Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Μια ακόμη αφορμή για να επιβληθεί το πλαστικό χρήμα...


Κίνα: Σε καραντίνα και τα χαρτονομίσματα...

Υπό το φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού (και) η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας λαμβάνει έκτακτα μέτρα προχωρώντας στην απολύμανση παλιών χαρτονομισμάτων από τις περιοχές- κλειδιά που έχουν πληγεί από τον COVID-2019. 

Το σχέδιο προβλέπει απολυμάνσεις με υπεριώδεις ακτίνες, ή χρήση υψηλής θερμότητας και ακολουθεί το σφράγισμα και η αποθήκευση των χαρτονομισμάτων για εφτά έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επανακυκλοφορήσουν.

Ο υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας, Φαν Γιφέι, δήλωσε το Σάββατο ότι οι τράπεζες έχουν παροτρυνθεί να παράσχουν νέα χαρτονομίσματα στους πελάτες «όποτε αυτό είναι δυνατόν» και έκανε γνωστό πως η ΚΤΚ προχώρησε σε μια «έκτακτη έκδοση» τεσσάρων δισεκατομμυρίων γιουάν στην επαρχία Χουμπέι που βρίσκεται το επίκεντρο της επιδημίας.

Το σύνολο των νεκρών στην ηπειρωτική Κίνα ανήλθαν σε 1.523, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας. Η συντριπτική πλειονότητα των νέων θανάτων καταγράφηκε στο κεντρικό τμήμα της χώρας. 

Σε όλη την επικράτεια της χώρας, εντοπίστηκαν 2.641 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του με αποτέλεσμα το σύνολο των ανθρώπων που μολύνθηκαν να έχει φτάσει τους 66.492.

πηγή

το είδαμε ΕΔΩ

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου