Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821! Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ (αναπλ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ) ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!

«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ…ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ»!

Ακούστε τα όσα φοβερά και τρομερά αποκαλύπτει στην εκπομπή μας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» και στον Μάκη Βραχιολίδη η Μαρία Μαντουβάλου-πάνω φωτό (αναπληρώτρια καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ) για το ποιοι συνέπραξαν για να δοθεί αυτό το σήμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ακούστε από το 43.00'' ως το 1.05'41'' κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα 
ή εδώ στο player

 
Συνοπτικά γράφουμε εδώ τι είπε:

Μαντουβάλου: Η κυρία Αγγελοπούλου είπε τι θα κάνει μέσα στην εθνική Αντιπροσωπεία. «Δεν μπορούμε να καταφύγουμε σε περιαυτολογίες και στερεότυπα». Αυτά είπε η κ. Αγγελοπούλου και τι εννοούσε; Ποια είναι τα στερεότυπα; Η εθνική μας συνείδηση, η ταυτότητά μας, η Παιδεία μας, οι αξίες μας. Έτσι λοιπόν μας έκλεισε από την πρώτη στιγμή το στόμα με το «τα στερεότυπα-stop». 

Δηλαδή εν ολίγοις μας είπε: «Πάψτε να λέτε το τριμερές σχήμα Ελλάς-αρχαία ιστορία, Βυζάντιο και νεώτεροι χρόνοι, αφήστε αυτές τις συνέχειες που ξέρατε». Και αυτά τα είπε ενώπιον του ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο να την ακούνε και να μην σηκωθεί να πει κανείς κάτι; Περιαυτολογούμε δηλαδή εμείς αν έχουμε 10 ήρωες, αν έχουμε αξίες που τις κρατάμε αυτό είναι περιαυτολογία;

Μας τα είπε όλα η κ. Αγγελοπούλου. Είπε λοιπόν ότι «ο πρώτος μας άξονας είναι να κάνουμε καταστατικό του '21». Δηλαδή η ελληνική Επανάσταση να γίνει...καταστατικό λες και είναι ένα σωματείο. Και πώς το εννοεί αυτό; Λέει η γυναίκα ότι θα αφήσει μια σφραγίδα μετά από όσα κάνει. Ποια είναι η σφραγίδα αυτή; Το είπε η ίδια: "Δωρεάν internet σε ένα νησί. Ο εξοπλισμός ενός κοινοτικού ιατρείου". Αυτά θα είναι η σφραγίδα από το '21! "Ας είναι", είπε η κ. Αγγελοπούλου, "το σπίτι του Ευρωπαίου λογοτέχνη σε μια ωραία πόλη. Ας είναι το campus ενός Πανεπιστημίου σε μια άλλη μας πόλη. Ας είναι ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, χορού, ένας ξενώνας, η διαχείριση των σκουπιδιών".


 ---Αυτά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε από την Επανάσταση του '21 κατά την κ. Αγγελοπούλου; Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι τα μέλη της Επιτροπής που περνάνε αυτά τα μηνύματα; Τους ξέρετε;

Μαντουβάλου: Όλους, έναν προς έναν, τους ξέρω, τι έχουν γράψει και τι έχουν πει. Όλοι, ανεξαιρέτως όλοι, ο δε επικεφαλής Μαζάουερ (πάνω φωτό) του London School of Economics, είπε πρόσφατα σε μια συνέντευξη (προεκλογικά) ότι «ο Τσίπρας τρώει τον Μητσοτάκη για breakfast. Ο κ. Τσίπρας θα είναι ο κύριος παίκτης στο πολιτικό παιχνίδι για πολλά χρόνια». Ο δε κ. Μαζάουερ είναι υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι αυτοί δεν αναφέρονται στη λέξη «Έθνος» ούτε στην «Πατρίδα». Ο κ. Μαζάουερ δε, μας είπε ότι «μετά το 1912 οι ταυτότητες αλλάξανε και οι άνθρωποι ονοματοδοτήθηκαν με νέους τρόπους. Οι χριστιανοί έγιναν (ξαφνικά) Έλληνες...».


--Τα άλλα μέλη της Επιτροπής διδάσκουν σε Πανεπιστήμια;

Μαντουβάλου: Όλοι, σε ελληνικά και ξένα. Οι μισοί είναι έλληνες-δηλαδή ελληνόφωνοι- και οι άλλοι μισοί ξένοι. Είναι μια ομάδα που όταν ακούσει κάτι υπέρ των Ελλήνων, υπέρ της Ορθοδοξίας, τότε βγαίνουν ομαδικά όλοι σε 2-3 γνωστά φύλλα και αρχίζουν τη λοιδορία τη μία πάνω στην άλλη. Όλοι μαζί λοιδορούν τους έλληνες για την εθνική τους ταυτότητα.


--Πείτε μας μερικά ονόματα εκτός από τον κ. Μαζάουερ.

Μαντουβάλου: Ο Νίκος ο Μουζέλης, ο Στάθης Καλύβας (ο εικονιζόμενος στη φωτό με τα γυαλιά), είναι μια καθηγήτρια-που δεν θέλω να πω το όνομά της- και είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θράκης (σ.σ.προφανώς εννοεί την Ελπίδα Βόγλη-πάνω φωτό) και δεν κάνει άλλη δουλειά από το πώς να κάνει γενίτσαρους τους Έλληνες φοιτητές και πώς τους μουσουλμάνους θα τους κάνουν Τούρκους! Αυτή είναι η προσπάθειά τους, δεν έχουν άλλη προσπάθεια. Για τη...σημαία; Πού να ακουστεί η λέξη «εθνική σημαία». Όποιος προφέρει αυτή τη λέξη, γι' αυτούς είναι εθνικιστής. Δεν θα πουν ποτέ ότι είναι πατριώτης.

---Δεν το λένε όμως αυτό για τους Τούρκους;
Μαντουβάλου: Αφού είναι οι ίδιοι Τουρκολάγνοι.

«Πᾶνος» 

3 σχόλια:




  1. Συγχαρητήρια στην κυρία Μαρία Μαντούβαλου

    Παραθέτω ένα κομμάτι από τα απομνημονεύματα
    Του μεγάλου Στρατηγού μας Μακρυγιάννη.

    Για τους τωρινούς κυβερνώντας θα λεγε εκατό φορές χειρότερα.

    Και ας τολμούσαν να κουνήσουν το δάχτυλο, στον αείμνηστο Στρατηγό μας,
    Τα σημερινά ανθρωπάκια.



    Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν.

    Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας». Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα. Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι: «Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω». Το χαρτί του πατέρα Κοσμά έβαλα και μου το εκαθαρόγραψαν. Και το εκράτησα ως Άγιον Φυλαχτόν, που λέγει μεγάλην αλήθειαν. Θα πω να μου γράψουν καλλιγραφικά και τον άλλον αθάνατον λόγον του, «τον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον». Θέλω να το βλέπω κοντά στα’ κονίσματά μου, διότι τελευταίως κάποιοι δικοί μας ανάξιοι λέγουν ότι αν τα φτιάξουμε με τον δικέρατον Πάπαν, θα ολιγοστέψουν οι κίντυνοι, τα βάσανα και η φτώχεια μας, τρομάρα τους. Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.

    Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες!

    Πηγή : Θησαυρός γνώσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ, ΧΡΗΣΤΟ!!!! ...και σε ευχαριστούμε που μας τα θυμίζεις!!!

      Διαγραφή