Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ! - Προκάτ, οι Κερκόπορτες της Προδοσίας




του Ηλία Σταμπολιάδη, Μηχανικού Μεταλλείων-Μεταλλουργού-Μέλους του ΙΗΑ

Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι όποιος εισέρχεται σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν εκτός των επισήμων εισόδων των χωρών αυτών θεωρείται παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον συλλάβει και να τον απελάσει ακόμη και εάν εκ των πραγμάτων δικαιούται άσυλο χάνοντας το δικαίωμα του εξ αιτίας της παρανομίας του. Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προξενεία των χωρών Σένγκεν στην χώρα τους ή στην χώρα που ευρίσκονται και εφόσον λάβουν την έγκριση μπορούν να εισέλθουν από νόμιμη πύλη και μόνο.

Αυτά τα αναφέρουμε για να τελειώσει το παραμύθι ότι τάχα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε όποιον παρανόμως εισέρχεται στην χώρα...

..με το πρόσχημα της αίτησης ασύλου και ότι είμαστε επιπλέον υποχρεωμένοι να του προσφέρουμε μία άνετη ζωή μέχρι την έγκριση του αιτήματος ασύλου το οποίο μόνο μία μικρή μειονότητα εξ αυτών το δικαιούνται. Οι υπόλοιποι είναι αλλόθρησκοι εισβολείς μη αφομοιώσιμοι στην ελληνική κοινωνία, καθοδηγούμενοι από τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, υπεράριθμοι πέραν των ορίων της φιλανθρωπίας αλλά κυρίως λόγω του μεγέθους του πληθυσμού της χώρας τον οποίον μισούν και φιλοδοξούν να υποκαταστήσουν.

Οι διάφορες κυβερνήσεις φροντίζουν να τους αποκαταστήσουν την στιγμή που έχουν αφήσει άστεγους χιλιάδες Έλληνες ενώ άλλους τους έχουν αναγκάσει σε αυτοκτονία λόγω της βαριάς φορολογίας, αποτέλεσμα των ατασθαλιών των κομμάτων που ανέρχονται στην εξουσία. Αυτό αποτελεί καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών, πρωτοφανή ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και εκτροπή εκ του Δημοκρατικού Πολιτεύματος καθόσον γίνεται ενάντια στην θέληση των τοπικών κοινωνιών των νησιών αλλά και της ενδοχώρας.

Χαρακτηριστική είναι η υποκρισία των κομμάτων εξουσίας που η εναλλαγή τους στην κυβέρνηση απέδειξε ότι όλα αγνοούν τα εθνικά προβλήματα υπακούοντας σε ξένα αφεντικά που τα αναδεικνύουν στην εξουσία. Έχοντας το καθένα επιβάλλει ένα διαφορετικό ιδεολογικό προσωπείο και ενώ συμφωνούν στον επιτελούμενο εθνομηδενισμό αλληλοκατηγορούνται τάχα για τον τρόπο που αυτός θα επιβληθεί.

Μας κάνει εντύπωση πως σε μία νύκτα χτίζουν οικισμούς προκάτ με δωρεάν παροχή κρύου και ζεστού νερού, ηλιακούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρικό ρεύμα όταν το έχουν κόψει από πολλά ελληνικά νοικοκυριά. Έχουν δωρεάν πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο σύστημα υγείας και οικονομικές παροχές όταν οι Έλληνες αγωνιούν για το μεροκάματο. Δημιουργούν κλειστούς, μη παραγωγικούς, συντηρούμενους οικισμούς και μάλιστα σε στρατηγικά σημεία όπως υπάρχοντα στρατόπεδα, χωρίς βιώσιμη προοπτική με απώτερο σχέδιο να ξεχυθούν στην χώρα.

Επιπλέον σε περίπτωση πολέμου θα χρησιμοποιηθούν από τον ομόθρησκο τους εχθρό μας που καιροφυλακτεί εναντίον της χώρας και θα τους χρησιμοποιήσει σαν μέρος σχεδίου ενός υβριδικού πολέμου για το οποίο έχουν προειδοποιήσει όλοι οι εν αποστρατεία αξιωματικοί μας.

Όλο αυτό το σκηνικό συνιστά εθνική προδοσία και όλοι αυτοί οι κλειστοί δήθεν προκάτ οικισμοί στην ουσία αποτελούν κερκόπορτες από όπου θα ξεχυθεί ο εχθρός και θα αλώσει την χώρα. Ακόμη και αν δεν γίνει πόλεμος με την μοιρασιά του Αιγαίου που μεθοδεύουν χάριν μίας εξευτελιστικής και ταπεινωτικής ειρήνης η χώρα θα αλλάξει πρόσωπο εξ αιτίας ενός γρήγορα αυξανόμενου ετερογενούς πληθυσμού, της υπογεννητικότητας των γηγενών και της αλλοίωσης της εθνικής του συνείδησης που μεθοδεύεται με την παιδεία και την υπάρχουσα πολυπολιτισμική δήθεν προπαγάνδα.

Το πρόβλημα που εγείρεται είναι το πως θα μπορέσουμε οι Έλληνες να σώσουμε την πατρίδα, την εθνική μας υπόσταση και τον τρόπο ζωής μας που κινδυνεύει από τον επερχόμενο παλινβαρβαρισμό. 

Είναι προφανές ότι το πρόβλημα έγκειται στο πολιτικό σύστημα που μας έχει εγκατασταθεί από το ξεκίνημα του Ελληνικού κράτους με την δολοφονία του Καποδίστρια, την επιβολή της Βαυαροκρατίας και την δίωξη των ηρώων της επανάστασης του 1821 που δεν έχει τελειώσει ακόμη. 

Για τον εορτασμό των 200 χρόνων ετοιμάζουν ένα νέο εθνικό αφήγημα που δεν ταυτίζεται με αυτό που ενέπνευσε τον ηρωισμό της επανάστασης αλλά κάτι που θα αντιπροσωπεύει έναν άλλο λαό πολιτισμικά, ιστορικά αλλά και βιολογικά με μόνο χαρακτηριστικό ένα αλλοιωμένο ελληνώνυμο γλωσσικό ιδίωμα ανεπαρκές για την ανάγνωση όλων των ιστορικών κειμένων που συνιστούν τον ελληνισμό.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει νομοθετήσει όλα αυτές τις δικλείδες και τους αρμούς που του επιτρέπουν να ασκεί την εξουσία ακόμη και ενάντια στην θέληση του λαού όπως απέδειξαν το δημοψήφισμα για τα μνημόνια, τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και σήμερα οι διαμαρτυρίες των τοπικών αρχών για το μεταναστευτικό. Είναι προφανές δε ότι δεν λειτουργεί πλέον το Δημοκρατικό πολίτευμα και σύμφωνα με το υπάρχον έστω και κουτσουρεμένο Σύνταγμα η υπεράσπιση της Δημοκρατίας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Ας ενωθούμε όλοι σε έναν οργανισμό αντίστασης για να εκδιώξουμε τους καταπατητές της εξουσίας και καταχραστές του κόπου και του ιδρώτα των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί αλλά μόνο Έλληνες πατριώτες. Τα κομματόσκυλα είναι ξενοκίνητοι εθνομηδενιστές ενεργούντες μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Η φωνή, η φλόγα της Ελευθερίας Ρήγας Φεραίος είπε:

«Όταν η Διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του Λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει ο Λαός ή κάθε μέρος του Λαού επανάσταση, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρεί τους τυράννους του, είναι το πλέον Ιερό από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του». Η πατρίδα μας καλεί.


 INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

Πηγή: https://diodotos-k-t.blogspot.com/
«Πᾶνος»

15 σχόλια:

  1. Σωστά όλα αυτά που λέει το άρθρο αλλά δυστυχώς χωρίς ηγέτες πως θα αντισταθούμε;
    Όλοι μας (οι Χ.Ο. εννοείται) γνωρίζουμε ότι οι ηγέτες πολιτικοί και θρησκευτικοί δίνονται από τον Θεό, οπότε ας πολλαπλασιάσουμε τις προσευχές μας και να διορθώσουμε την ζωή μας όσο γίνεται με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα εισακούσει τις δεήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀπόλυτα σωστὸ τὸ σχόλιό σου φίλε καὶ ἀδελφὲ Σάμιε ὅπως καὶ μὲ ἄλλο τρόπο τὸ ἴδιο γράφει καὶ ὁ ἄλλος ἀδελφός μας ὁ Χρῆστος!

      Τὶς προσευχὲς καὶ τὴν μετάνοιά μας περιμένει ὁ Κύριος, διότι θέλει ὅλοι νὰ σωθοῦμε!!

      Ἄς προσευχηθοῦμε νὰ ἐλαττώσει τὰ χειρότερα ποὺ ἔρχονται, ποὺ ἴσως ἔφθασαν στὴν πόρτα μας!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΆΦΟ.

    Ενώ τα γνωρίζουμε πάρα πολλοί όλα αυτά, δυστυχώς αυτοί που έχουνε δημόσιες θέσεις, και μπορούν να εκφέρουν δημόσιο λόγο.
    Τηρούν σιγή ιχθύος, δία τον φόβο των ιουδαίων.

    Μερίμνησαν να αδειάσουν πρώτα όλα τα στρατόπεδα μας,(που βρίσκονται στις πιο καίριες θέσεις) Από τον Ελληνικό Στρατό.

    Και τώρα τα έχουνε γεμίσει με λαθροεισβολείς.

    Αυτοί δεν πιστεύουν στη δημοκρατία
    Γιατί απλά αποτελείται από ανθρώπινους νόμους.

    Αλλά μόνο στον νόμο του Θεού
    Που δεν είναι άλλος από την < σαρία >.

    Και αυτόν θέλουν να επιβάλουν σε όλον τον κόσμο.

    Φυσικά και θα μας σώσει η επέμβαση του Θεού.
    Άλλο ο Θεός, περιμένει και τον δικό μας αγώνα.
    Για να δείξουμε ότι θέλουμε να σωθούμε.

    ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΏ, ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΎΓΕ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΏΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΦΆΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΎΝΕΛ.

    ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΉ Η ΦΛΌΓΑ, ΠΟΥ ΆΝΑΨΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΎΤΗ, ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ.Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγε. Ετσι ειναι το σωστο. Κανενας θεος δεν θα βοηθησει, κανεναν τεμπελη κανεναν ριψασπη, κανεναν καναπεδατο. Οχι μονο προσευχες ελεος!Μην περναμε τετοια μηνυματα στο λαο κ τον κοιμηζουμε. Κανενα επος 40 δεν θα ειχε γινει κ καμια Παναγια δεν θα εμφανιζονταν στο γραμμο στους φανταρους μας αν δεν ειχαμε βγει στον πολεμο. Προσευχη κ αγωνα εκει εξω, οπως εκαναν τα αδερφια μας οι νησιωτες. Πηραν τα οπλα κ εριξαν τουφεκιες. Ετσι φοβηθηκε το συστημα. Τα οπλα φοβήθηκαν οι ανθελληνες. Και εκαναν πισω? Μεχρι ποτε ομως? Ο εχθρος ανασυντασετε. Το ιδιο κ εμεις σε ολη την Ελλαδα να κανουμε. Να αντισταθουμε. Αλλη η ωρα της προσευχης αλλη της αντίστασης. Μην τα μπερδευουμε

      Διαγραφή
    2. Για 10:37
      Η λέξη Θεός γράφεται πάντα με Θ. Κεφαλαίο. Πάντα.
      Οταν πρόκειται για τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας μας.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω αγαπητε 3:59. Αλλα θα σε διορθωσω και εγω αφου εισαι τοσο πολυ του τυπικου. Εγω εκανα λαθος σε ενα γραμμα το "θ", εχεις δικιο. Σκεψου ομως τι ειπες κ εσυ, ειπες "Οταν πρόκειται για τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας μας". Μολις μαθαμε οτι ο αληθινος Θεος ειναι Θεος της "εκκλησιας ΜΑΣ!!". Καλυτερα το "εκκλησια ΜΑΣ" να μην το ανεφαιρες καν. Αρκουσε το " Ο αληθυινος Θεος του συμπαντος κοσμου. Η εκκλησια ειναι του Θεου κ οχι η εκκλησια ΜΑΣ! Γιατι αν αρχισουμε να λεμε πως καταντησανε την εκκλησια του Θεου οι νεοι ιδιοκτητες της οι Ιεραρχες ΜΑΣ!, τοτε νομιζω θα ανοιχθει μεγαλη συζητηση. Και ολοι αυτοι οι μεγαλοσχημοι κ μη, νεοι ιδιοκτητες εχουν μια ιδιαιτερη εμμονη στα τυπολατρικα κ οχι στην ουσια, δυστυχως

      Διαγραφή
    4. Γράφεις κουταμάρες μεγάλες ανώνυμε 11:16 μμ!
      Θίχτηκες επειδή σε διορθώσαν για ένα πραγματικό λάθος σου και εσύ προσπάθησες κουτά να διορθώσεις δήθεν λάθος και με φαντασιοπληξίες να δώσεις προεκτάσεις που δεν είχε το σχόλιο που προσπάθησες να διορθώσεις!

      Το Αληθινός Θεός της Εκκλησίας έχει μεγάλη αξία να λέγεται σε μια οικουμενιστική εποχή σαν την δική μας. Είναι πολύ σωστό και 100% Ορθόδοξο. Ο Θεός της Εκκλησίας μας είναι ο Αληθινός Θεός και κανείς άλλος!

      Αν τώρα το βλαμμένο βλέμμα σου, τα βλέπει βλαμμένα, να διορθώσεις το βλέμμα σου!
      Δυστυχώς κάποιοι σαν και του λόγου σου θέλουν να κάνουν τους δασκάλους και δεν ανέχονται καμία διόρθωση στα λάθη τους και αντιδρούν σαν μικρά παιδάκια όταν τους διορθώνουν. Οπως έκανες εσύ ανώνυμε 11:16 μμ!

      Δυστυχώς!

      Ελληνορθόδοξος Αναγνώστης

      Διαγραφή
    5. Επίσης ανώνυμε 11:16 μμ είσαι και
      ολιγογράμματος και έχεις και εγωισμό πελώριο!
      Και στα δύο σου σχόλια, έχεις τραγικά ορθογραφικά λάθη. Μάθε πρώτα και μετά δίδαξε!

      Διαγραφή
    6. Ἀγαπητὲ ἀναγνώστη 10:39 π.μ. δὲν ξέρω ποὺ τοποθετεῖς τὸ «Μάθε πρῶτα καὶ μετὰ δίδαξε!», ἀλλὰ ἐὰν τὸ λὲς γιὰ τὰ ὀρθογραφικά του λάθη, θὰ σοῦ θυμίσω καλοπροαίρετα, πὼς γιὰ νὰ διδάξη κανεὶς τὸν λόγο τοῦ Χριστοῦ, πρωτίστως πρέπει νὰ ἔχει πίστη, νὰ ζεῖ γιὰ τὸν Χριστό, ὅπως ἔκαναν καὶ δίδαξαν οἱ ὀλιγογράμματοι νεοφανεῖς Ἅγιοί μας καὶ τόσοι ἄλλοι φωτισμένοι ἀπὸ τὸ Ἅγιον Πνεῦμα καὶ μετὰ ἔρχονται καὶ τὰ γράμματα!

      Μὴν μὲ παρεξηγήσεις, δὲν παίρνω κανενὸς τὸ μέρος, ἀλλὰ δὲν πρέπει νὰ περνᾶμε λάθος μηνύματα καὶ ἀπὸ τὴν ἄλλη, νομίζω καὶ ἡ δικὴ σου ἐπέμβαση, σὲ κάποια σημεῖα οἱ ἐκφράσεις σου, φανερώνουν ἐγωισμό ἀπὸ τὸν ὁποῖον κανεὶς μας δὲν εἶναι ἀπηλλαγμένος, γι αὐτὸ πιστεύω, καλὸ εἶναι νὰ τὸ σταματήσετε ἐδῶ διότι δὲν πρόκειται νὰ βγῆ κάτι μὲ τὴν ἀντιπαράθεση.

      Ὅλοι κάνουμε λάθη καὶ καλὸ εἶναι νὰ μᾶς διορθώνουν γιὰ νὰ μαθαίνουμε, ἀλλὰ χρειάζεται καλὸς τρόπος καὶ καλὴ διάθεση γιὰ νὰ διορθώνουμε κάποιον, ἀλλιῶς ἐγείρονται ὁ ἐγωισμὸς καὶ ἡ ἀντίδρασις, ποὺ ὅλοι εἴμαστε εὐάλωτοι καὶ ἀντὶ καλὸ βγαίνει κακό!

      Καλὴ συνέχεια σὲ ὅλους!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Πάνο δίκαιη αντίδραση είναι αυτό που βλέπεις ως εγωισμό. Οταν ο άλλος λέει και παρερμηνεύει αδικαιολόγητα μια σωστή φράση, δίκαιο είναι να αντιδρά κανείς.

      Για την τελευταία σου φράση.
      Συμφωνώ ότι καλό είναι να μας διορθώνουν σε πραγματικά λάθη μας. Οχι να παρερμηνεύουν αυτά που γράφεις και δίνουν αδικαιολόγητα άλλο νόημα στα σωστά που γράφεις και δεν δικαιολογειται απο πουθενά η παρερμηνεία που δίνουν!!!

      Διαγραφή
    8. Συμφωνῶ ἀγαπητὲ ἀναγνώστη 1:51 μ.μ. σὲ ὅλα αὐτὰ ποὺ μοῦ ἔγραψες, ἀλλὰ ἴσως δὲν πρόσεξες ἤ δὲν κατάλαβες τὸ πνεῦμα μου.

      Καὶ βέβαια δικαίως πολλὲς φορὲς ἀντιδροῦμε, ἁπλᾶ ἐπιμένω στὸν καλό τρόπο καὶ στὴν καλή μας διάθεση ὅταν πᾶμε νὰ ἐλέγξουμε καὶ νὰ διορθώσουμε κάποιον.

      Οἱ ἐκφράσεις «γράφεις κουταμᾶρες», «τὸ βλαμμένο βλέμμα σου» καὶ «μάθε πρῶτα καὶ μετὰ δίδαξε», ὅπως καὶ νὰ τὸ κάνουμε, βγάζουν ἕναν ἐγωισμό, ἕναν κακὸ τρόπο ἐλέγχου καὶ διορθώσεως πρὸς τὸν ἄλλον.

      Δὲν λέω ὅτι ἐγὼ δὲν θυμώνω καὶ ὅτι δὲν ἀντιδρῶ καὶ ἐγὼ πολλὲς φορὲς μὲ τὸν ἴδιο τρόπο, ἁπλᾶ τὸ συζητᾶμε γιὰ νὰ ἐντοπίζουμε τὰ λάθη μας καὶ νὰ διορθωνόμαστε.

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Πάνο,καλά κάνεις και γράφεις τις ήρεμες παρατηρήσεις σου.
      Ομως το να λες την κουταμάρα κουταμάρα, το βλαμμένο βλέμμα, βλαμμένο βλέμμα είναι η αλήθεια που χρειάζεται να λέγεται για να μην νομίζουν αυτοί που τα λένε ότι λένε...σοφίες!
      Πάντως παραδέχομαι ότι εγωισμό έχω και αν είχα περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη ψυχραιμία θα μπορούσα να το έγραφα καλύτερα και πιο ελαφρά. Αλλά δεν μπορούμε να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στον καθένα. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος.

      Ελληνορθόδοξος Αναγνώστης

      Διαγραφή
    10. Ἐντάξει ἀδελφέ, τέλος καλό, ὅλα καλά!
      Καλὴ συνέχεια!

      Διαγραφή
    11. Αδελφέ Πάνο καλή συνέχεια και σ' εσένα!

      Ελληνορθόδοξος Αναγνώστης

      Διαγραφή
  3. Ἀπ᾿ τὸ στόμα σου καὶ στοῦ Θεοῦ τὸ αὐτὶ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή