κοσμου ΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑ.



Ξεκινάω με την πολύ ενδιαφέρουσα ρήση ενός γαλαζοαίματου:

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου λοιπόν είπε:

"Αν μετενσαρκώμουν θα ευχόμουν να επιστρέψω στη γη ως ένας δολοφονικός ιός για να μειώσω τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού."

Μάλλον μετενσαρκώθηκε ο ίδιος ή κάποιος πρόγονός του.

Tα πράγματα είναι πολύ σοβαρά πλέον.


Όλο πρόοδος σημειώνεται και όλο ο ιός καλπάζει και μεταδίδεται με αστραπιαία ταχύτητα σε όλες σχεδόν τις Χώρες και τις Ηπείρους.

Η εξάπλωση του κορoναϊού είναι σε έξαρση και όχι σε ύφεση, αφού τα κρούσματα, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Είναι πιθανό να δούμε μια παγκόσμια πανδημία» του κοροναϊού με έως και το 70% των ανθρώπων να μολυνθεί παγκοσμίως, δήλωσε στη Wall Street Journal ο καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ Μαρκ Λίπσιτς.

Ορίστε;

«Εάν συμβεί πανδημία, είναι πιθανόν να μολυνθεί το 40% με 70% του πληθυσμού». «Νομίζω ότι είναι πιθανό να υπάρξει παγκόσμια πανδημία» δήλωσε ο Λίπσιτς, προσθέτοντας πως «εάν συμβεί μια πανδημία, το 40% με 70% των ανθρώπων παγκοσμίως είναι πιθανόν να μολυνθούν το επόμενο έτος». Και συνέχισε λέγοντας: «Όσο για το ποσοστό αυτών που θα παρουσιάσουν συμπτώματα, δεν μπορώ να δώσω έναν καλό αριθμό».

Γιατί παρακαλώ;

Διότι «Η μόλυνση από τον κοροναϊό έχει γίνει σε πολλά μέρη στην Κίνα και σε πολλές χώρες του κόσμου, με σημαντικούς αριθμούς δευτερογενών μεταδόσεων. Η κλίμακα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον SARS, για παράδειγμα(όπου οι ΗΠΑ είχαν πολλές εισαγωγές αλλά καμία γνωστή μετάδοση).

Απαντώντας στο γιατί πιστεύει πως το 40%-70% θα μολυνθεί, αναφέρει: «Τα απλά μαθηματικά μοντέλα με απλοποιημένες υποθέσεις θα προέβλεπαν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που δίνουν οι εκτιμήσεις του R0 (βασικός αριθμός αναπαραγωγής) στην περιοχή 2-3 (80-90%). Κάνοντας πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, ίσως με μια μικρή βοήθεια από την εποχικότητα, οι αριθμοί πέφτουν πιο χαμηλά.

Την ίδια ώρα, άλλοι ειδικοί επί του θέματος, έχουν προβλέψει πως ο κοροναϊός θα μπορούσε να μολύνει μεταξύ 60% και 80% του πλανήτη. Εκτός από την Κίνα, περιπτώσεις του νέου ιού έχουν καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, τον Καναδά, την Γερμανία, την Γαλλία και την Αυστραλία, μεταξύ άλλων.

Τέλεια!

Επιδημιολόγος του Χάρβαρντ είναι αυτός και όχι ο μπακάλης της γειτονιάς μας, να ξέρουμε τι ακούμε και τι να σημειώνουμε.

Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κοροναϊό έφτασε σήμερα τους 1.523 στην Κίνα, ενώ ο πρώτος θάνατος στην Ευρώπη σημειώθηκε στη Γαλλία και πάμε καλπάζοντας.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα μαθηματικό μοντέλο με κόκκινο σκούρο χρώμα την Κίνα και τη Χώρα εμφάνισης του κοροναϊού, το κόκκινο χρώμα οι Χώρες που μεταδόθηκε επίσημα ως σήμερα και με μπλε χρώμα οι Χώρες που αναφέρθηκαν κρούσματα.

Μιλάμε για Πανδημία;

Αν ο ιός δεν αντιμετωπιστεί και συνεχίσει να μεταλάσσεται, μιλάμε για το χειρότερο εφιάλτη που γνώρισε η Ανθρωπότητα.

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα που θα το συσχετίσω άμεσα.

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) (Φωτο 2) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ» ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές. Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων». Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς: 1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής. 3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. 4. Την πνευματικότητα.

Καλά όλα αυτά;

Αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνει. Χαρακτηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους ως «άχρηστους καταναλωτές» (useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαϊκές μάζες! Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο «ταφόπλακα της ανθρωπότητας».

Λαμπρά!

Αν πάρουμε τώρα και προσθέσουμε το Δούκα του Εδιμβούργου που είπε:αν μετενσαρκώνοταν θα ευχόταν να επιστρέψει στη γη ως ένας δολοφονικός ιός για να μειώσει τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού, αν προσθέσουμε την πρόβλεψη με μαθηματικό μοντέλο του επιδημιολόγου Μαρκ Λίπσιτς του Χάρβαρντ που μιλά για 70% μόλυνση και προσθέσουμε και στα δύο αυτά, τους λίθους της Γεωργίας που μιλούν για αισθητή μείωση του πληθυσμού της γης στα 500 εκατομμύρια,

Ε, τότε η ώρα αυτή έφτασε και είμαστε ακριβώς εδώ!

Ας δούμε λίγο τι λένε κι άλλοι γνωστοί κι επίσημοι:

Ο David Rockefeller:

"Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα πλανητικά μας οικοσυστήματα γίνονται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανείς."

Ο Ζακ Κουστώ:

«Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 άτομα ανά ημέρα».

Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Λέσχης Σιέρα:

"Η αναπαραγωγή [πρέπει να] συνιστά αξιόποινο έγκλημα κατά της κοινωνίας των πολιτών, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι άδειας από την κυβέρνηση ... Όλοι οι δυνητικοί γονείς πρέπει να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικές χημικές ουσίες, η κυβέρνηση να εκδίδει αντίδοτα για τους πολίτες που επιλέγονται για την τεκνοποίηση."

Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger:

«Το πιο ελεήμον πράγμα που μια οικογένεια μπορεί να κάνει σε ένα από τα μωρά της είναι να το σκοτώσει».

Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger στο ‘Woman, Morality, and Birth Control’ (‘Γυναίκα, Ηθική, και Έλεγχος των Γεννήσεων’), New York Publishing Company, 1922. σελ. 12:

«Ο έλεγχος των γεννήσεων πρέπει να οδηγήσει τελικά σε μία καθαρότερη φυλή».

Τι συμβαίνει;

Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).

Αυτό συμβαίνει!!!

"Πάσχουμε" από υπερπληθυσμό!!!

Εκείνοι που έχουν εμμονή με τον "υπερπληθυσμό" βλέπουν την έκτρωση ως μία απόλυτα απαραίτητη μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων, και ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να επεκτείνουν την πρόσβαση στην «υγειονομική περίθαλψη αναπαραγωγής» σε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Κι ενώ αυτό πέρασαν σε όλες τις κοινωνίες του δυτικού Κόσμου που σταμάτησαν οι γεννήσεις (στην Ελλάδα τα παιδιά είναι και τεκμήριο -φορολογητέο εισόδημα), οι υπανάπτυκτες Χώρες και οι Χώρες της Ασίας συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να ανατρέπουν κάθε έννοια ισορροπίας.

Αυτό συνέβη!!!

Οπότε, μαζί με την αυξανόμενη οικονομία της Κίνας που την ανακηρύσσει παμψηφεί σε Παγκόσμια Οικονομική δύναμη, σε συνδυασμό με τον πληθυσμό της 1.395.380.000 άνθρωποι (ενάμισι δισεκατομμύριο), έσκασε το "χτύπημα" στην ψαραγορά της Γιουχάν.

Μέχρι εδώ κατανοητά όλα;

Κοιτάζοντας όμως το Χάρτη της μετάδοσης του ιού δεν βγαίνει κάποιο νόημα, αφού οι Χώρα που πιθανόν κρύβεται πίσω απο το χτύπημα αυτό (ο συνήθως ύποπτος Κάου Μπόυ) είναι κι αυτή στο κόκκινο.

Παράπλευρη απώλεια;

Πιθανόν!

Το ευχάριστο:

Η Ελλάδα είναι στο απυρόβλητο.

Δείτε το χάρτη.

Ανατολικά η Τουρκία στο κόκκινο και δυτικά η Ιταλία το ίδιο!!!

Τρελό;

Εντελώς!

Αν με ρωτήσετε, προσωπικά βγάζω νόημα.

Ένα νόημα που υπερβαίνει κάθε ανθρώπινο μαθηματικό τύπο, κάθε ανθρώπινο σχέδιο και υπολογισμό, κάθε μαθηματικό μοντέλο στατιστικής και κάθε Παγκόσμια Ελίτ.

Σε ένα μολυσμένο με την ανθρώπινη "σκουριά" πλανήτη, η βέλτιστη παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερη από τη μέγιστη, επιτρέποντας μία απλή επιβίωση.

Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο λιγότερα για τον κάθε ένα. Λιγότεροι άνθρωποι σημαίνει καλύτερη ζωή.

Όμως, είναι πραγματικά έτσι;

Φυσικά και όχι.

Έχει υπάρξει τεράστια ανθρώπινη δυστυχία σε όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας.

Αν απαλειφθεί το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα μεταβούμε ξαφνικά σε κάποιου είδους «χρυσής εποχής».

Αλλά, πολλοί από τους παγκόσμιους ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε "τον πλανήτη τους" και δεν θέλουν να είμαστε τόσοι πολλοί από εμάς γύρω τους.

Τώρα θέλω, όσους "υποψιασμένους" να σας ανυψώσω λίγο, διότι εδώ σταματάνε όλα τα ανθρώπινα σενάρια και κάθε λογική παράμετρος.Την εξαντλήσαμε!

Πάνω από αυτή την Παγκόσμια Ελίτ που βαδίζει σύμφωνα με το δικό της σχέδιο, τη δική της ατζέντα, που κάθε άλλο παρά "φωτεινή" είναι,βρίσκεται το Πραγματικό Θείο Σχέδιο!!!

Το Θείο Σχέδιο λοιπόν αφήνει και επιτρέπει στην Ελίτ να επιφέρουν και να εφαρμόσουν την ατζέντα τους, μέχρις ενός σημείου.

Μέχρι εκεί που είναι σωστό να φύγουν τα "βδελύγματα", τα ρυπαρά γένη, οι μη εξελίξιμοι,με λίγα λόγια η πραγματική σκουριά της Γης που το μόνο που κάνουν είναι να μολύνουν και να καταστρέφουν το Έργο του Θεού!

Ναι!

Ζούμε μια επιχείρηση "κάθαρσης" τώρα!

Πώς το γνωρίζουμε ότι αυτό είναι Έργο του Φωτός;

Από το γεγονός ότι η Ελλάδα μένει και θα μείνει στο απυρόβλητο, να διδάξει πάλι τον Πολιτισμό στα Έθνη (όσα επιβιώσουν) και να επαναφέρει τον διεφθαρμένο κόσμο σε ομαλότητα, σε τάξη, σε Νομιμότητα, σε Ομορφιά και σε Ειρήνη!

Να γίνει ο κόσμος πάλι Κόσμημα, έτσι όπως αρχικά δημιουργήθηκε από τους Έλληνες Θεούς της Αρμονίας, του Φωτός και της Τελειότητας.

Δημήτριος Μαντές

22/02/2020

Υ.Γ: Mantes Dimitrios

Συντάκτης

Mantes Dimitrios 
Δεν πρόκειται για έναν απλό "κοροναϊό" που καθαρίζει και φεύγει με ένα καθαριστικό τύπου Dettol και μια μασκούλα πράσινη των 50 λεπτών από το φαρμακείο. Πρόκειται για κάτι τεράστιο και τερατώδες που ξέφυγε από τις μυστικές υπηρεσίες της Κίνας, στην προσπάθεια να ελέγξουν τις συνειδήσεις των εξεγερμένων στο Χονγκ Κόγκ, όπως έχουν κάνει και στην Ελλάδα. (Νομίσατε έτσι φάγαμε αμάσητα 3 Μνημόνια, παραδόθηκε η Εθνική Κυριαρχία της Χώρας χωρίς να πέσει τουφεκιά;) 

Στην προσπάθεια λοιπόν των διαβολικών Μυστικών Υπηρεσιών της Κίνας για έλεγχο συνειδήσεων, ο δραστικός ιός αυτός δολοφόνος με το κωδικό όνομα "agent -πράκτορας), έφυγε από τη Γουχάν και όσοι μολύνθηκαν "έλιωναν" στην κυριολεξία. Χιλιάδες πτώματα έχουν ήδη καεί στο "Νοσοκομείο" που χτίστηκε στη Γουχάν σε έξι ημέρες. Μπροστά είναι νοσοκομείο, μέσα είναι θάλαμοι καύσεως χιλιάδων θυμάτων. 

Δεν έχω καμία ιδέα και καμια πληροφορία για το τι είναι αυτός ο δολοφονικός ιός, πόσο κρατά η ισχύς του, αν μεταλλάσσεται και "αμύνεται" σε διαφορετικά περιβάλλοντα, αν έχει ειδική στόχευση, ανθρώπους συγκεκριμένης φυλής ή οποιαδήποτε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι διαβαθμισμένα ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ από τις μυστικές υπηρεσίες τόσο της Κίνας, όσο και των άλλων υπερδυνάμεων που ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ άριστα στον τομέα ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ. 

Κρατάμε μόνο την "πρόβλεψη" από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Κόσμου, το Χάρβαρντ που μιλάει για μόλυνση μέχρι και του 70% του Πλανήτη.Νομίζετε ότι αυτοί έχουν "καταπιεί" το παραμυθάκι ενός κοροναϊού που εξοντώνεται με ένα απλό καθαριστικό ή είναι λίγο πιο δραστικό από τον ιό της γρίπης; Δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσουν οι Κυβερνήσεις των Χωρών, αλλά γνωρίζουν αυτά που δεν λένε να μην προξενήσουν πανικό στο προς σφαγήν ποίμνιο. 
Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ-ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ;;; "Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ἀγαπητὲ, βλέπω ὅτι εἶσαι χειρότερα πλανεμένος καὶ ἀπὸ τοὺς φανατικοὺς ζηλωτὲς παλαιοημερολογίτες.

      Δὲν πρόκειται νὰ δημοσιεύσω τὰ τελευταία σου σχόλια διότι εἶναι κατὰ πρῶτον ὑβριστικὰ, διότι μᾶς τσουβαλιάζεις ὅλους, ἱερεῖς καὶ λαϊκοὺς καὶ κατὰ δεύτερον κάνεις ἑρμηνεῖες κατὰ τὸ δοκοῦν.

      Δὲν πρόκειται νὰ κάνω ἄλλο διάλογο μαζί σου, διότι ξέρω ὅτι θὰ πάει χαμένος ὁ χρόνος καὶ ὁ κόπος μου, ὅπως γίνεται καὶ μὲ τοὺς παλαιοημερολογίτες.

      Τό μόνο ποὺ κάνεις, εἶναι νὰ βγάζεις μία ἐμπάθεια καὶ κατάκριση, ἐπίθεση καὶ κακία στὰ πρόσωπα ὅλων τῶν ἀνθρώπων, ποὺ πρόκειται γιὰ εἰκόνες τοῦ Θεοῦ ἐὰν τὸ ἔχεις ξεχάσει, χωρὶς καμμία καλὴ διάθεση γιὰ διάλογο καὶ οὔτε λαμβάνεις ὑπ᾿ ὄψιν κανέναν ἄλλον παράγοντα, ποὺ κάποιος χριστιανός, λαϊκός ἤ κληρικός, δὲν μπορεῖ νὰ ἀποτειχιστῆ καὶ ποὺ βεβαίως μπορεῖ νὰ μὴν εἶναι ἔτοιμος ἀκόμα καὶ νὰ τὸ κάνει λίγο ἀργότερα.

      Ἐπίσης νὰ σοῦ πῶ ἀγαπητὲ, ἡ σωτηρία μας δὲν ἐξαρτᾶται μόνο ἀπὸ τὴν ἀποτείχιση, οὔτε ἄν πηγαίνουμε ἀπλᾶ στὴν Ἐκκλησία γιὰ τοὺς τύπους γιὰ νὰ ἐφησυχάζουμε τὴν συνείδησή μας.

      Τὴν λέξη «ἀγάπη», τὴν ἔχεις ἀκούσει, ἔχεις νοιώσει κάτι λίγο ἀπὸ αὐτὴ;
      Πολύ ἀμφιβάλω, διότι τὰ δυό σχόλιά σου ποὺ δὲν τὰ δημοσιεύω, μόνο αὐτὸ δὲν φανερώνουν...

      Εἶσαι σὲ πολὺ μεγάλη πλάνη καὶ χρειάζεσαι πνευματικό καὶ πολὺ διάβασμα καὶ προσευχή, διότι μπορεῖ νὰ παρασύρης πολλοὺς καὶ ἔχεις μεγάλη εὐθύνη γιὰ αὐτὸ.

      Ἔγινες ἐσὺ ὁ κριτὴς μας καὶ μᾶς χαρακτηρίζεις ὅλους ἀναθεματισμένους καὶ αἰρετικοὺς καὶ θεωρεῖς ὅτι εἶσαι σὲ σωστὸ δρόμο;

      Ὁ Θεὸς νὰ σὲ ἐλεήσει!

      Διαγραφή
  2. Ἀγαπητὲ Εὐστάθιε, πολὺ σωστὰ εἶναι αὐτὰ ποὺ γράφεις, ἀλλὰ δὲν ἀναγράφεται πουθενὰ πὼς ἡ ἀποτείχιση εἶναι ὐποχρεωτική, χωρὶς αὐτὸ νὰ σημαίνει πὼς δὲν συμφωνοῦμε μὲ τὴν ἀποτείχιση.

    Σὲ κάποιες περιπτώσεις ὅμως, εἶναι πάρα πολὺ δύσκολο γιὰ κάποιους νὰ ἀποτειχιστοῦν καὶ ἰδίως σὲ ἔγγαμους καὶ πολύτεκνους ἱερεῖς ποὺ δὲν ἔχουν ἀπὸ πουθενὰ ἀλλοῦ βοήθεια, ἐκτὸς ἀπὸ τὸν μισθό τους καὶ ὅπως καταλαβαίνεις ἡ καθαίρεση ἤ ἡ διακοπὴ μισθοδοσίας εἶναι σχεδὸν σίγουρη.

    Ἐπίσης, σὲ μιὰ ἀδελφότητα γυναικεία ἤ ἀνδρική, ἀπὸ ὁποιοδήποτε μοναστήρι, ποὺ μπορεῖ νὰ ἀπαριθμεῖ ἀπὸ 10 ἔως 30 ἄτομα, τί θὰ γίνουν ὅλοι αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι ὅταν θὰ τοὺς διώξουν;

    Δὲν εἶναι καθόλου εὔκολο νὰ μείνει μιὰ ἀδελφότητα χωρὶς τὸν ποιμενάρχη τους, τὸν πνευματικό τους, θέλει πολὺ σκέψη σὲ κάποιες τέτοιες περιπτώσεις.

    Αὐτὸ ὅμως δὲν σημαίνει πὼς ὅποιος δὲν ἀποτειχίζεται, δὲν ἔχει ὀρθόδοξο φρόνημα ὅταν εἶναι ἐναντίον τῆς παναιρέσεως τοῦ οἰκουμενισμοῦ καὶ τὸ ὁμολογεῖ στὰ κηρύγματά του ἤ ὅπου τοῦ δοθεῖ ἡ εὐκαιρία μιλᾶ καὶ ἀντιδρᾶ ἐναντίων αὐτῆς τῆς μάστιγας.

    Ἄς μὴν εἴμαστε λοιπὸν ἀπόλυτοι καὶ συνήθως ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποτείχιση είναι προαιρετική και μόνο προαιρετική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αρχίσουν όλα με οικουμενική.
    Θα κλεισουν τα σύνορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αποτείχιση είναι προαιρετική σύμφωνα με τον ιε' ιερό Κανόνα!

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή